- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Mobiteli su puno puno ljepsi bez maskica/zastita i tih gluposti al je dosta sigurnije imat na njemu to, ipak se ne kupuje mob svaki mjesec dana
Takodje se ne mogu naviknuti na to, ali su mi nekako futrole kompromis - kada koristis, koristis bez futrole, a kada zavrsis, u dzepu, na stolu i sl. - prilicno je zasticen.
Ja sam, dok sam imao Lumiu 920, nabavio ovu:
http://www.amazon.de/gp/product/B009GHMW68/ref=oh_details_o03_s00_i00?ie=UTF8&psc=1
Sada za Ativ S koristim istu tu i pase bez problema, samo malo je Ativ tanji i lakse ulazi, pa je unutrasnjost od mikro-vlakana malo manje efikasna za ciscenje, nego na L920.
http://m.wpcentral.com/nokia-rebrands-music-service-to-nokia-mix-radio

Gledam u Nokia appsu, ali nema tog mix radia, kako ga naći?
EDIT: Skužio sam, treba prebaciti državu na USA.
Gledam u Nokia appsu, ali nema tog mix radia, kako ga naći?
EDIT: Skužio sam, treba prebaciti državu na USA.
http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/nokia-mixradio/f5874252-1f04-4c3f-a335-4fa3b7b85329
edit:
ne vidjeh ti edit

Prebacim na US skinem i instaliram Nokia MixRadio aplikaciju i svejedno je ne mogu korisititi. Ipak prepozna da sam iz HR regije tj. da u mojoj regiji nije omogucena i da mogu samo glazbu slusati kao i sa deafultnom aplikacijom.
Prebacim na US skinem i instaliram Nokia MixRadio aplikaciju i svejedno je ne mogu korisititi. Ipak prepozna da sam iz HR regije tj. da u mojoj regiji nije omogucena i da mogu samo glazbu slusati kao i sa deafultnom aplikacijom.
U Italiji sljaka...iako mi je bolja default aplikacija...
Ti si totalno IN čovječe, uopće nemam potrebe ići na wpcentral ili na neki drugi sajt od Nokie, samo tebe upratim

Ti si totalno IN čovječe, uopće nemam potrebe ići na wpcentral ili na neki drugi sajt od Nokie, samo tebe upratim
imam njihov app pa kad odem na kafu malčice prolistam i reko`: share-aj! stvarno je lijepa i funkcionalna aplikacija.
imam njihov app pa kad odem na kafu malčice prolistam i reko`: share-aj! stvarno je lijepa i funkcionalna aplikacija.
ja sam je instalo i kad je pokrenem kaze da nije za moju regiju ili tako nes. dali se to placa mozda? to je za slusanje pjesama ili cemu tocno sluzi?
čiji account imaš? meni uredno radi i mislim tj znam da ću odustati od deezera i priječi na ovo.
imam live.com i od nokie, ulogirao sam se s accom od nokie u app. sta se to placa nakon tih 6 dana ili?
to mozes slusat koje god pjesme oces ili?
čiji account imaš? meni uredno radi i mislim tj znam da ću odustati od deezera i priječi na ovo.
meni ga uopce nema za skinut. Isaoa sam download preko kompa, i zatim prebacio na SD,i opet ne radi. Veli da nije dostupno za moj uredaj L820?
kako ide update kod ovih mobitela ?kad WP napravi release svi proizvodjaci pustaju u isto vrijeme ili ? razmisljam da uzmem , pa pitam posto je sad nokia+microsoft
kako ide update kod ovih mobitela ?kad WP napravi release svi proizvodjaci pustaju u isto vrijeme ili ? razmisljam da uzmem , pa pitam posto je sad nokia+microsoft
HTC 8x je dobio update jos prije mjesec dana, ja sam na HTC-u 8s dobio prije mozda tjedan dana, ne znam kad su Nokie dobile :)
Jel zna netko za koju aplikaciju u kojoj bi se moglo podesiti da se u određeno vrijeme upali recimo bluetooth, ugasi podatkovni promet i slično?
Takvo nešto nije moguće napraviti na WP platformi. Sve mora biti ručno.
Možeš napraviti alarm da te podsjeti na to :)
Zašto nebi bilo moguće?
Pa imaš sistemskih aplikacija koje to rade, recimo airplane mode, koji isključuje sav podatkovni promet.
Imaš i glance screen, koji u vrijeme koje mu ti podesiš miče sa ekrana sliku i stavlja samo sat...
Imaš i aplikacije koje pomoću NFC tagova rade to, ne vedim zašto se to nebi moglo i vremenski podesiti
Koristim Facebook Beta i do sada su mi ponkead dolazile one lude random notifikacije, jucer sam dobio zahtjev za prijateljstvo i odmah mi je izbacilo notifikaciju, nije mi jasno sta mu je bilo :D
Je li se ikome od vas dogodilo da je dobio pravu notifikaciju ??? :D
Koristim Facebook Beta i do sada su mi ponkead dolazile one lude random notifikacije, jucer sam dobio zahtjev za prijateljstvo i odmah mi je izbacilo notifikaciju, nije mi jasno sta mu je bilo :D
Mislim da je jucer ili prekjucer bio update za Facebook Beta pa da nije možda zbog toga...
Zašto nebi bilo moguće?
Zato što MS to ne da :)
Sve korisnik mora sam inicirati u sistemskim aplikacijama.
Mislim da je jucer ili prekjucer bio update za Facebook Beta pa da nije možda zbog toga...
Znam, ali mi samo dosla ta jedna notifikacija i kasnije ništa
btw, kad smo kod njuskala, malo je OT, no ima li netko iskustva narucivanja preko gruponko trgovine? L720/L820 se nude za 1950kn/1990kn, medjutim lik trazi da mu se plati unaprijed pa onda tek salje, na sto ne pristajem, pogotovo jer na netu ne mogu naci nikakva iskustva drugih ljudi da su kupovali tamo...
Evo ja sam kupio xperiu V i zadovoljan sam. Malo jesu cudni jer jedna cijena pise na stranici, druga na fejsu a ja sam platio sasvim trecu(najjeftiniju-2450kn). Lose je sto i na fejsu se dopisujes sa slovencem i razina dopisivanja je vise prijateljska nego poslovna. Sto se mobitela tice sve pet, radi, stigao za 3 dana, zapakiran, hrv meni, racun.... mana je sto sam dobio uk punjac ?!
Uglavnom oni su preprodavaci. Sto se garancije tice dobijes EU garanciju ali problem su mislim nasi serviseri koji uglavnom ne prihvacaju garancije ako nisu striktno iz hr. Btw sto se placanja tice primaju sve a ja sam uplatio direktno njima na racun i zato sam dobio popust.
Moj zakljucak je da se isplati! Pozdrav
ja sam je instalo i kad je pokrenem kaze da nije za moju regiju ili tako nes. dali se to placa mozda? to je za slusanje pjesama ili cemu tocno sluzi?
imam live.com i od nokie, ulogirao sam se s accom od nokie u app. sta se to placa nakon tih 6 dana ili?
to mozes slusat koje god pjesme oces ili?
meni ga uopce nema za skinut. Isaoa sam download preko kompa, i zatim prebacio na SD,i opet ne radi. Veli da nije dostupno za moj uredaj L820?
ne znam u čemu je fora... imam UK account a u opisu app piše da koristi sim podatke i s njima blokira korištenje iste. s ovom app može slušati mix (u punom smislu riječi) svojih omiljenih bendova. znači, odem na favoritse, lupim slayer i play artist mix i slušam slayere. bezveze je, to sam naknadno shvatio, da ne možeš slušat cijeli album nego nešto tipa best of.. iako, ako sam dobro shvatio i tu možeš utjecat na koje pjesme će se puštat tako da im daješ TD ili TU. postoji mogučnost kupovine pjesama ili albuma ali i dodavanje svojih mp3 u folder.
Jel zna netko za koju aplikaciju u kojoj bi se moglo podesiti da se u određeno vrijeme upali recimo bluetooth, ugasi podatkovni promet i slično?
Na symbianu ima aplikacija situations, proguglaj malo, jako moćna aplikacija.