Ima i za 2 eura samo trebaš tražit po netu.
Ma znam i pronašao sam, al sam pročitao na redditu da zna bit sranja sa ključevima jeftinima pa rekoh ako je na bug-u izašlo, sigurno je legit.
Ima i za 2 eura samo trebaš tražit po netu.
Ma znam i pronašao sam, al sam pročitao na redditu da zna bit sranja sa ključevima jeftinima pa rekoh ako je na bug-u izašlo, sigurno je legit.
Pogledaj i ovdje, ja sam uzimao više puta OS i za mene i za frendove
Sve uredno radi preko godinu dana, po tome bi trebalo biti legit.
Također preporuke, već par puta kupovao Win licence, jučer kupljena još jedna za Win11, za samo €3,50
Pogledaj i ovdje, ja sam uzimao više puta OS i za mene i za frendove
Sve uredno radi preko godinu dana, po tome bi trebalo biti legit.
Također preporuke, već par puta kupovao Win licence, jučer kupljena još jedna za Win11, za samo €3,50
Ja koristim ovu, sve dobro i pravilno radi, licence koristim u DE pa ako to važe za jos neku sigurnost, nema brige oko toga. (Gamers Outlet)
Ja koristim ovu, sve dobro i pravilno radi, licence koristim u DE pa ako to važe za jos neku sigurnost, nema brige oko toga. (Gamers Outlet)
Koristio sam GAMIVO za ESET licence, imao 3 reklamacije, a još im plaćao onaj neki "monthly protection" program. Odjebao ih skroz. Hvala kolega, upamtio sam za iduće kupnje
imate i ovu provjerenu od švaba
Gee koje kontroverze prate mall.hr?
sta ja znam, narucujem od njih relativno cesto i nikad problema
nemam iskustva s reklamacijama kod njih tako da to ne mogu komentirat
Uzeo na mall hr Fenix 7 Pro Solar pa ćemo vidjeti :D super cijena bila 440 €
off topic: ako je netko zaintereisan za Garmin Fenix 6x Pro Solar PM
Uzeo na mall hr Fenix 7 Pro Solar pa ćemo vidjeti :D super cijena bila 440 €
off topic: ako je netko zaintereisan za Garmin Fenix 6x Pro Solar PM
Rješavaju se zaliha jer Fenix 8 navodno stiže u 9. mj.
Možda sam potpuno u krivu, pa taj 1TB PNY nema blage veze s manjim 256 GB bratom, iako na PNY stranicama imaju iste specifikacije (20/80).
Ako sta kavopija kao ja pripazite prilikom kupnje.
https://www.mall.hr/kava-zrno/lavazza-espresso-barista-gran-crema-kava-u-zrnu-6-x-1-kg
ispadne 23 eura kila a ako uzmete pojedinacno
https://www.mall.hr/kava-zrno/lavazza-espresso-barista-gran-crema-kava-u-zrnu-1-kg
onda je 18 eura sa kodom.
Sigurno ima jos toga.
Inace 18 eura za ovu kavu je dobra cijena, ima po 16.30 izvana ali to je otprilike to.
Ako sta kavopija kao ja...
Čitaj naslov teme, tema je za HARDVER, a ne kave, salame i prašak za rublje....
Ako svi počnu kačit ono što nema veze s hardverom na šta će to ličiti...
Ima li netko iskustva u ADM-u, može li se izvući više od 5% popusta za gotovinu na neku veću narudžbu (3-4k eura)?
Nazovi i pitaj, ne mozes to ovako preko foruma. Imaš veću narudzbu, reci da ti je jeftinije 30% iz njemačke naručiti pa gledaš bi li se mogli dogovoriti za neki popust. Obično daju do 10% čak.
Nazovi i pitaj, ne mozes to ovako preko foruma. Imaš veću narudzbu, reci da ti je jeftinije 30% iz njemačke naručiti pa gledaš bi li se mogli dogovoriti za neki popust. Obično daju do 10% čak.
budem, mislio sam da je netko već tražio pa dobio hehe, da ispitam teren što očekivati
jedino što vrijedi po pitanju brzine sandisk extreme pro usb
Danas ugrađuju drugi tip memorije i nešto sitno brže za cache. Kolko je cache prije pada, to ni kod kojeg proizvođača ne piše, ali reviewova imaš pun net.
Za sad smo u temi https://forum.bug.hr/forum/topic/memorije/kupnja-brzog-usb-stick/205776.aspx ustanovili neke modele koji zadržavaju brzinu, ali računaj i pljunut više novaca. sandisk extreme pro ti se vrti cijelo vrijeme oko 300MBps kod velikih fileova. Nekad je bio i jedan lexar s slc-om ali danas toga više nema. Preostaju ti prijenosni ssd-ovi kao samsung t7 s 10Gbit usb kontrolerom. Dosuše, ja ga koristim za batoceru pa ti ne mogu odvrtiti test. Uglavnom, brz disk. Bio na akciji 2TB za 90e
EDIT-kolega me preduhitrio
a da, neznam ne pratim. reko vidim da su popusti po da stavim
dajmi reci npr? koji tocno modeli i koja trgovina?
kad vec ulazimo u raspravu.
bas me zanima
bas me zanima
Ja osobno gledao mikrofon, vacom 45 na toboze "popustu sa 59", redovna cijena u chipoteci, Linksu, Instaru, Svijetu medija, Ekupi svugdje redom 45
bas me zanima
Evo stanje ponude iz Linksa.
Baš je Junior sebi naručio od tamo
https://www.links.hr/hr/slusalice-hyperx-cloud-iii-wireless-bezicne-crne-010706222
Taj mijenja slušalice k'o ne'ko gaće :P
I onda ove kaj je koristio završe kod mene.
Sad ću imati 3x HyperX slušalice, 4 ako računam Core model koji je negdje zametnut, bogtepitaj gdje.
bas me zanima
Otišao na nabava.net, upisao cloud II i cloud III i vidio da su iste cijene. Dalje ne trebam gledati.
Nije povecana cijena nego je to cijena sa nasim PDVom, 87,99€ je cijena za 19% PDVa ak netko narucuje u DE (ili preko mailboxa).
Nije povecana cijena nego je to cijena sa nasim PDVom, 87,99€ je cijena za 19% PDVa ak netko narucuje u DE (ili preko mailboxa).
Cijena sa PDV-om nam i treba, valjda većini
Ili sam ja u manjini jer ne koristim mailbox niti imam koga u Njemačkoj.