Napajanje zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.624
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Napajanje

Evo ovako imam 2,53 Ghz Intel Celeron Procesor overklokan na 2,85 , imam graficku 256 nvidia geforce 6600 i imam 768 mb rama , e sada ja sam gledo po netu da kupim ATI Radeon HD 4350 Silent 512 MB ili da uzmem nesta malo bolje , kao naprimjer gt 220 nvidiju pa me zanima dali bih ja to mogao koristiti na svom pcu i da mi preporucite neke graficke ne preko 500 kuna . Unaprijed hvala !!!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Napajanje

Znaci ovako! Kupio sam novi komp i sve 5 osim navodnog problema sa napajanjem! Kad ne igram nista komp je jako tih i super radi a kada igram npr. far cry 3 ili bf3(Sve na ultra detalje) masina se jako cuje! Sto me jako izludjuje! MOJA KONFA:

AMD Sapphire HD 7950 3gb gddr5
Intel i5-3350P 3.10ghz
16 gb rama(1600mhz)
1tb harda
 i napajanje mi je ovo: http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=PPCMK3S400-EU
Molim vas recite mi u cemu je problem jer cu poluditi! Ja osobno mislim da je stvar u napajanju...jer mislim da je premalo 400W!
Sad vi recite :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Problem

Pozdrav. Nije vezano za ovu temu ali moram negdje da pitam.
Komp mije radio dobro i nije bilo problema vec 5-6 godina. Procesormije radio na ovrelocku sa 1.8 na 2.4 odkako sam ga kupio toje negdje 7 godina. Od pre par dana imam problem kada radim na kompu spor je, ne mogu gledati film normalno preko plajera a takodje ne mogu ni online steka skroz a nije do konekcije. cak ni muziku na yt ne mogu slusati skroz steka a muzika razvlaci. nekada se resetuje i odvede me u BIOS do CPU brzine i crvenim slovima na eng pise upozorenje ja ga res i o5 upali. Pitanje je (napokon) dali je moj proces vec pri kraju svog rada ili je mozda nesta drugo u pitanju?? HELP (sistem je nov, hard disk je nov)   

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Problem
TheoWalcott kaže...

Pozdrav. Nije vezano za ovu temu ali moram negdje da pitam.
Komp mije radio dobro i nije bilo problema vec 5-6 godina. Procesormije radio na ovrelocku sa 1.8 na 2.4 odkako sam ga kupio toje negdje 7 godina. Od pre par dana imam problem kada radim na kompu spor je, ne mogu gledati film normalno preko plajera a takodje ne mogu ni online steka skroz a nije do konekcije. cak ni muziku na yt ne mogu slusati skroz steka a muzika razvlaci. nekada se resetuje i odvede me u BIOS do CPU brzine i crvenim slovima na eng pise upozorenje ja ga res i o5 upali. Pitanje je (napokon) dali je moj proces vec pri kraju svog rada ili je mozda nesta drugo u pitanju?? HELP (sistem je nov, hard disk je nov)   

Temperature?

Čistiš li PC od prašine, jesi mjenjao pastu na procesoru?

15 godina
Re: Napajanje
dishonored10 kaže...

Znaci ovako! Kupio sam novi komp i sve 5 osim navodnog problema sa napajanjem! Kad ne igram nista komp je jako tih i super radi a kada igram npr. far cry 3 ili bf3(Sve na ultra detalje) masina se jako cuje! Sto me jako izludjuje! MOJA KONFA:

AMD Sapphire HD 7950 3gb gddr5
Intel i5-3350P 3.10ghz
16 gb rama(1600mhz)
1tb harda
 i napajanje mi je ovo: http://www.futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=PPCMK3S400-EU
Molim vas recite mi u cemu je problem jer cu poluditi! Ja osobno mislim da je stvar u napajanju...jer mislim da je premalo 400W!
Sad vi recite :)

To napajanje sigurno nije preslabo za tu konfu ! Napajanje isporucuje 360W , grafa trosi max. 200W i proc 69W i ostatak nesto sitno ! Da je napajanje preslabo , onda bi ti se komp gasio !

za vrijeme igranja otvori bocnu stranu kucista i slusaj odakle dolazi ta buka !

Music As A Weapon !!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice