WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.955.671
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

nokiji će još past cijena pa rađe prištedi za nju... ipak je to feature phone.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
Re: WP8 - Općenito
Franjo15 kaže...
I mene je to živciralo u PBZ, a da napravimo neku peticiju, tj. da nas se dosta složi s foruma i počnemo samo pisati emailove, malo da im zatrpamo inbox, ili zovemo. 

Ja sam za. I za to sam da razglasimo svuda (tj gdje god možemo), ako nas se skupi dovoljno (samo pitanje je koliko je to dovoljno za njih) možda nešto naprave. 

Ili ako ima netko tko zna što bi bilo korisno jer za pozive i emailove nisam siguran da li bi im to bilo dovoljno. I koliko nas treba? 

Mogao bih možda nešto ja vidjeti, imam jednu osobu koja radi u PBZ-u (u poslovnici na šalteru, ali može se možda raspitati oko toga što bi koristilo).

Jel bi otvarali novu temu ili unutar ove? Jer treba nam nešto što bi se čitalo i bilo viđeno među ljudima, pogotovo onima koji koriste WP uređaje.

skank666 kaže...

nokiji će još past cijena pa rađe prištedi za nju... ipak je to feature phone.

Imaš neki pouzdan izvor ili tvoje osobno predviđanje? Jer razmišljam možda o tome da uzmem nokiu kasnije zbog njihovih dodatnih app na WP, koje HTC nema.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 13:04 (NeoOS).
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Bilo bi dobro možda da se novu temu otvori, baš za PBZ aplikacije na WP

pa vidjeti ćemo šta će biti s time. 

Đuro#2155,
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
WP8 - Općenito

Zašto samo PBZ?
Treba pritisnuti sve banke - pa kad jedna poklekne druge neće imati izbora :)

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Elles D. kaže...

Zašto samo PBZ?
Treba pritisnuti sve banke - pa kad jedna poklekne druge neće imati izbora :)

Da, sry, u pravu si.. Ja osobno sam u PBZ-u pa samo o njima razmišljam. Ali općenito, da.. više bi tako postigli. 

Meni osobno ne pada napamet mijenjati banku radi te aplikacije, iako ima ljudi koji su spremni to napraviti, pa će tako možda natjerati svoju banku da nešto napravi po pitanju aplikacije.

@Franjo15 .. onda najbolje otvoriti temu za mBanking za WP, obavijestit ljude i dogovorit se o daljnjim koracima.

Poruka je uređivana zadnji put sri 5.6.2013 14:15 (NeoOS).
14 godina

Evo da se i ja ovdje prikljucim rapravama.

Naime od jucer sam vlasnik Samsunga Ativ S 8750.

Prešao sam sa S3 na njega i jedino što sam zasad primjetio je nedostatak Chrome-a i m-zabe.

Sve ostalo ima ko i na Androidu, ali naravno bez lag-anja i usporavanja.

WP8 mi se dopao itekako.

16 godina
millo kaže...

Prešao sam sa S3 na njega i jedino što sam zasad primjetio je nedostatak Chrome-a i m-zabe.

WP8 mi se dopao itekako.

Di si ga uzeo?

12 godina
neaktivan
millo kaže...

WP8 mi se dopao itekako.

Slažem se s tobom, koristim WP oko 2 mjeseca i super sam zadovoljan telefonom kao i OS-om, izuzev tih nedostataka. Iako jedva čekam neke update-ove gdje vjerujem da će biti još novina i poboljšanja. Uostalom, ide sve bolje, aplikacija za WP8 trenutno ima jako dobrih i također onih u najavi.

Osobno mi na ovom HTC 8s fali memorije interne. Ostali koji koriste malo jače modele, vjerujem da im to ni ne smeta jer imaju više GB prostora i nemaju pomanjkanja.

16 godina
odjavljen
NeoOS kaže...

Imaš neki pouzdan izvor ili tvoje osobno predviđanje? Jer razmišljam možda o tome da uzmem nokiu kasnije zbog njihovih dodatnih app na WP, koje HTC nema.

nemam ali svemu padne s vremenom cijena pa će tako i nokiji... :D ali nije da ne vrijedi 2900 koliko je sad najjeftnija na njušci. http://www.njuskalo.hr/nokia-ostali/nokia-c7-dostava-cijela-rh-oglas-3839954 ovaj je pouzdan od njega sam uzeo htc one x

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
14 godina
amater_2 kaže...
millo kaže...

WP8 mi se dopao itekako.

