Ima jedna aplikacija koja mi se svidja (STOP Music)...ugl, zbog nekog razloga su je povukli sa Storea...skinuo sam .xap, ali ne Lumiji 925 nemam microSD karticu. Dali postoji koji drugi nacin za instalirati manualno bez mem. kartice? Hvala
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dali ste vidli ovaj novi uber retardirani njuskalo? jel ga koristite uopce na mobitelima? meni uopce search ne radi na HTC 8x
Dali ste vidli ovaj novi uber retardirani njuskalo? jel ga koristite uopce na mobitelima? meni uopce search ne radi na HTC 8x
Meni se čini sasvim oke, search radi bez problema...
Neznam zasto meni ne radi
Nije los taj novi dizajn njuskala na desktopu i mobu.
Jedino mi nemaju smisla oni plavi gumbi sa jakim gradientom, podsjecaju na iOS5-6 i ne slazu se sa sveukupnom "flat" temom.
Nije los taj novi dizajn njuskala na desktopu i mobu.
Jedino mi nemaju smisla oni plavi gumbi sa jakim gradientom, podsjecaju na iOS5-6 i ne slazu se sa sveukupnom "flat" temom.
Meni osobno na mobitelu oke izgleda, ali je za desktop odurno i meni je prijasnja verzija bila puno bolja.
meni na htc 8s radi ok.. Zbog tog novog dizajna cini i se da je stranica "teza" pa duze ucitava,malo duze,ali radi ok..
a i ja zadovoljan s tom promjenom jer primjetio sam sto se tice nekih mogucnosti i dodatnih opcija, poboljsanje.

kirik settings
pametan workaround za quick settings. uglavnom, sve postaje dostupno preko vol up ili down tipki. wi fi, gps bla, bla, svemu tome se sad da pristupit od bilo kuda ali ima ali... puštanje pjesme ubija taj proces kao i igranje igre i gledanja videa.. ima i trial pa probajte.
U vipu nestalo htc wp-a 8x na webshopu,zamislite,ne znaju oce im dolazit uopce, i sta da ja sad uzmem..jel jos netko htio htc 8x,a sad mu nestao -.-
U vipu nestalo htc wp-a 8x na webshopu,zamislite,ne znaju oce im dolazit uopce, i sta da ja sad uzmem..jel jos netko htio htc 8x,a sad mu nestao -.-
Pa to je vec dosta star mobitel. Mislim bit ce jos podrzan za software nadogradnje i to ali radije uzmi nesto novije.
I kud bas Vip webshop, otkljucani isto kosta 2000kn i biras mrezu koju hoces.

Pa to je vec dosta star mobitel. Mislim bit ce jos podrzan za software nadogradnje i to ali radije uzmi nesto novije.
onda mu je bolje ovaj i jos dobije 16 gb micro sd

Da naravno. Bas sa i ja razmisljao da uzmem ovaj mob nekidan kad je bio na akciji za 1600kn, ali rekoh ajd dobra je i L520 zasad.
Da naravno. Bas sa i ja razmisljao da uzmem ovaj mob nekidan kad je bio na akciji za 1600kn, ali rekoh ajd dobra je i L520 zasad.
Svaka cast Lumiji 520...za tu lovu ne mozes naci bolje, ali Ativ S je ipak puno visi rang...malo losiji od Lumie 925 koju posjedujem...

meni piše: Vaš telefon ne ispunjava minimalne preduvjete za pokretanje ove aplikacije....imam lumiu 520...
moraš imati minimalno 1GB ram-a
meni piše: Vaš telefon ne ispunjava minimalne preduvjete za pokretanje ove aplikacije....imam lumiu 520...
treba ti giga rama za sada da bi igrao, najavljen je update uskoro da mogu i uređaji sa 512 RAM-a igrati...
Ima tko problema sa temple run2 da se napredak resetira svaki put kad se izađe iz igre?
Ima tko problema sa temple run2 da se napredak resetira svaki put kad se izađe iz igre?
Mislim da svi imaju taj problem, valjda ce ga rijesit sljedecim updateom
https://pbs.twimg.com/media/BcMa_dlCMAAL4bK.png:large
Lumia 630 "Moneypenny"
https://pbs.twimg.com/media/BcMa_dlCMAAL4bK.png:large
Lumia 630 "Moneypenny"
jel ja to vidim lumia 800/900/920 look u nešto jeftinijem izdanju? :Đ
.
da vas nešto pitam. Here maps aplikacija, da li omogućuje offline turn by turn navigaciju?
da vas nešto pitam. Here maps aplikacija, da li omogućuje offline turn by turn navigaciju?
Da.
Naravno prvo moraš skinuti karte i glas.
skinuo sam mapu. Koji glas da skinem?
skinuo sam mapu. Koji glas da skinem?
Navigation voice, skineš koji god želiš jezik. Za hrvatski mislim da ima samo ženski glas.
Koliko ja znam Here Maps nemaju offline turn-by-turn voice navigaciju, nego samo Here Drive. Ili grijesim? Ali evo ne vidim opcije za download glasa
Koliko ja znam Here Maps nemaju offline turn-by-turn voice navigaciju, nego samo Here Drive. Ili grijesim? Ali evo ne vidim opcije za download glasa
Moja greška, mislim jedno a pišem drugo. Da, Here Drive je offline.
Here Drive > Settings > Navigation Voice i onda Download New.
http://www.nokia.com/us-en/support/product/here-drive-plus/userguidance/?action=singleTopic&topic=GUID-782F7EE3-FDCD-4E68-A0FD-503672A28467