Kako pokvariti monitor

poruka: 10
|
čitano: 2.391
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
Kako pokvariti monitor

Lp svima, dobro ste pročitali, kako pokvariti monitor? Naime, jedna osoba mi je dužna poveću svotu novaca pa smo se nagodili da to bude neka kupovina, budući da su mi se na monitoru prije nekoliko dana pojavile svijetle točkice i da se svako malo monitor ugasi na jednu sekundu i ponovno natrag upali kao da nije ništa bilo, odlučio sam se shebat monitor. Ne bih ga htio pokidat, razbit nego pokvarit ga pa da crkne, da osoba bude uvjerena da je dotični 'otegnuo papke.'
Prijedlozi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Kako pokvariti monitor

Zavisi koliko je ta osoba tehnički potkovana, ali mogao bi ga samo prikazati kao neispravnog tako da ga ugasiš na tipku za gašenje (bitno!), skineš prednji okvir i odspojiš kabel sa tiskane pločice preko koje koristiš tipke. O moralnosti nećemo, ti znaš zašto to radiš i tebi ide na dušu.

17 godina
Probaj ga overclokirat. Nvidia driveri to mogu, za amd ne znam. I znam da je rizicno kada se dosegne limit i da ocu odapet (iz vlastitog iskustva govorim).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Jedna osoba ti je dužna pare pa iz tog razloga moraš sjebati svoj (već sjebani) monitor? Jesan ja dobro razumia?
Šta sve neš vidit na ovom forumu...

8 0 hvala 0
10 godina
Volume kaže...
Jedna osoba ti je dužna pare pa iz tog razloga moraš sjebati svoj (već sjebani) monitor? Jesan ja dobro razumia?

Pročitaj sto puta ako treba moj post, ima točkice svijetle na ekranu, to mu ne mogu reć da ne valja jer sve ostalo funkcionira...
Šta sve neću pročitat... 

10 godina
_mark0_69 kaže...

Zavisi koliko je ta osoba tehnički potkovana, ali mogao bi ga samo prikazati kao neispravnog tako da ga ugasiš na tipku za gašenje (bitno!), skineš prednji okvir i odspojiš kabel sa tiskane pločice preko koje koristiš tipke. O moralnosti nećemo, ti znaš zašto to radiš i tebi ide na dušu.

Moralnost ne prolazi više u ovom svijetu, što si bolji više te jebu 

16 godina
playjob kaže...
Volume kaže...

Pročitaj sto puta ako treba moj post, ima točkice svijetle na ekranu, to mu ne mogu reć da ne valja jer sve ostalo funkcionira...
Šta sve neću pročitat... 

zasto bi ti njemu moro rec da ti ne valja? pa ako ti je duzan pare nek ti kupi, kazi da zelis imat 2 monitora..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
15 godina
Kako pokvariti monitor

Baci ga u vodu pusti ga da se malo Osuši i uključi u struju

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Mozda da ga uopce ne suši pa nek veli tom duznik da ga on ukopca u struju;)lp
Intel Core™ i7 Forever----- Battlelog: SoldierStippy
15 godina
Stjepanj kaže...
Mozda da ga uopce ne suši pa nek veli tom duznik da ga on ukopca u struju;)lp

To ti je pokušaj ubojstva sa predumišljajem tako da ta opcija otpda ovo ti je jednostavnije i bezbolnije 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice