Pozz,imam scythe katana 3 kuler,ali na njemu je amd nosač,ja bi ga stavio na 1150 soket,jel to izvedivo?..ima li netko možda viška nosač,pa da se dogovorimo
CPU hladnjaci i ventilatori P&O
- poruka: 4.505
- |
- čitano: 1.174.585
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pozz!
Planiram kupiti novi CPU cooler, pa me zanima da li bi u Zalman Z3+ stao Noctua NH-U14S.
Do koje visine stane air cooler u tu kantu?
Trebao bi stat na knap.
Pozz!
Planiram kupiti novi CPU cooler, pa me zanima da li bi u Zalman Z3+ stao Noctua NH-U14S.
Evo ako je stala najveca onda bu i ta slim verzija
lp
Pozz!
Evo ako je stala najveca onda bu i ta slim verzija
http://www.bug.hr/forum/topic/kucista-napajanja/zalman-z3-plus-white/206469.aspx?page=1&jumpto=4921521&sort=asc&view=flat
lp
Možda je "slim" ali je viši za 5mm, aj ako možeš nekako izmjerit jel ima toliko prostora kod tebe pa da čovjek zna za sigurno. Pcpicker kaže da stanu cooleri do 167mm
Pa ima taman 5mm lufta, ali za gornji lijevi heat-pipe sigurno nebi bilo mjesta da je Nhd-14 vislja za 5mm! ja ti to nebi preporucio!
Pa ima taman 5mm lufta, ali za gornji lijevi heat-pipe sigurno nebi bilo mjesta da je Nhd-14 vislja za 5mm! ja ti to nebi preporucio!
Onda nista... Jel ima kakva preporuka za drugi cpu cooler u tom cjenovnom rangu? Mozda nekakvo vodeno hladjenje?
Uzeo bi i Nh-d14, ali nekako mi se cini da previse prostora pojede
Onda nista... Jel ima kakva preporuka za drugi cpu cooler u tom cjenovnom rangu? Mozda nekakvo vodeno hladjenje?
Pa ovisi sta zelis, coolera ima stvarno ogroman izbor! Meni je recimo prekrasan CM Hyper 412 Slim(koji sam imao, izrada i glossy finish su vrh vrhova, jako tih) hladi takoder odlicno, no imas recimo robusnijih, tanjih coolera! koju konfu imas uopce? koliko novaca mozes dati!lp
Pozz!
Kod mene u knjižici uz kombinaciju U14S / Zal Z3+ stoji kvačica. Što znači da smo je barem jednom ugradili u to kućište i da je stala.
Pa ovisi sta zelis, coolera ima stvarno ogroman izbor! Meni je recimo prekrasan CM Hyper 412 Slim(koji sam imao, izrada i glossy finish su vrh vrhova, jako tih) hladi takoder odlicno, no imas recimo robusnijih, tanjih coolera! koju konfu imas uopce? koliko novaca mozes dati!lp
Isao bih do nekih 700 kn... ali zagrijao sam se za noctua coolere s obzirom da su vrh u perormansama
Konf:
- AMD FX X8 8300 (3.3GHz,16MB,95W,AM3+) box
- GIGABYTE GA-970A-DS3P, AM3+, R2.0, 4+1 Phase, 125W CPU
2 x Crucial RAM 4GB DDR3 - CPU Hladnjak LC-CC-95, Intel/AMD, 90mm 4-pin
XFX R9 390
- Fortron Raider S PSU 650W, 80+ SILVER
Pozz!
Kod mene u knjižici uz kombinaciju U14S / Zal Z3+ stoji kvačica. Što znači da smo je barem jednom ugradili u to kućište i da je stala.
Joj.. nije da ti ne vjerujem, ali osjecao bi se stvarno glupo da pljunem tolke novce pa da se ispostavi na kraju da ga ne mogu mountat.
Ako netko moze provjerit iz prve ruke... rizik je neprihvatljiv :p
Joj.. nije da ti ne vjerujem, ali osjecao bi se stvarno glupo da pljunem tolke novce pa da se ispostavi na kraju da ga ne mogu mountat.
Ako netko moze provjerit iz prve ruke... rizik je neprihvatljiv :p
Ne kužim kakav neprihvatljiv rizik imaš ako ti ja kažem da sam ga ja osobno ugradio u to kućište i stane...