Di si ga uzeo?

Preko njuške za 2199 kuna. 

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Pitanje za vas koji koristite ovaj Facebook Beta, jel vam dolaze notifikacije ? Zasad mi se samo pojavi notifikacija ako sam taggan, u opcijama mi je sve ukljuceno od komentara do tagganja, pa nisam siguran jel to jos nisu odradili kako treba ili je bug. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Jetpack Joyride za WP8, besplatno  {#}

Odlična igra, ima xbox sheme {#}

http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2013/06/05/now-in-the-store-jetpack-joyride-for-windows-phone-8.aspx

I pridružujem se WP8 klubu s Lumiom 820 {#}

Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
neaktivan
Ja imam 820ku 4mj,prepreprezadovoljan sam.
Ako gdje zapne,zovi!
Imamo televune, radivone, televizije, lektrika, lektrika, sva čuda, raj na zemlji brajo... Samo nemamo pisme, ni ognjišta ni smija... E!
15 godina
protjeran
Smooth Operator kaže...
Ja imam 820ku 4mj,prepreprezadovoljan sam.
Ako gdje zapne,zovi!

Također  {#}

Negdje mjesec dana imam, ima mobitel neke mušice ali me nije iznervirao niti jedanput {#}

Postavit ću neka pitanja s vremenom...

15 godina
Ekipa, trebao bi zamjeniti svoju omniu 7.
Prvenstveno radi vibera i w.appa...
Razmisljam o lumii 620 - iskustva mozda neko?!
Prvenstveno me zanima kamera - dali je bolja nego na omnii?
Takoder, i ako netko zna za ekran, znam da je mrvicu manji, al svejedno se bojim da nakon samoleda nece mi niti jedan drugi izazvati onaj wow efekt - sjecam se kad sam s nokie 5230 presao na omniu, kada sam ju upalio odmah sam se zaljubio u ekran.

15 godina
gin.tonic kaže...

Jetpack Joyride za WP8, besplatno {#}

Odlična igra, ima xbox sheme {#}

http://blogs.windows.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2013/06/05/now-in-the-store-jetpack-joyride-for-windows-phone-8.aspx

I pridružujem se WP8 klubu s Lumiom 820 {#}

Šteta što ne mogu nastaviti gdje sam stao na kompu, ali dobro. Besplatna je, neću prigovarati. {#}

Insanity? Let's try.. | HTC 8X :)
16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito
Moj PC  
1 0 hvala 3
16 godina
WP8 - Općenito

Hocemo revoluciju!!! Pobuna!! WP7 iznevjerni korisnik {#}

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Radi li koji battery app za wp8 kako treba ili je to problem OS-a?  {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
gin.tonic kaže...

Radi li koji battery app za wp8 kako treba ili je to problem OS-a? {#}

rađe ih ni nemoj instaliravat. svaka svoje govori pa te samo bune... imao sam ih par, malo isprobavaom, i sve pobrisao. problem je u tome što se one u live tile osvježavaju svakih pol sata tako da ti tu može biti dosta netočno. za pravo stanje moraš je otvorit ali ni tada ne znači da je potrošnja koju ti on ispiše točna. kao što rekoh svaka svoje govori. 

najtočnije tj najbolje ti je to provjerit u battera saveru u settingsima

15 godina
protjeran
WP8 - Općenito

Službeni Instagram  dolazi krajem 6mj. na Nokia WP8 uređaje kao ekskluziva, možda nekoga zanima...  {#}

http://wmpoweruser.com/new-rumour-instagram-coming-to-windows-phone-26th-june/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
odjavljen
gin.tonic kaže...

Službeni Instagram  dolazi krajem 6mj. na Nokia WP8 uređaje kao ekskluziva, možda nekoga zanima... {#}

na žalost, nedostak tog govna je mnoge odgovorio od wp-a. sad će na bolje

15 godina
protjeran
skank666 kaže...
gin.tonic kaže...

