WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.968.111
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Meni ne radi Nokia Mix na 820, UK/UK regija.

Kome treba nešto slično, može korisiti Flat Beats, isto solidan app, premda u mixu možeš samo 2 puta preskočiti pjesmu.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Ne znam jeste li vidjeli (i hoće li vam biti zanimljivo kao meni), emulator za PlayStation 1:  EmiPSX

Do sad sam uspio jedino Tekken natjerati da radi kako treba.

Ne sviđa mi se baš što se igre moraju downloadati direkt sa neta (ili Skydrivea)( vjerojatno OS ne dopušta drugačije {#} ), pošto su većinom u nekoj arhivi, a onda je to malo nezgodno jer su neke po pola GB velike, iako izvedivo uz pomoć Archivera(ako su arhive .rar i .zip, ne podržava .7z). Ako hoćete sa kompa prebaciti možete lokalno preko Wi-fi uz pomoć PC File Download. I da, podržani su .iso i .bin formati.

Ili možete dodati na SD karticu, ako ju imate. 

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
WP8 - Općenito
Moj PC  
7 1 hvala 0
14 godina
WP8 - Općenito

da pitam, ima li kakav video player koji čita mkv format i titlove?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ima. Ali da je bas jednostavan za koristenje - nema - zbog ogranicenja koje WP stavlja pred developere.

Izmedju ostalog, ne mozes citati filmove iz standardnog foldera. Moras ili sa posebno napravljenog foldera na SD kartici, ili downloadati/uploadati u internal storage aplikacije.

Best Player - podrzava titlove i avi, divx(avi), mpg, mp4 i mov formate. Ne podrzava mkv. Kosta 2$.

Yxplayer WP8 - podrzava titlove i puno formata - izmedju ostalog i mkv format, ali nema trial, tj. ne moze se probati, i kosta 4.5$.

Meni je trial uslov da bih kupio neku aplikaciju. Negdje sam gledao recenziju i kaze da mu je nedostatak pri prikazu titlova to sto ako je titl siri od jedne linije, samo je centrira i odsijece visak, tj. ne prikazuje u novom redu.

Best Player GUI je malo ruznjikav i ponekad zbunjujuci GUI (nekad npr. moras drzati pritisnuto na nekom nelogicnom mjestu, da se pojavi neki meni),  ali sve u svemu fino radi. Bilo je nedostataka koji su mi smetali, ali sam, prije nego sto sam ga kupio kontaktirao u par navrata developera, koji je susretljiv i to je uredno popravio u 2 uzastopna updatea.
Ja gledam sa SD kartice, a ima i opcija da se downloada u internal storage, ali to nisam koristio. On-Screen kontrole prilikom gledanja nisu uopste lose.

Najbolje ti je da probas trial, prikazuje do 20 minuta videa.

Btw, ne znam da ima ijedan besplatan.

0 0 hvala 1
14 godina
WP8 - Općenito

to je baš sra***! vjerojatno uzimam ativ s, a znam pogledat koju seriju preko mobitela. android ima xy playera koji nema što ne mogu čitati. znači ukoliko imam neki mkv file, konverzija je još najbolje rješenje? budem pogledao ove playere, a nadam se da će u budućnosti biti neki mx player like za wp8

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Zna li tko sta o nekakvom "jailbreak"-u wp-a ili nekim crackiranim aplikacijama itd. ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Novi facbook beta je izvrstan. Notifikacije odmah,odlican Tile takoder!
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
16 godina
neaktivan
Smooth Operator kaže...

Meni ne baš odmah, nekih pet minuta prodje da dodje notifikacija... al bolje i to nego nikako..

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Meni isto savršeno radi na 8x !

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
WP8 - Općenito

jel moze link od tog appa sa windows storea ako nije problem?! 

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sandro HR Zagorje kaže...

Hvala

Ako mislis na best player, ovdje: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/best-player/e513763a-d53e-401b-9b44-f06a3e16ae80

Meni se pojavi nisko na listi kada pretrazujem na mobitel Store-u.

12 godina
knight kaže...

