Dolazi update za Lumie dobivaju radio i još jednu app za kameru ... svi modeli osim 620 on nema mogućnosti za radio!
WindowsPhone - Općenito
- poruka: 19.924
- |
- čitano: 2.957.386
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
vjeruj mi da na način na koji ja koristim telefon nema apsolutne nikakve razlike u wp8 ili adroidu...
Na taj način i 90% ljudi koristi telefon.
Androidi i iPhone se ne prodaju bolje zbog više aplikacija, senzora i sličnih stvari. WP se ne reklamira dovoljno, premalo ljudi uopče zan za WP i nije baš dostupan ko Android po cijelom svjetu
vjeruj mi da na način na koji ja koristim telefon nema apsolutne nikakve razlike u wp8 ili adroidu...
Na taj način i 90% ljudi koristi telefon.
Androidi i iPhone se ne prodaju bolje zbog više aplikacija, senzora i sličnih stvari. WP se ne reklamira dovoljno, premalo ljudi uopče zan za WP i nije baš dostupan ko Android po cijelom svjetu
i pojavlju je se u jeftinjim telefonima ...
Jedna od stvari koje su me stvarno iziritirale dok sam kupio svoj 8x je bila činjenica da PBZ nije imao apsolutno nikakvu podršku za WP, nije radio čak niti mpay za kojeg niti ne treba app jer radi na principu *101# zovi. U SZK su mi onda objasnili da niti mbankarstvo ni mpay ne rade na WP mobitelima.
I DANAS SE DOGODILO ČUDO!!! mpay proradio! Još samo da izdaju app za mobilno bankarstvo....
To je sigurnog zbog ljutitog maila što sam im poslao u ponedjeljak.
Btw. jutros sam dobio update za YouTube i facebook beta. Nisam pronašao zasad što je novo.
kako zbrisati jedan broj od kontakta? do sad sad imao samo jedan broj od neke osobe,ali sad ima novi broj, pa kad spremim su mi dva broja, a onaj stari mi se nece izbrisati..
Možda su kontakti povezani, dva povezana u jedan, u tom slučaju moraš razdvojiti kontakte.
To je sigurnog zbog ljutitog maila što sam im poslao u ponedjeljak.
Btw. jutros sam dobio update za YouTube i facebook beta. Nisam pronašao zasad što je novo.
YT više nema mogućnost downloada videa na telefon. Šteta.
i`am back! :D
jel to knjižiš neke račune pa se slučajno tu našla pozirat ili je to njezin račun sa tim skromnim iznosom?
je, na poslu sam i knjižim. pa reko da se pohvalim.
I to sa stilom....
E Lumijice, što nisi došla tamo u 12. mjesecu...
koji facebook app je OK?
koji facebook app je OK?
ovaj tu; http://www.windowsphone.com/en-us/store/app/facebook-beta/93da5d29-daf0-4783-9ed5-a87b33247ec6
Malo o bugu radi kojeg raste other folder: http://www.wpcentral.com/developer-discovers-storage-bug-when-saving-images-windows-phones
Možeš reći koja je to lumia i tvoje mišljenje o mobitelu?
Malo o bugu radi kojeg raste other folder: http://www.wpcentral.com/developer-discovers-storage-bug-when-saving-images-windows-phones
Gledajući u ovu sliku na članku gdje lumia ima total 29GB a kod mene total 1GB (iskoristivo) na HTC 8s, od toga trenutno slobodno 200MB.. došao do zaključka da mi je trenutno to najveća mana mobitelu.
Možeš reći koja je to lumia i tvoje mišljenje o mobitelu?
lumia920... a što reć kad je sve već rečeno. :D komad mobitela, nokijine exkluzivne app su zakon i mislim da je nokija jedini wp telefon koji se isplati uzimat (jedino nokija može mijenjat/naodavat neke feature). pošto sam imao i htc8x znam što govorim. ona recenzija na bugtv i časopisu nema veze s vezom. niti je toliko težak, niti je nezgrapan, očito su mu 2 jezgre malo, kamera je odlična, ekran je na suncu bolji od s4 (trunkicu ali ipak bolji :D) to kaže naš kolega na forumu i moj suseljanin paško1971 koji ima s4 i sad uzima htc one jer se ovaj grije ko lud.
A ti se čudiš što u Bugu ne vole WP8 i Nokiu...
ne čudim se... da je domagoj recenzirao mislim da bi drugačiji ton imala recenzija. i još jedna opaska: kameri ne treba par sekundi da se pripremi za sljedeću fotografiju.
Jedna od stvari koje su me stvarno iziritirale dok sam kupio svoj 8x je bila činjenica da PBZ nije imao apsolutno nikakvu podršku za WP, nije radio čak niti mpay za kojeg niti ne treba app jer radi na principu *101# zovi. U SZK su mi onda objasnili da niti mbankarstvo ni mpay ne rade na WP mobitelima.
I DANAS SE DOGODILO ČUDO!!! mpay proradio! Još samo da izdaju app za mobilno bankarstvo....
Kako koristis mpay, na kojem principu to radi na mobitelu? Meni isto fali MPBZ i to jako...i pisao sam im i nista...
Kako koristis mpay, na kojem principu to radi na mobitelu? Meni isto fali MPBZ i to jako...i pisao sam im i nista...
Ma mPBZ još nemaju ni u planu.. Kažu da trenutno nema dovoljno Windows Phone korisnika tj da ta platforma kod nas trenutno nije dovoljno zastupljena da bi razmatrali razvoj aplikacije.
Takav sam i ja odgovor dobio, to očito samo copy-paste-aju..

mpay koristim samo za to da vidim koliko imam kn na računu, da ne moram jurit do bakomata, zaje8avat se sa čitačem kartica i sl... kad već nema mbankarstva
Da, ma c/p samo..
neznam da li grijesim, ali nemogu vjerovati da im moze biti toliko neisplativo dati napravit aplikaciju za mPBZ za WP. jel to tako skupo?
jel to tako skupo?
jep, skupo je
hebeno, a app za wp8 najavljuje Hypo banka, koja ima koliko, 0,5% korisnika u hr?
Koji link je poslala?