Službeni Instagram  dolazi krajem 6mj. na Nokia WP8 uređaje kao ekskluziva, možda nekoga zanima...  {#}

Istina, na dosta foruma se Amerikanci žale zbog Instagrama, nisam vjerovao da se zbog toga diže toliko prašine  {#}

15 godina
x360gamer kaže...
Ekipa, trebao bi zamjeniti svoju omniu 7.
Prvenstveno radi vibera i w.appa...
Razmisljam o lumii 620 - iskustva mozda neko?!
Prvenstveno me zanima kamera - dali je bolja nego na omnii?
Takoder, i ako netko zna za ekran, znam da je mrvicu manji, al svejedno se bojim da nakon samoleda nece mi niti jedan drugi izazvati onaj wow efekt - sjecam se kad sam s nokie 5230 presao na omniu, kada sam ju upalio odmah sam se zaljubio u ekran.

za kameru ne znam kakva je na omni pa ti ne mogu reć al za 5mp ova radi više nego dobro  ... za ekran ovisi kako si navikao al meni je veličina ekrana savršena jer ne volim tacne ... ovaj je 3,8 inca. Imaš izložene primjerke u dućanima, mislim da imaš u se-marku pa si odi pogledaj bolje nego da ti ja sad tu mudrujem

15 godina
gin.tonic kaže...
skank666 kaže...
gin.tonic kaže...

Službeni Instagram  dolazi krajem 6mj. na Nokia WP8 uređaje kao ekskluziva, možda nekoga zanima... {#}

Istina, na dosta foruma se Amerikanci žale zbog Instagrama, nisam vjerovao da se zbog toga diže toliko prašine {#}

Postoji neslužbena aplikacija iliti 3rd party app pod imenom INSTANCE koji naravno košta a koristi hakiran Instagram API, i dobio je jako dobre kritike. Postoji plaćena verzija bez oglasa i besplatna s oglasima. Onaj tko je lud za tim neka isproba.

Što se tiče PBZ mobilne aplikacije pridružujem se ekipi. Ja sam im već pisao na FB stranicama ali su mi maknuli post jer sam im tamo napisao dok oni "RAZMATRAJU" tržište HYPO do jeseni izbacuje na tržište mobilnu aplikaciju za WP8. Ovo je provjereno jer sam od njihove službe za korisnike dobio potvrdan mail da je aplikacija u razvoju.

U najgorem slučaju sve prebacujem u Hypo ako se ovi ne trgnu u PBZ-u

12 godina
neaktivan

Ja imam neplaćeni INSTANCE pa ne pokazuje nikakve reklame

Nokia Lumia 820 :)
14 godina
neaktivan
gin.tonic kaže...

Istina, na dosta foruma se Amerikanci žale zbog Instagrama, nisam vjerovao da se zbog toga diže toliko prašine {#}

Ma tako je sa svakom popularnijom aplikacijom na iosu ili androidu. Kad dođe instagram za 2 tjedna će biti problem što nema neke druge aplikacije. Koristim i pratim WP od kad je izašo i to se događa konstantno. Mislim da to samo novinari traže razlog zašto se WP ne prodaje u večim količinama.

12 godina
neaktivan
skank666 kaže...
gin.tonic kaže...

Radi li koji battery app za wp8 kako treba ili je to problem OS-a? {#}

rađe ih ni nemoj instaliravat. svaka svoje govori pa te samo bune... imao sam ih par, malo isprobavaom, i sve pobrisao. problem je u tome što se one u live tile osvježavaju svakih pol sata tako da ti tu može biti dosta netočno. za pravo stanje moraš je otvorit ali ni tada ne znači da je potrošnja koju ti on ispiše točna. kao što rekoh svaka svoje govori. 

najtočnije tj najbolje ti je to provjerit u battera saveru u settingsima

Ja sam našao jednu koja funkcionira (nakon puno pokušaja). Radi se o ovoj aplikaciji : http://www.windowsphone.com/hr-hr/store/app/battery/5dceaa39-8477-43f2-8499-91e816767517 i meni je odlična. Prije nego sam je instalirao čitao sam komentare (ocjene) i našao da funkcionira, za razliku od onih ranije koje sam instalirao. 

Instalirao je i stavio je na lock screen i zadovoljan sam funkcionalnošću. 

P.S. Bilo je i vrijeme da jedna proradi kako treba.

Što se tiče mPBZ aplikacije, gamad su. Normalno da su ti obrisali komentar kada im spominješ Hypo banku.. Mislim, nisi ništa krivo napravio, al njima ne odgovara.

Ima li netko tko će pokrenuti temu, staviti anketu pa da vidimo koliko bi nas okvirno bilo i što ćemo dalje poduzeti da čim prije dobijemo tu aplikaciju :D 

16 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

Ništa, nek najstariji otvori temu, ili najmlađi :)

Pa ćemo se tamo naći, i nek linka. A onda ćemo otvoriti anketu kobajagi peticiju, i tamo ćemo iznositi mišljenja.  

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice