WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.955.624
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Zanimljivo je što mi svi koji koristimo WP uređaje dolazimo do zaključka da je tragično što takva aplikacija još ne postoji, a njih boli briga..

1 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Ma ne moraju odmah cijelu m-nešto. Neka krenu od jednostavnijih stvari, recimo m-token, za izradu kojeg treba izdvojiti punih 2 dana.

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: WP8 - Općenito
locerko kaže...
Danijel14 kaže...

Jedna od stvari koje su me stvarno iziritirale dok sam kupio svoj 8x je bila činjenica da PBZ nije imao apsolutno nikakvu podršku za WP, nije radio čak niti mpay za kojeg niti ne treba app jer radi na principu *101# zovi. U SZK su mi onda objasnili da niti mbankarstvo ni mpay ne rade na WP mobitelima.

I DANAS SE DOGODILO ČUDO!!! mpay proradio! Još samo da izdaju app za mobilno bankarstvo....

Kako koristis mpay,  na kojem principu to radi na mobitelu? Meni isto fali MPBZ i to jako...i pisao sam im i nista...

Ništa zasad od PBZ-a, ali Hypo banka razvija aplikaciju za WP8 ... možda se stvari promjene na tržištu kad je plasiraju

15 godina

Nova verzija Shazama donosi novo ruho 

13 godina
neaktivan

Tko je od vas ikada koristio HTC 8x? Zanima me isplati li se više uzeti njega ili neku nokiu?

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
16 godina
odjavljen
77ari kaže...

Tko je od vas ikada koristio HTC 8x? Zanima me isplati li se više uzeti njega ili neku nokiu?

nokiu, bolje češ proć... 

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina

Nokiu, zbog app-ova i igara. Npr. danas izašao Mass Effect - samo za Lumie.

Insanity? Let's try.. | HTC 8X :)
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Da li je netko imao problema sa primanjem i isporukom poruka preko Whatsapp-a i Vibera na HTC S8 i da je to uspješno uspio rješiti? Ja već pomalo ludim s tim, dok sam na wifi-u radi donekle ok, al dok poruke trebaju ići preko mobilne mreže, katastrofa. Od isporuke odmah do kašnjenja po pola dana, s primanjem ista stvar.

Hvala

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

I ja imam iste probleme na N820 a koliko sam shvatil to je problem u whatsappu i viberu i nadam se da će to riješit idućem updateom

Nokia Lumia 820 :)
16 godina
neaktivan
Pupo kaže...

Da li je netko imao problema sa primanjem i isporukom poruka preko Whatsapp-a i Vibera na HTC S8 i da je to uspješno uspio rješiti? Ja već pomalo ludim s tim, dok sam na wifi-u radi donekle ok, al dok poruke trebaju ići preko mobilne mreže, katastrofa. Od isporuke odmah do kašnjenja po pola dana, s primanjem ista stvar.

Hvala

Ja nemam nikakvih problema sa viberom, sve mi super funkcionira

16 godina
Ima sam isti problem. Reinstalirajte app. i radit će vam.
Uskoro stiže update Whatsapp-a koji bi triba popraviti bug.
17 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ma reinstalirao sam više puta, opet isto. Jedino se viber popravio jer prije nisam mogao slati poruke, samo primati. Nadam se da će whatsapp uskoro izbacit taj update jer mi je to primarna aplikacija. Razmišljao sam da mjenjam uređaj zbog toga već, lud sam :/

@Diavol

Puno si mi pomogao s odgovorom, nema što {#}

HTPC: G530, ECS H67H-I, 2x4Gb Mushkin, Seasonic 430W, Fractal Node 304, Panasonic TX-P42X20E
Poruka je uređivana zadnji put ned 2.6.2013 14:26 (Pupo).
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
amater_2 kaže...
Ima sam isti problem. Reinstalirajte app. i radit će vam.
Uskoro stiže update Whatsapp-a koji bi triba popraviti bug.

stiže 3,0 koji bi trebao imati mogućnost telefoniranja

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

gmail klijent za wp8 - dosta pristojan iako mu malo treba da se "digne"

znate onu app za iOS i android instaweather? slikaš, provučeš kroz app i ovaj nalijepi na sliku trenutačne vremenske prilike ili neprilike i onda to pošeraš... e pa, mi imamo bolju sa malo više filtera http://www.windowsphone.com/en-gb/store/app/ciel/e9865717-48b2-4945-96b3-335c6895845c

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
2 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

U zadnje vrijeme baš se appova kvalitetnih nakupilo, mislim da su 90% top appsa s Androida/iOSa na WPu. Instagram - Instance, Snapchat, gmail...

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

2 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Evo i update adobe readera

Moj PC  
2 0 hvala 4
15 godina

Wow, nisam ni znao da ima Adobe reader za WP. Dosta je bolji od MS-ovog readera iako bi moglo i bolje.

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Nije dostupan u hrvatskoj 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Meni je mob trenutno na UK regiji, skinuo sam bez problema.

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Evo na wpcentralu twitaju da je danas uzbudljiv dan i da za 4 sata ćemo saznati što nam spremaju.

Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!

0 0 hvala 1
15 godina
Diavol kaže...

Nije dostupan u hrvatskoj 

Skeniraj kod

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Ja sam adobe r. uredno instalirao, store mi je na HR

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
WP8 - Općenito

Igra HALO stiže na WP8 i na Win. 8.

Odlično izgelda.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Smooth Operator kaže...

Evo na wpcentralu twitaju da je danas uzbudljiv dan i da za 4 sata ćemo saznati što nam spremaju.

jel stiglo?

16 godina
neaktivan
Memphis kaže...
Smooth Operator kaže...

jel stiglo?

HALO: Spartan Assault bi valjda to tribalo biti to.

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

strimaj video a ne instagram sranja... http://www.wpcentral.com/stream-live-footage-your-windows-phone-utrailme

ovo je jako zanimljiv app

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 10:28 (skank666).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
NeoOS kaže...
locerko kaže...

Kako koristis mpay,  na kojem principu to radi na mobitelu? Meni isto fali MPBZ i to jako...i pisao sam im i nista...

Ma mPBZ još nemaju ni u planu.. Kažu da trenutno nema dovoljno Windows Phone korisnika tj da ta platforma kod nas trenutno nije dovoljno zastupljena da bi razmatrali razvoj aplikacije. 

kratos091 kaže...

Takav sam i ja odgovor dobio, to očito samo copy-paste-aju..

I mene je to živciralo u PBZ, a da napravimo neku peticiju, tj. da nas se dosta složi s foruma i počnemo samo pisati emailove, malo da im zatrpamo inbox, ili zovemo. 

Đuro#2155,
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...
77ari kaže...

nokiu, bolje češ proć... 

Vidio sam da si ti imao i 8X prije. 

Možeš koju riječ reći u korist jednog ili drugoga, ja sam se baš zagrijao za 8X jer mi je malo povoljniji od 920. Imao sam u planu i 820, ali kad sam je vidio u živo, veći ekran rezolucije kao moja 800, nekako mi djelovalo ispeksilizirano, pa nije mi se baš svidio. A 8x dolazi s većom rezom.

Uglavnom, ako imaš malo vremena da kažeš po čemu ti je bolja 920 od 8X, osobno iskustvo. zahvaljujem 

Đuro#2155,
16 godina
odjavljen

hm, definitvna prednost je kamera, aplikacije i to da nokija jedina smije modirati OS sa svojim enchantmentsima npr ekvilajzer. ovo drugo ti je sve više manje stvar osobnih preferenci. 

htc je lakši, ljepše sjedne u ruku, gumirano kučište (neće skliznut)... i to je to :D

16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

hm, definitvna prednost je kamera, aplikacije i to da nokija jedina smije modirati OS sa svojim enchantmentsima npr ekvilajzer. ovo drugo ti je sve više manje stvar osobnih preferenci. 

htc je lakši, ljepše sjedne u ruku, gumirano kučište (neće skliznut)... i to je to :D

Ma kamera mi manje više nije bitna, za mene je dobra jedna i druga, ako trebam slike, slikam s fotićem, ipak niti jedna kamera ga ne može pobijediti što se toga tiče. 

Tj. nisam još probao od 920, ali sam vidio po netu da je brutalna, pogotovo pri slabom osvjetljenju.

A imao sam priliku uzeti 8x za 1500kn, star pola godine, garancija dvije, ali reko ne treba mi novi mob uzeo sam si bicikli :) , pa ono još me kopka to malo

A sad ćemo vidjeti kako će ljeto proći pa ću si uzeti nešto od te dvije pile, zavisi koji mi financijski bolje sjedne.

hvala ti {#} 

Đuro#2155,
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice