WindowsPhone - Općenito
- poruka: 19.924
- |
- čitano: 2.955.224
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nema ni kod mene ...
koji vam je firmware za L620? Meni piše: 1030.6407.1308.0001
Da, kada prebacim na englesku tipkovnicu, kad je na hrvatskoj nema.
Nakon restarta kamera i ekran su normalni. No vidite, šta sam dobio. Imate li vi prijedlog riječi?
da to imam od prvog dana
meni baca i neke hrvatske riječi na engleskoj tipkovnici
U pravu si. Kod mene je uvijek bilo na HR. My bad.
Facebook beta dobio update, od poboljšanja sam uočio jedino da se mogu pisati hrvatska slova, prije kad bi htio napisati neko izbacio bi poruku nešto tipa Color emoticons are not available.
Za poruke mi ne dolaze obavijesti, za ostalo tu i tamo... Ali net mi nije baš sjajan tako da je možda i do toga...
Imate li vi problema sa marketom?
Definiraj probleme.
Nemam problema
Definiraj probleme.
Usporen market i javlja mi grešku "kod pogreške: 80320011"
Od sinoć mi javlja tu grešku.
Evo sasvim normalno skinuo jednu igru i app. Probaj resetirati mob ako nisi, ili prebaciti na neki drugi market pa vratiti.
Evo sasvim normalno skinuo jednu igru i app. Probaj resetirati mob ako nisi, ili prebaciti na neki drugi market pa vratiti.
Do sad sam ga restartao 2x. Sad ću probati regiju prominit.
Imate li vi problema sa marketom?
imam, nikad mi se ne instalira zadnja verzija app. Npr. viber 2.23 mi instalira a vani je 2.24 i tako sa još nekim aplikacijama ...
imam, nikad mi se ne instalira zadnja verzija app. Npr. viber 2.23 mi instalira a vani je 2.24 i tako sa još nekim aplikacijama ...
Postavi regiju na UK.
Postavi regiju na UK.
UK mi je regija.
Sad sam stavio na SAD i isto mi javlja grešku.
EDIT:
Skida mi aplikacije a neće mi ažurira npr. Chronos Calendar..
Postavi regiju na UK.
ista stvar
Postavi regiju na UK.
ista stvar
Evo sad sam vratio na UK i ista stvar....
Očito je nešto na globalnoj razini.
Evo kolega fakEEE je postao u temi HTC 8S ali za vas koji ne pratite tu temu, updateana je Microsoftova aplikacija za YouTube. Nije više samo link na m.youtube.com nego prava app. Još nisam sve isprobao, ali može se pauzirati video i kad se vratite u app nastavlja gdje je stalo. Glazba može svirati i dok je lockan screen.
Evo kolega fakEEE je postao u temi HTC 8S ali za vas koji ne pratite tu temu, updateana je Microsoftova aplikacija za YouTube. Nije više samo link na m.youtube.com nego prava app. Još nisam sve isprobao, ali može se pauzirati video i kad se vratite u app nastavlja gdje je stalo. Glazba može svirati i dok je lockan screen.
Meni izgleda nije još došao.
HTC 8S, bonbon.
EDIT: I dalje mi otvara preko browsera.
Probaj obrisati pa onda ponovno potražiti na Marketu.
Probaj obrisati pa onda ponovno potražiti na Marketu.
Isto.
Koja regija? Kod mene je Hrvatska.
A i možda su jednostavno stavili da ne dobiju svi update odjednom.
Ja sam ga isto dobio, regija Hrvatska
meni nije pokazivalo update na marketu ali kad sam odabrao youtube da vidim detalje nakon doka mi se pokazala obavijesto o updateu i ažurirla se na novu app imam regiju HR
nokia 928 unboxing
- prelijep mobitel... vjerovatno se opet vračam na wp8 ali ovaj put na lumiju920. samo da još malo padne cijena i eto me. a ako ima tko zainteresirana za zamjenu nek se javi, nudim mjesec i pol dana star htc one x 32gb. :Dvjeruj mi da na način na koji ja koristim telefon nema apsolutne nikakve razlike u wp8 ili adroidu...