Xperia X8, Android 2.1 u VIPa i TELE2

poruka: 4
|
čitano: 2.419
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Pozdrav ekipo iz Buga. Imam jedno 1100kn sto sam podigo u kladionici i razmisljam da si kupim Xperiu X8. Malo sam razmislja i mislim se kako je malo glupo sto radi na androidu 1.6. Uglavnom dok sam trazija kako to upgredat nasao sam na SE Supportu da se upgrejda na 2.1 ali sam nasa na jos veci problem! Taj problem je taj sta je pisalo u donjem djelu da mogucnost nadogradnje oficijalnog androida ovisi do drzave u kojoj zivis te do operatera!

Moje pitanje je moze li se nadograditi android 2.1 oficijalni za X8 ako zivimo u hrvatskoj i koristimo mrezu TELE2 ili VIP(bez rootanja). Unaprjed hvala!

PS. Za moderatore. Ako sam slucajno nesto krivo posta ili ima vec slicna tema nek mi oprosti jer si skidam neke stvari i ucitava mi stranicu 5min ;)

0 0 hvala 0
16 godina

dobro si postao ne brini. 

Odes ovdje : http://www.sonyericsson.com/update/?cc=hr&lc=hr

Nades X8 i updateas.

Mislim da nema updatea preko mreze nego samo preko update programa od SE imena SEUS (SE update software) kojeg imas na gornjem linku.

Sretno u kupnji.

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Re: Xperia X8, Android 2.1 u VIPa i TELE2
Mitch kaže...

dobro si postao ne brini. 

Odes ovdje : http://www.sonyericsson.com/update/?cc=hr&lc=hr

Nades X8 i updateas.

Mislim da nema updatea preko mreze nego samo preko update programa od SE imena SEUS (SE update software) kojeg imas na gornjem linku.

Sretno u kupnji.

hvala very much, znaci mozemo nadograditi OS u Hrvatskoj i nije stvar do mreze(VIP, TELE2...)

Ok, hvala, ako netko jos ima pitanja u vezi ovog, ako ne moze lock ;)

16 godina
Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice