imao i izbrisao i tu. sve ti je isto. ni jedna ne računa ko sam OS i tu ti je problem. kad ti dođe na nekih 50% resetiraj mob i onda pogledaj koliko još imaš baterije (hint).
WindowsPhone - Općenito
- poruka: 19.924
- |
- čitano: 2.956.741
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
imao i izbrisao i tu. sve ti je isto. ni jedna ne računa ko sam OS i tu ti je problem. kad ti dođe na nekih 50% resetiraj mob i onda pogledaj koliko još imaš baterije (hint).
Popratio sam malo u međuvremenu i u pravu si. Iako radi bolje dosta od onih koje sam ranije probao. Ima odličnih statistika još samo da ima to ažuriranje uredno ko sam OS i app bi bila odlična!
Nekužim se u aplikacije, pa mi nije jasno zašto im je problem napraviti jednu (recimo ovu) koja bi još samo to refresh-ala kako treba.
Nije do aplikacije, do OS-a je.
ekipa evo zamijenio sam one x za lumiu 820
neki ce reci da sam lud i slicno ali so far mislim da nisam pogrisija, brz, fluidan
nego koje bi mi aplikacije mogli preporuciti za njega i najbitnije trenutno, s kojim programom mogu pratiti data usage na mobu?
hvala
Ništa, nek najstariji otvori temu, ili najmlađi :)
Pa ćemo se tamo naći, i nek linka. A onda ćemo otvoriti anketu kobajagi peticiju, i tamo ćemo iznositi mišljenja.
Evo, otvorio sam temu Aplikacije za internet bankarstvo - WP uređaji.
Data usage trenutno nemaš a koliko sam skužio to dolazi sa idućem updateom, od aplikacija sve nokia aplkacije su odlične a za ostalo ovisi što ti treba
kad bi trebao iduci update biti?
kako onda pratite koliko ste data prometa napravili i da li kad su istovremeno ukljuceni wifi i 3g mob koristi wifi dok ga ima jer vidim kao da koristi i jedno i drugo?
pa ja provjeram preko poruke ( simpa prejaka opcija ), update bi trebao ja mislim u srpnju krenut, ako je wifi uključen onda mob samo njega koristi
http://www.wpcentral.com/leaked-images-lumia-925-data-sense-and-more-gdr2 ovdje imaš što sve dolazi s updateom
Kao bio mi je danas neki update na Facebook Beta al ne primjecujem bitniju razliku, notifikacije znaju tu i tamo doc, vecinom za neku glupost tipa dogadaj ili tako nesto, chat mi ne prikazuje ispravno tko je online itd
Kao bio mi je danas neki update na Facebook Beta al ne primjecujem bitniju razliku, notifikacije znaju tu i tamo doc, vecinom za neku glupost tipa dogadaj ili tako nesto, chat mi ne prikazuje ispravno tko je online itd
Dolaze notif za inbox? Ne kuzim u cemu je tako velik problem da toliko treba da se to napravi.
Jel zna netko di se na WP8 uključi prikaz broja? Sada mi je skriveni broj!
postavke -> aplikacije -> telefon -> Prikaži moj broj
Dok sam gledao Lumie 620, cijene su bile 1100-1200kn, nove, 2 godine garancije, nekorištene, otključane i kupljene u Vip-u od ljudi koji su produljivali pretplatu...
Koliko niže ti želis?

a i nema ih puno na njusci
a i nema ih puno na njusci
A kaj da velim nego: 'Ošla baba s kolačima'
Prije dva mjeseca je bilo nekoliko Lumia 620 za 1200kn nove,kupljene u Vip-u...bio sam u kontaktu s jednim čovjekom koji je prodavao ali sam se predomislio, nije bilo nikakve muljaže...
Prije mjesec dana sam kupio Lumiu 820, bijela, nova, nekorištena, otključana, 2.godine garancije, kupljena u Tele2 za 2000kn od čovjeka koji je produžio preplatu...
ah sto kupiti curi za rodendan sad???
ah sto kupiti curi za rodendan sad???
ne znam zašto to pišeš u ovu temu, ili imaš neke nagovještaje, ccc
Buket ruža, bombonjeru, ili neku veliku čokoladu, i neku plišanu igračku.
Žene vole te stvari, iako im niti jedan od tih ne treba.
Bolje poslušaj mene nego da naparaviš nešto ludo i kupiš joj mobitel, za koji će ti reći da joj se ne sviđa ;)
A i ne znam koliko si dugo s curom i šta ona voli, nisam ju još toliko dobro upoznao :P
haha, bilo je vezano za lumiu 620, sto ste se uzvitoperili
ne trpi ni ona vise android, a ja nokia fanboy
ekipa preko vibera nije moguce slanje videa?
dajte preporuku koje korisne app za wp8, novi sam u ovom svijetu
Preko Vibera trenutno ne..samo slike
Ako imaš neki uređaj sa manje interne memorije itekako koristan Shrink Storage
Google Maps Client meni favorit uz gMaps
Easy Connect koristim za LiveTile radi lakseg uklj/isklj. WiFi-a, 3G-2G..
lumia 820 je u pitanju
imam nokia here tako da ne znam koliko mi je potreban gmaps
e da li drzite mobove na 2g ili na 3g uvijek? moj je trenutno na 3g, kolega koji ima 920 drzi na 2g zbog baterije?
cini mi se da se grije dosta ako duze radim na njoj
accuweather - za vrijeme,
adobe reader - citac pdf-a,
store deals - za pronalazenje popusta na storeu,
the football app - ako pratis nogomet, za livescore, vijesti itd.
im+ - messenger
crovijesti - vijesti sa gotovo svih hrvatskih portala na jednom mjestu
lumia 820 je u pitanju
imam nokia here tako da ne znam koliko mi je potreban gmaps
e da li drzite mobove na 2g ili na 3g uvijek? moj je trenutno na 3g, kolega koji ima 920 drzi na 2g zbog baterije?
cini mi se da se grije dosta ako duze radim na njoj
ja se držim one stare, ako ne može radit sa svim svojim điđa miđama upaljenim - ne valja. ne pada mi na pamet gasit servise i usluge jer je to smartfon i ako tako ne može radit onda to govno a ne smartfon. meni radi sve a baterija bi izdržala 2 dana da je ne punim svaku večer.
inače, ako ima netko ko nije znao (kao ja do pred neki dan), ove baterije nije preporučljivo praznit do kraja jer im se opako smanji kapacitet.
Tko te je "prosvijetlio" o baterijama?