CPU hladnjaci i ventilatori P&O izdvojena tema

poruka: 4.510
|
čitano: 1.193.205
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
12 godina
odjavljen
Re: CPU hladnjaci i ventilatori P&O
chaselol kaže...

Ma kvalitetniji je vent US verzija u odnosu na EU, nije mi jasno sto prave razliku tako "veliku" ne isplati se 212X uzeti pored jeftinijed 212 EVO samo zbog toga (po meni)

Možda zato što se za EU pravi u Kini?. Svakako, radije bih ubuduče preferirao na Arcticove hladnjake koji su u tom cjenovnom. Kao prvo ventovi su im odlični, tihi su i rade svoj posao, onda može se vidjeti da im heat pipes na hladnjaku imaju više "mesa" i uvijek im je baza fino ispolirana. Evo <links>

skorvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
13 godina

A mozda ovaj?

On mi izgleda mocno skroz isto.
Naravno da ga necu gurati na 3k rpm ali izgleda primamljivo

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
9 godina
protjeran
CPU hladnjaci i ventilatori P&O

Ja bi na jetflo, ti ventovu su jebeni a bas su bagatela, uzmi 2 komada za push pull i miran si

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
Lucidius kaže...

Ja bi na jetflo, ti ventovu su jebeni a bas su bagatela, uzmi 2 komada za push pull i miran si

Sad bas kontam vise mi se isplati ta dva da stavim u PNP, a stvarno su povoljni za tu cijenu se bas isplate, ovaj sajt sam gledao jer frend porucuje 1070 za nekih ~415eur pa sam mislio usput ali mislim da cu ova dva plava staviti 

9 godina
protjeran

Ajd javi kad stignu, baci neke slikice i svoja zapazanja ;)

Moj PC  
3 0 hvala 0
12 godina

Imate li iskusva s ovim ventilatorom ??? Zanima me samo da li je bučan ?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina

axos kolega nicky te zove ;)

9 godina
protjeran
nicky.sl kaže...

Vrhunski vent, cak ni na 1350RPM nije glasan, definitivan best buy i performansama je u rangu sa 3 puta skupljim ventovima. Ja imam 3 komada ovih u sporednom kompu klik, imao sam ih i u svojoj masini prije ovih od bitfenixa klik, a trenutno imam od arctica i 4 komada ovih jeftinije verzije na vodenom klik.

Jos jedna vrhunska stvar je sta imaju PWM sharing tehnologiju, to znaci da ih spajas jedan preko drugog i onda ih sve preko jednog konektora ustekas u utor tako da i nemas puno frke sa kablovima i sakrivanjem kada bi ih spajao svaki u drugi utor.

Ako ti nisu bitne LED-ice i fancy izgled onda nemas sta dalje gledat.

14 godina
nicky.sl kaže...

0,3 sone - 25 dB.

Izvoli link

Bdw imao sam F 12 i bio je sasvim ok, još ako možeš smanjiti broj okretaja venta - zakon.

13 godina
nicky.sl kaže...

Imam dva 120mm takva, odlicni su 

12 godina

Imam i ja par od 120 i prezadovoljan sam s njima pa zato i gledam ovaj od 140 jer mi je prozviždija vent na dičijem kompu,dvoumim se između tog šta vrti na 1300 i onog mrvu jeftinijeg šta vrti na 800.

Neznam ni sam više šta ću.

Hvala vam svima na pomoći

13 godina

Jedno pitanje za experte najbolji air cooler za i7 3770k do nekih 250kn? Razmišljam uzet LC CC POWER 112 nije mi tolko bitan overclock kolko da ima neke ok temperature i da nije baš preglasan.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
mislioc kaže...

Jedno pitanje za experte najbolji air cooler za i7 3770k do nekih 250kn? Razmišljam uzet LC CC POWER 112 nije mi tolko bitan overclock kolko da ima neke ok temperature i da nije baš preglasan.

Ovaj je dobar a tih be quiet! Pure Rock

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 9:21 (Lucidius).
12 godina
mislioc kaže...

LC-cc-120 je od dosta skupljeg CM Hyper 212 lošiji stupanj do tri tako da se po mom ne isplati u tom cjenovnom rangu ić na ništa skuplje od tog LC-a

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.8.2016 9:20 (nicky.sl).
11 godina

Nicky, haha, izgleda da svi imaju ili su imali te Arctic, osim mene :) 140mm je opcenito gotovo uvijek bolji od 120mm, tako da nema brige.

14 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Imam i ja par od 120 i prezadovoljan sam s njima pa zato i gledam ovaj od 140 jer mi je prozviždija vent na dičijem kompu,dvoumim se između tog šta vrti na 1300 i onog mrvu jeftinijeg šta vrti na 800.

Neznam ni sam više šta ću.

Hvala vam svima na pomoći

Definitivno best buy.

