WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.966.976
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Ma ja hocu da vidim fb prijatelje, ali ne zelim vidjeti prijatelje prijatelja koji mojim prijateljima pisu na zid...
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
17 godina
MARKOZD15 kaže...

Mobiteli su puno puno ljepsi bez maskica/zastita i tih gluposti al je dosta sigurnije imat na njemu to, ipak se ne kupuje mob svaki mjesec dana

Takodje se ne mogu naviknuti na to, ali su mi nekako futrole kompromis - kada koristis, koristis bez futrole, a kada zavrsis, u dzepu, na stolu i sl. - prilicno je zasticen.

Ja sam, dok sam imao Lumiu 920, nabavio ovu:

http://www.amazon.de/gp/product/B009GHMW68/ref=oh_details_o03_s00_i00?ie=UTF8&psc=1

Sada za Ativ S koristim istu tu i pase bez problema, samo malo je Ativ tanji i lakse ulazi, pa je unutrasnjost od mikro-vlakana malo manje efikasna za ciscenje, nego na L920.

16 godina
odjavljen
Ti mater... Nema vise Nokia music negi nokia mix radio. Fennomenalna je!!
http://m.wpcentral.com/nokia-rebrands-music-service-to-nokia-mix-radio
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Gledam u Nokia appsu, ali nema tog mix radia, kako ga naći?

EDIT: Skužio sam, treba prebaciti državu na USA.

Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 18:35 (veki22).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
WP8 - Općenito

Ne znam jeste vidjeli da je u AppDeals aplikaciju Lockmix, besplatna je par dana. Omogućava dodavanje raznih stvari na lockscreen poput vremena, postotka baterije, izreka, mapa, tečajeva...
Evo link pa vidite slike:

Lockmix

HTC 8X :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
veki22 kaže...

Gledam u Nokia appsu, ali nema tog mix radia, kako ga naći?

EDIT: Skužio sam, treba prebaciti državu na USA.

http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/nokia-mixradio/f5874252-1f04-4c3f-a335-4fa3b7b85329

edit:

ne vidjeh ti edit

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 18:36 (skank666).
16 godina
Još da je imat WP nokiu....
Battlelog: MUDO_HR
16 godina
odjavljen
Huehehehe...
17 godina
skank666 kaže...
Huehehehe...

Prebacim na US skinem i instaliram Nokia MixRadio aplikaciju i svejedno je ne mogu korisititi. Ipak prepozna da sam iz HR regije tj. da u mojoj regiji nije omogucena i da mogu samo glazbu slusati kao i sa deafultnom aplikacijom.

11 godina
Eld kaže...
skank666 kaže...
Huehehehe...

Prebacim na US skinem i instaliram Nokia MixRadio aplikaciju i svejedno je ne mogu korisititi. Ipak prepozna da sam iz HR regije tj. da u mojoj regiji nije omogucena i da mogu samo glazbu slusati kao i sa deafultnom aplikacijom.

U Italiji sljaka...iako mi je bolja default aplikacija...

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Ti si totalno IN čovječe, uopće nemam potrebe ići na wpcentral ili na neki drugi sajt od Nokie, samo tebe upratim {#}

15 godina
WP8 - Općenito

Stigao Instagram.

Izvor.

HTC 8X :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.11.2013 20:42 (kratos091).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Stigo vam hipstagram!!!! :D
iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5- HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z
16 godina
odjavljen
dasoo988 kaže...
skank666 kaže...

Ti si totalno IN čovječe, uopće nemam potrebe ići na wpcentral ili na neki drugi sajt od Nokie, samo tebe upratim {#}

imam njihov app pa kad odem na kafu malčice prolistam i reko`: share-aj! stvarno je lijepa i funkcionalna aplikacija.

16 godina
skank666 kaže...
dasoo988 kaže...
skank666 kaže...

imam njihov app pa kad odem na kafu malčice prolistam i reko`: share-aj! stvarno je lijepa i funkcionalna aplikacija.

ja sam je instalo i kad je pokrenem kaze da nije za moju regiju ili tako nes. dali se to placa mozda? to je za slusanje pjesama ili cemu tocno sluzi?

Windows Phone FTW
16 godina
odjavljen

čiji account imaš? meni uredno radi i mislim tj znam da ću odustati od deezera i priječi na ovo.

16 godina
skank666 kaže...

čiji account imaš? meni uredno radi i mislim tj znam da ću odustati od deezera i priječi na ovo.

imam live.com i od nokie, ulogirao sam se s accom od nokie u app. sta se to placa nakon tih 6 dana ili?

to mozes slusat koje god pjesme oces ili?

Windows Phone FTW
12 godina
skank666 kaže...

meni ga uopce nema za skinut. Isaoa sam download preko kompa, i zatim prebacio na SD,i opet ne radi. Veli da nije dostupno za moj uredaj L820?

13 godina
WP8 - Općenito

kako ide update kod ovih mobitela ?kad WP napravi release svi proizvodjaci pustaju u isto vrijeme ili ? razmisljam da uzmem , pa pitam  posto je sad nokia+microsoft

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

kako ide update kod ovih mobitela ?kad WP napravi release svi proizvodjaci pustaju u isto vrijeme ili ? razmisljam da uzmem , pa pitam  posto je sad nokia+microsoft

HTC 8x je dobio update jos prije mjesec dana, ja sam na HTC-u 8s dobio prije mozda tjedan dana, ne znam kad su Nokie dobile :)

17 godina
WP8 - Općenito

Jel zna netko za koju aplikaciju u kojoj bi se moglo podesiti da se u određeno vrijeme upali recimo bluetooth, ugasi podatkovni promet i slično?

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Takvo nešto nije moguće napraviti na WP platformi. Sve mora biti ručno.

Možeš napraviti alarm da te podsjeti na to :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Zašto nebi bilo moguće?

Pa imaš sistemskih aplikacija koje to rade, recimo airplane mode, koji isključuje sav podatkovni promet.

Imaš i glance screen, koji u vrijeme koje mu ti podesiš miče sa ekrana sliku i stavlja samo sat...

Imaš i aplikacije koje pomoću NFC tagova rade to, ne vedim zašto se to nebi moglo i vremenski podesiti

PC RULES!!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Koristim Facebook Beta i do sada su mi ponkead  dolazile one lude random notifikacije, jucer sam dobio zahtjev za prijateljstvo i odmah mi je izbacilo notifikaciju, nije mi jasno sta mu je bilo :D

Je li se ikome od vas dogodilo da je dobio pravu notifikaciju ??? :D 

vlastoručni potpis

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
karaandrijan kaže...

Koristim Facebook Beta i do sada su mi ponkead  dolazile one lude random notifikacije, jucer sam dobio zahtjev za prijateljstvo i odmah mi je izbacilo notifikaciju, nije mi jasno sta mu je bilo :D

Mislim da je jucer ili prekjucer bio update za Facebook Beta pa da nije možda zbog toga...

17 godina
mika2210 kaže...

Zašto nebi bilo moguće?

Zato što MS to ne da :)

Sve korisnik mora sam inicirati u sistemskim aplikacijama.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
14 godina
neaktivan
dasoo988 kaže...
karaandrijan kaže...

Mislim da je jucer ili prekjucer bio update za Facebook Beta pa da nije možda zbog toga...

Znam, ali mi samo dosla ta jedna notifikacija i kasnije ništa

vlastoručni potpis
11 godina
neaktivan

btw, kad smo kod njuskala, malo je OT, no ima li netko iskustva narucivanja preko gruponko trgovine? L720/L820 se nude za 1950kn/1990kn, medjutim lik trazi da mu se plati unaprijed pa onda tek salje, na sto ne pristajem, pogotovo jer na netu ne mogu naci nikakva iskustva drugih ljudi da su kupovali tamo...

Evo ja sam kupio xperiu V i zadovoljan sam. Malo jesu cudni jer jedna cijena pise na stranici, druga na fejsu a ja sam platio sasvim trecu(najjeftiniju-2450kn). Lose je sto i na fejsu se dopisujes sa slovencem i razina dopisivanja je vise prijateljska nego poslovna. Sto se mobitela tice sve pet, radi, stigao za 3 dana, zapakiran, hrv meni, racun.... mana je sto sam dobio uk punjac ?! 

Uglavnom oni su preprodavaci. Sto se garancije tice dobijes EU garanciju ali problem su mislim nasi serviseri koji uglavnom ne prihvacaju garancije ako nisu striktno iz hr. Btw sto se placanja tice primaju sve a ja sam uplatio direktno njima na racun i zato sam dobio popust.

Moj zakljucak je da se isplati! Pozdrav

16 godina
odjavljen
Eld kaže...
skank666 kaže...
Huehehehe...

DommY kaže...
skank666 kaže...
dasoo988 kaže...
skank666 kaže...

ja sam je instalo i kad je pokrenem kaze da nije za moju regiju ili tako nes. dali se to placa mozda? to je za slusanje pjesama ili cemu tocno sluzi?

DommY kaže...
skank666 kaže...

imam live.com i od nokie, ulogirao sam se s accom od nokie u app. sta se to placa nakon tih 6 dana ili?

to mozes slusat koje god pjesme oces ili?

Sandro HR Zagorje kaže...
skank666 kaže...

meni ga uopce nema za skinut. Isaoa sam download preko kompa, i zatim prebacio na SD,i opet ne radi. Veli da nije dostupno za moj uredaj L820?

ne znam u čemu je fora... imam UK account a u opisu app piše da koristi sim podatke i s njima blokira korištenje iste. s ovom app može slušati mix (u punom smislu riječi) svojih omiljenih bendova. znači, odem na favoritse, lupim slayer i play artist mix i slušam slayere. bezveze je, to sam naknadno shvatio, da ne možeš slušat cijeli album nego nešto tipa best of.. iako, ako sam dobro shvatio i tu možeš utjecat na koje pjesme će se puštat tako da im daješ TD ili TU. postoji mogučnost kupovine pjesama ili albuma ali i dodavanje svojih mp3 u folder.

15 godina
odjavljen
mika2210 kaže...

Jel zna netko za koju aplikaciju u kojoj bi se moglo podesiti da se u određeno vrijeme upali recimo bluetooth, ugasi podatkovni promet i slično?

Na symbianu ima aplikacija situations, proguglaj malo, jako moćna aplikacija.

Svi smo mi Mentalist.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice