Meni ne radi Nokia Mix na 820, UK/UK regija.
Kome treba nešto slično, može korisiti Flat Beats, isto solidan app, premda u mixu možeš samo 2 puta preskočiti pjesmu.
Meni ne radi Nokia Mix na 820, UK/UK regija.
Kome treba nešto slično, može korisiti Flat Beats, isto solidan app, premda u mixu možeš samo 2 puta preskočiti pjesmu.
Ne znam jeste li vidjeli (i hoće li vam biti zanimljivo kao meni), emulator za PlayStation 1: EmiPSX
Do sad sam uspio jedino Tekken natjerati da radi kako treba.
Ne sviđa mi se baš što se igre moraju downloadati direkt sa neta (ili Skydrivea)( vjerojatno OS ne dopušta drugačije ), pošto su većinom u nekoj arhivi, a onda je to malo nezgodno jer su neke po pola GB velike, iako izvedivo uz pomoć Archivera(ako su arhive .rar i .zip, ne podržava .7z). Ako hoćete sa kompa prebaciti možete lokalno preko Wi-fi uz pomoć PC File Download. I da, podržani su .iso i .bin formati.
Ili možete dodati na SD karticu, ako ju imate.
http://www.gsmarena.com/windows_phone_oversells_ios_in_latin_america-news-7245.php Google i Apple...jel vam se tresu gace?
da pitam, ima li kakav video player koji čita mkv format i titlove?
Ima. Ali da je bas jednostavan za koristenje - nema - zbog ogranicenja koje WP stavlja pred developere.
Izmedju ostalog, ne mozes citati filmove iz standardnog foldera. Moras ili sa posebno napravljenog foldera na SD kartici, ili downloadati/uploadati u internal storage aplikacije.
Best Player - podrzava titlove i avi, divx(avi), mpg, mp4 i mov formate. Ne podrzava mkv. Kosta 2$.
Yxplayer WP8 - podrzava titlove i puno formata - izmedju ostalog i mkv format, ali nema trial, tj. ne moze se probati, i kosta 4.5$.
Meni je trial uslov da bih kupio neku aplikaciju. Negdje sam gledao recenziju i kaze da mu je nedostatak pri prikazu titlova to sto ako je titl siri od jedne linije, samo je centrira i odsijece visak, tj. ne prikazuje u novom redu.
Best Player GUI je malo ruznjikav i ponekad zbunjujuci GUI (nekad npr. moras drzati pritisnuto na nekom nelogicnom mjestu, da se pojavi neki meni), ali sve u svemu fino radi. Bilo je nedostataka koji su mi smetali, ali sam, prije nego sto sam ga kupio kontaktirao u par navrata developera, koji je susretljiv i to je uredno popravio u 2 uzastopna updatea.
Ja gledam sa SD kartice, a ima i opcija da se downloada u internal storage, ali to nisam koristio. On-Screen kontrole prilikom gledanja nisu uopste lose.
Najbolje ti je da probas trial, prikazuje do 20 minuta videa.
Btw, ne znam da ima ijedan besplatan.
to je baš sra***! vjerojatno uzimam ativ s, a znam pogledat koju seriju preko mobitela. android ima xy playera koji nema što ne mogu čitati. znači ukoliko imam neki mkv file, konverzija je još najbolje rješenje? budem pogledao ove playere, a nadam se da će u budućnosti biti neki mx player like za wp8
Zna li tko sta o nekakvom "jailbreak"-u wp-a ili nekim crackiranim aplikacijama itd. ?
Meni ne baš odmah, nekih pet minuta prodje da dodje notifikacija... al bolje i to nego nikako..
Meni isto savršeno radi na 8x !
jel moze link od tog appa sa windows storea ako nije problem?!
Hvala
Hvala
Ako mislis na best player, ovdje: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/best-player/e513763a-d53e-401b-9b44-f06a3e16ae80
Meni se pojavi nisko na listi kada pretrazujem na mobitel Store-u.
Hvala
Ako mislis na best player, ovdje: http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/best-player/e513763a-d53e-401b-9b44-f06a3e16ae80
Aha, sory nisam napomenuio za kaj...Mislio sam na ovaj facebook
Takoder, napokon sve radi kako treba (barem koliko sam za sad uspio isprobat/koristit), notifi dolaze odmah..tileovi odlicni, moze se pinat grupe, poruke i sta ja znam sta sve ne na homescreen. Jedino mislim da jos chat fali.
Hvala
Evo kolega.
http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6
Hvala
Evo kolega.
http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6
puno hvala
Zuper
ja imam ativ s i prrporod nakon note1 i lg 4x hd,bat skoro dan i pol do dva dok na lg znala i prije isteka,ujutro ga skinem i u 22 vec prazan,note malo duze
vip izdao app za wp8. danas mi frend rekao. ok je
vip izdao app za wp8. danas mi frend rekao. ok je
Napokon!
kakav tile ne kuzim? Al face je brzi i bolji na 8x
ni ja
Nez ja se ne mogu uopce logirat preko tog facebook bete...baca mi gresku!
Imam jos 1 pitanje, a to je dal ima veze koju regiju ja stavim na uređaju? Posto sam vidio da dosta app ima koje su dostupne za UK i USA regiju, pa ako ja sad premjestim sa "Hrvatske" regije na "UK" ili "USA" hoce li se sta dogodit? I koje uopce znacenje ima odabir regije'??
ni ja
Još jedan koji ne kuži, ali app radi odlično.
Sviđa mi se to da kad netko lajka nešto onda te ne obavještava nego samo stavi osznak na pločicu.
Imaš WP8 neznaš što je Tile? To je ona pločica pravokutna na Start ekranu, ukolio je srednja ili velika imaju neke obavijesti na njoj, ukoliko je mala ima samo broj novih obavijesti.
Imaš WP8 neznaš što je Tile? To je ona pločica pravokutna na Start ekranu, ukolio je srednja ili velika imaju neke obavijesti na njoj, ukoliko je mala ima samo broj novih obavijesti.
Je. Samo što meni na srednjem i velikom nema nikavih obavjesti osim broja
Je. Samo što meni na srednjem i velikom nema nikavih obavjesti osim broja
Ukoliko dobiješ poruku, FB Tile će se promjeniti, u pozadini će biti slika pošiljatelja, i kratki početak poruke: "Di si, mislio sam te..."
Notifikacije samo mjenjaju broj.
to na glavnom tile-u ili na pinnanom message tile-u?
to na glavnom tile-u ili na pinnanom message tile-u?
Na glavnom tileu. Na pinanom message tileu ce ti pisat ime posiljatelja i poruka koju ti je poslao.
ne pametnjakovicu daj mi pojasni. To mi je i prije bilo samo sto je kasnilo par sati. A ti vjerojatno radis u. Microsoftu kad si tak inteligentan
ajde, ajde nema potreba za arogancijom zbog ne sporazuma. sve 5