Ali imaš privatnu poruku...
rizik je neprihvatljiv :p
Ajde ti neprihvatljivi rizik, nadogradi si i na bolju matičnu, s ovom nećeš daleko što se tiče OCa,
osim ako ti to nije u planu, onda je u redu.
rizik je neprihvatljiv :p
Ajde ti neprihvatljivi rizik, nadogradi si i na bolju matičnu, s ovom nećeš daleko što se tiče OCa,
osim ako ti to nije u planu, onda je u redu.
Ma planiram i drugu matičnu uzet, samo ne sada.. Zasad cooler samo
As u Uzi-ju Arctic Liquid Freezer 240 vodeno za 590kn. Jede nh-d15 za doručak, daleko najveći best-buy trenutno sta se hladjenja tiče.
Sorry, nisam vidio da imaš Z3, u njega ne stane 240 radiator...
Imam jedno pitanje, treba mi onaj nastavak za Nh-d14 2011-3 socket, ja to nemam, nemam ni racun s kojim bi to mogao traziti od noctue! pa me zanima ima li netko viska? ili ako se moze kupiti?lp
Imam jedno pitanje, treba mi onaj nastavak za Nh-d14 2011-3 socket, ja to nemam, nemam ni racun s kojim bi to mogao traziti od noctue! pa me zanima ima li netko viska? ili ako se moze kupiti?lp
http://www.futura-it.hr/katalog/komponente/hladnjaciventilatori/hladnjaci-za-procesor/nm-l2011/
Mislim da je to to, možeš provjeriti sa dečkima u dućanu.
Ja bih na tvome mjestu kontaktirao Noctuu, pravio se lud i rekao da sam hladnjak dobio na poklon,
malo se izmotavao da ga ne mogu namontirati bez toga na socket 2011, pa ako prođe, dobro, a ako ne,
onda kupovina.
e hvala to mi treba!
lc cc 120 ili Cooler ARCTIC COOLING Freezer 13,s ili ipak neki treći za i5 4460?
lc cc 120 ili Cooler ARCTIC COOLING Freezer 13,s ili ipak neki treći za i5 4460?
LC-cc-120

LC-cc-120
za taj proc nema smisla bacat lovu - lc cc95 je i više nego dovoljan, drži ga hladnim pod bilo kakvim opterećenjem i tih je ko mišji prdac - isprobano baš na i5 4460
LC-cc-120
za taj proc nema smisla bacat lovu - lc cc95 je i više nego dovoljan, drži ga hladnim pod bilo kakvim opterećenjem i tih je ko mišji prdac - isprobano baš na i5 4460
ne kažem da nije dovoljan ali ja ne priznam hladnjake ispod 120 a i lipši je, taj "maleni" bi preporučio jedino ako LC-cc-120 zbog visine ne može stat u kućište.

Ja sam probao tog malisu na tom istom procu i apsolutno ne treba nista vise
No svejedno, nije bogznasto razlika u cijeni pa nek uzme i taj 120
Za one koje zanima da li stane Noctua NH-U14S cooler u Zalman Z3+ kuciste koji je visok 165mm.
Gornje dvije cijevi udaraju od stranicu, jer stranicu ima malu izbocinu prema unutra, pretpostavljam da sluzi kao kliznik da stranica bolje sjedne na kuciste.
Ali posto je vec tu odlucio sam odrezat unutri taj dio lima i sa cekicem i klinom napravit izbocenje prema van.
165mm je previsoko za to kuciste i nema sanse da se stranica zatvori bez malih modifikacija.
Izgleda sirovo i ruzno, medjutim i ne primjeti se toliko. Evo i slike!
Hvala Miki1981 na testiranju
Corsair h80i GT ili NZXT x41 mislim da se tako zove imam trenutno i7 4700k i ocu što tišu i hladniju soluciju koji onda izmedu ta dva da uzmem ? ZRAČNA hlađenja ne uzimam hvala
Arctic Liquid Freezer 240 je bolji i jeftiniji od oba..
Arctic Liquid Freezer 240 je bolji i jeftiniji od oba..
Problem je kaj mi ne stanu ta dva venta velika u kuciste kaj da onda napravim?
Ako estetika ne igra ulogu, montiraš ih izvana
Igra meni,koji onda od ova dva gore ako vec moram birati?
Igra meni,koji onda od ova dva gore ako vec moram birati?
h80i gt je brutalan, cca 2°c hladniji od h110( kvaliteta je vrh)! no po meni 900kn je previse za to! izgleda odlicno, +odlican softwer za namjestavanje svega zivoga! mislim da ti je ansha rekao ako hladis bilo sta poslje sandy-a tak ti je svejedno!lp