Hvala

Ako mislis na best player, ovdje: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/best-player/e513763a-d53e-401b-9b44-f06a3e16ae80

Aha, sory nisam napomenuio za kaj...Mislio sam na ovaj facebook

16 godina
Smooth Operator kaže...

Takoder, napokon sve radi kako treba (barem koliko sam za sad uspio isprobat/koristit), notifi dolaze odmah..tileovi odlicni, moze se pinat grupe, poruke i sta ja znam sta sve ne na homescreen. Jedino mislim da jos chat fali.

Windows Phone FTW
16 godina
knight kaže...

Hvala

Evo kolega.

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6

Battlelog: MUDO_HR
12 godina
amater_2 kaže...
knight kaže...

Hvala

Evo kolega.

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6

puno hvala

12 godina
WP8 - Općenito

Zuper

ja imam ativ s i prrporod nakon note1 i lg 4x hd,bat skoro dan i pol do dva dok na lg znala i prije isteka,ujutro ga skinem i u 22 vec prazan,note malo duze

razorblade
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

vip izdao app za wp8. danas mi frend rekao. ok je

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 2
17 godina
skank666 kaže...

vip izdao app za wp8. danas mi frend rekao. ok je

Napokon! {#}

Steam profile: Virty
12 godina
Smooth Operator kaže...

kakav tile ne kuzim? Al face je brzi i bolji na 8x

16 godina
odjavljen
omomomomoomm kaže...
Smooth Operator kaže...

ni ja{#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
12 godina
WP8 - Općenito

Nez ja se ne mogu uopce logirat preko tog facebook bete...baca mi gresku!

Imam jos 1 pitanje, a to je dal ima veze koju regiju ja stavim na uređaju? Posto sam vidio da dosta app ima koje su dostupne za UK i USA regiju, pa ako ja sad premjestim sa "Hrvatske" regije na "UK" ili "USA" hoce li se sta dogodit? I koje uopce znacenje ima odabir regije'??

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 14:21 (Sandro HR Zagorje).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
skank666 kaže...
omomomomoomm kaže...
Smooth Operator kaže...

ni ja{#}

Još jedan koji ne kuži, ali app radi odlično.

Sviđa mi se to da kad netko lajka nešto onda te ne obavještava nego samo stavi osznak na pločicu. 

16 godina
neaktivan
omomomomoomm kaže...
Smooth Operator kaže...

Imaš WP8 neznaš što je Tile? To je ona pločica pravokutna na Start ekranu, ukolio je srednja ili velika imaju neke obavijesti na njoj, ukoliko je mala ima samo broj novih obavijesti.

16 godina
Smooth Operator kaže...
omomomomoomm kaže...
Smooth Operator kaže...

Imaš WP8 neznaš što je Tile? To je ona pločica pravokutna na Start ekranu, ukolio je srednja ili velika imaju neke obavijesti na njoj, ukoliko je mala ima samo broj novih obavijesti.

Je. Samo što meni na srednjem i velikom nema nikavih obavjesti osim broja

16 godina
neaktivan
amater_2 kaže...

Je. Samo što meni na srednjem i velikom nema nikavih obavjesti osim broja

Ukoliko dobiješ poruku, FB Tile će se promjeniti, u pozadini će biti slika pošiljatelja, i kratki početak poruke: "Di si, mislio sam te..."

Notifikacije samo mjenjaju broj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 14:35 (Smooth Operator).
16 godina
odjavljen

to na glavnom tile-u ili na pinnanom message tile-u?

16 godina
skank666 kaže...

to na glavnom tile-u ili na pinnanom message tile-u?

Na glavnom tileu. Na  pinanom message tileu ce ti pisat ime posiljatelja i poruka koju ti je poslao.

Windows Phone FTW
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.11.2013 14:51 (DommY).
12 godina
Smooth Operator kaže...
omomomomoomm kaže...
Smooth Operator kaže...

ne pametnjakovicu daj mi pojasni. To mi je i prije bilo samo sto je kasnilo par sati. A ti vjerojatno radis u. Microsoftu kad si tak inteligentan

16 godina
odjavljen

ajde, ajde nema potreba za arogancijom zbog ne sporazuma. sve 5

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice