Zanimljivo je što mi svi koji koristimo WP uređaje dolazimo do zaključka da je tragično što takva aplikacija još ne postoji, a njih boli briga..
WindowsPhone - Općenito
- poruka: 19.924
- |
- čitano: 2.955.624
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ma ne moraju odmah cijelu m-nešto. Neka krenu od jednostavnijih stvari, recimo m-token, za izradu kojeg treba izdvojiti punih 2 dana.
Jedna od stvari koje su me stvarno iziritirale dok sam kupio svoj 8x je bila činjenica da PBZ nije imao apsolutno nikakvu podršku za WP, nije radio čak niti mpay za kojeg niti ne treba app jer radi na principu *101# zovi. U SZK su mi onda objasnili da niti mbankarstvo ni mpay ne rade na WP mobitelima.
I DANAS SE DOGODILO ČUDO!!! mpay proradio! Još samo da izdaju app za mobilno bankarstvo....
Kako koristis mpay, na kojem principu to radi na mobitelu? Meni isto fali MPBZ i to jako...i pisao sam im i nista...
Ništa zasad od PBZ-a, ali Hypo banka razvija aplikaciju za WP8 ... možda se stvari promjene na tržištu kad je plasiraju
Nova verzija Shazama donosi novo ruho
Tko je od vas ikada koristio HTC 8x? Zanima me isplati li se više uzeti njega ili neku nokiu?
Tko je od vas ikada koristio HTC 8x? Zanima me isplati li se više uzeti njega ili neku nokiu?
nokiu, bolje češ proć...
Nokiu, zbog app-ova i igara. Npr. danas izašao Mass Effect - samo za Lumie.

Da li je netko imao problema sa primanjem i isporukom poruka preko Whatsapp-a i Vibera na HTC S8 i da je to uspješno uspio rješiti? Ja već pomalo ludim s tim, dok sam na wifi-u radi donekle ok, al dok poruke trebaju ići preko mobilne mreže, katastrofa. Od isporuke odmah do kašnjenja po pola dana, s primanjem ista stvar.
Hvala
I ja imam iste probleme na N820 a koliko sam shvatil to je problem u whatsappu i viberu i nadam se da će to riješit idućem updateom
Da li je netko imao problema sa primanjem i isporukom poruka preko Whatsapp-a i Vibera na HTC S8 i da je to uspješno uspio rješiti? Ja već pomalo ludim s tim, dok sam na wifi-u radi donekle ok, al dok poruke trebaju ići preko mobilne mreže, katastrofa. Od isporuke odmah do kašnjenja po pola dana, s primanjem ista stvar.
Hvala
Ja nemam nikakvih problema sa viberom, sve mi super funkcionira
Uskoro stiže update Whatsapp-a koji bi triba popraviti bug.
Ma reinstalirao sam više puta, opet isto. Jedino se viber popravio jer prije nisam mogao slati poruke, samo primati. Nadam se da će whatsapp uskoro izbacit taj update jer mi je to primarna aplikacija. Razmišljao sam da mjenjam uređaj zbog toga već, lud sam :/
@Diavol
Puno si mi pomogao s odgovorom, nema što
Uskoro stiže update Whatsapp-a koji bi triba popraviti bug.
stiže 3,0 koji bi trebao imati mogućnost telefoniranja
gmail klijent za wp8 - dosta pristojan iako mu malo treba da se "digne"
znate onu app za iOS i android instaweather? slikaš, provučeš kroz app i ovaj nalijepi na sliku trenutačne vremenske prilike ili neprilike i onda to pošeraš... e pa, mi imamo bolju sa malo više filtera http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/ciel/e9865717-48b2-4945-96b3-335c6895845c
U zadnje vrijeme baš se appova kvalitetnih nakupilo, mislim da su 90% top appsa s Androida/iOSa na WPu. Instagram - Instance, Snapchat, gmail...
Evo i update adobe readera.
Wow, nisam ni znao da ima Adobe reader za WP. Dosta je bolji od MS-ovog readera iako bi moglo i bolje.
Nije dostupan u hrvatskoj
Meni je mob trenutno na UK regiji, skinuo sam bez problema.
Evo na wpcentralu twitaju da je danas uzbudljiv dan i da za 4 sata ćemo saznati što nam spremaju.
Ja sam adobe r. uredno instalirao, store mi je na HR
Evo na wpcentralu twitaju da je danas uzbudljiv dan i da za 4 sata ćemo saznati što nam spremaju.
jel stiglo?
jel stiglo?
HALO: Spartan Assault bi valjda to tribalo biti to.
strimaj video a ne instagram sranja... http://www.wpcentral.com/stream-live-footage-your-windows-phone-utrailme
ovo je jako zanimljiv app
Kako koristis mpay, na kojem principu to radi na mobitelu? Meni isto fali MPBZ i to jako...i pisao sam im i nista...
Ma mPBZ još nemaju ni u planu.. Kažu da trenutno nema dovoljno Windows Phone korisnika tj da ta platforma kod nas trenutno nije dovoljno zastupljena da bi razmatrali razvoj aplikacije.
Takav sam i ja odgovor dobio, to očito samo copy-paste-aju..
I mene je to živciralo u PBZ, a da napravimo neku peticiju, tj. da nas se dosta složi s foruma i počnemo samo pisati emailove, malo da im zatrpamo inbox, ili zovemo.
nokiu, bolje češ proć...
Vidio sam da si ti imao i 8X prije.
Možeš koju riječ reći u korist jednog ili drugoga, ja sam se baš zagrijao za 8X jer mi je malo povoljniji od 920. Imao sam u planu i 820, ali kad sam je vidio u živo, veći ekran rezolucije kao moja 800, nekako mi djelovalo ispeksilizirano, pa nije mi se baš svidio. A 8x dolazi s većom rezom.
Uglavnom, ako imaš malo vremena da kažeš po čemu ti je bolja 920 od 8X, osobno iskustvo. zahvaljujem
hm, definitvna prednost je kamera, aplikacije i to da nokija jedina smije modirati OS sa svojim enchantmentsima npr ekvilajzer. ovo drugo ti je sve više manje stvar osobnih preferenci.
htc je lakši, ljepše sjedne u ruku, gumirano kučište (neće skliznut)... i to je to :D
hm, definitvna prednost je kamera, aplikacije i to da nokija jedina smije modirati OS sa svojim enchantmentsima npr ekvilajzer. ovo drugo ti je sve više manje stvar osobnih preferenci.
htc je lakši, ljepše sjedne u ruku, gumirano kučište (neće skliznut)... i to je to :D
Ma kamera mi manje više nije bitna, za mene je dobra jedna i druga, ako trebam slike, slikam s fotićem, ipak niti jedna kamera ga ne može pobijediti što se toga tiče.
Tj. nisam još probao od 920, ali sam vidio po netu da je brutalna, pogotovo pri slabom osvjetljenju.
A imao sam priliku uzeti 8x za 1500kn, star pola godine, garancija dvije, ali reko ne treba mi novi mob uzeo sam si bicikli :) , pa ono još me kopka to malo
A sad ćemo vidjeti kako će ljeto proći pa ću si uzeti nešto od te dvije pile, zavisi koji mi financijski bolje sjedne.
hvala ti