Onaj što vrti 800 naravno. Nije dosta što cili dan on zuju po stanu nego još triba i ventilator zujat.

Šalu na stranu. Mislim da je bolje uzet 1300 pa se lako priguši. Osim ako su komponente stvarno light.

Ako kupujem best buy definitivno Arctic. O premium segmentu se da raspravljati.

12 godina
odjavljen

Naručen JetFlo 120mm red, ovaj ide na hypera, ako se dobro pokaže, stižu još tri komada.

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina

Evo uzeo lc power cc-120 180kn za te pare mrak cooler. i7 na idle oko 30-32 full load 58-61c. Preporuka od moje strane za kupnju to coolera i najbitnije uopće nije toliko glasan.

14 godina
neaktivan

Jel itko na lc poweru 120 polirao bazu?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

evo na njuskalu potpuno novi Lc Power Lc-cc-120 za 120kn
a u ponudi su i Thermaltake Odin 12 LED ventilatori za 60kn

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
b4rt!mej kaže...

Nekako mi smrdi tih 1145 pregleda za taj LC

13 godina
axos kaže...

Zar ima potrebe za tim?

P.S. jel ima velike razlike u tome sto tipa lc cc120 nema heatpipeove spojene dok evo212 ima jel to glavni razlog za razliku od cca 2C? Ili je do ventilatora?

Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 0:02 (chaselol).
13 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
b4rt!mej kaže...

Nekako mi smrdi tih 1145 pregleda za taj LC

oglas je od 6. mjeseca pa se skupio veliki broj pregleda.. ipak je ponuda predobra da se ne pogleda
a i nije samo jedan cooler u pitanju, nego vise komada.. ugl. jos su 3 ostala (kolega ih prodaje pa sam upucen)
ako ima jos kakav upita mozete se obratiti meni ovdje ili na njegov broj
ps. vjerujem da ima veliki broj kupaca upravo sa foruma jer sam ga vec oglasio i na temi popusti i akcije hardvera (od tad je broj pregleda rapidno skocio)
pa neka i oni jave da li je sve kako je i opisano

ugl. zasao sam u duboki offtopic. samo sam se htio nadovezat na raspravu iznad gdje se spominje lc cc 120 

edit: vec je na 1153 pregleda...

sloven sam, belac, slobodni strelac. za svaki slucaj, jos uvek samo svoj.
Poruka je uređivana zadnji put čet 1.9.2016 0:44 (b4rt!mej).
14 godina
neaktivan
chaselol kaže...
axos kaže...

Zar ima potrebe za tim?

P.S. jel ima velike razlike u tome sto tipa lc cc120 nema heatpipeove spojene dok evo212 ima jel to glavni razlog za razliku od cca 2C? Ili je do ventilatora?

Ne znam. Nisam nikad probao pa neznam iz iskustva. Ali po onom što sam našao na internetu. Kažu da je udubljena baza hladnjaka ima lošije performanse od izbočene i ravne. I da su performanse lošije ukoliko je površina hladnjaka gruba. Ali da li treba biti totalno glatka ili malo mat nije jasno jer svatko ima svoju teoriju u tome. Ko LC powera mi izgleda da je jako grub i mislim da bi se moglo nešto izvući blagim poliranjem.

12 godina
odjavljen

OK? Znači jetflo 120mm na 1000rpm je bučan kao traktor, što znači već na 50%?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
skorvy kaže...

OK? Znači jetflo 120mm na 1000rpm je bučan kao traktor, što znači već na 50%?

lol what?
Ja jos cekam radijator da mi stigne tj Gammax 400 pa cu tek onda ici po ventove ne bi trebao jetflo biti bucan wtf?

15 godina
protjeran

Samo ime Jetflo nagovijestava da nije osobito tih. Ja imam 140mm Jetflo-e i na 1200 ih se vec dobrano cuje, na 2000 je ko fen ali i puse brutalno..

Moj PC  
2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Koji bi hladnjak bio dobar za i7 4790? Obična je verzija pa ga ne mogu overclockat, a kako mi radi folding dok gledam filmove sadašnji hladnjak se dosta čuje sto nekada narušava iskustvo filma.

Bolje biti ratnik u vrtu nego vrtlar u ratu!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
JozoBozo121 kaže...

Koji bi hladnjak bio dobar za i7 4790? Obična je verzija pa ga ne mogu overclockat, a kako mi radi folding dok gledam filmove sadašnji hladnjak se dosta čuje sto nekada narušava iskustvo filma.

Mislim da nema potrebe za icim skupljim/boljim od Lc cc 120.  Meni drzi Xeone od 115W tdp-a na konstantnom 100% loadu satima bez da idu preko 60C i 65C (prvi puse u drugog pa je topliji)

13 godina

1200rpm je 29 dBA gdje je to bucno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Hladnjak za OC i7-ice, Hladnjak za OC i5-ice, Koji CPU cooler kupiti?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice