WindowsPhone - Općenito

poruka: 19.924
|
čitano: 2.957.386
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: WP8 - Općenito

Dolazi update za Lumie dobivaju radio i još jednu app za kameru ... svi modeli osim 620 on nema mogućnosti za radio!

14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

vjeruj mi da na način na koji ja koristim telefon nema apsolutne nikakve razlike u wp8 ili adroidu... 

Na taj način i 90% ljudi koristi telefon.

Androidi i iPhone se ne prodaju bolje zbog više aplikacija, senzora i sličnih stvari. WP se ne reklamira dovoljno, premalo ljudi uopče zan za WP i nije baš dostupan ko Android po cijelom svjetu

15 godina
Neville2MUFC kaže...
skank666 kaže...

vjeruj mi da na način na koji ja koristim telefon nema apsolutne nikakve razlike u wp8 ili adroidu... 

Na taj način i 90% ljudi koristi telefon.

Androidi i iPhone se ne prodaju bolje zbog više aplikacija, senzora i sličnih stvari. WP se ne reklamira dovoljno, premalo ljudi uopče zan za WP i nije baš dostupan ko Android po cijelom svjetu

i pojavlju je se u jeftinjim telefonima ...

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Jedna od stvari koje su me stvarno iziritirale dok sam kupio svoj 8x je bila činjenica da PBZ nije imao apsolutno nikakvu podršku za WP, nije radio čak niti mpay za kojeg niti ne treba app jer radi na principu *101# zovi. U SZK su mi onda objasnili da niti mbankarstvo ni mpay ne rade na WP mobitelima.

I DANAS SE DOGODILO ČUDO!!! mpay proradio! Još samo da izdaju app za mobilno bankarstvo....

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

To je sigurnog zbog ljutitog maila što sam im poslao u ponedjeljak. {#}

Btw. jutros sam dobio update za YouTube i facebook beta. Nisam pronašao zasad što je novo.

Insanity? Let's try.. | HTC 8X :)
13 godina
neaktivan
WP8 - Općenito

kako zbrisati jedan broj od kontakta? do sad sad imao samo jedan broj od neke osobe,ali sad ima novi broj, pa kad spremim su mi dva broja, a onaj stari mi se nece izbrisati..

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

Možda su kontakti povezani, dva povezana u jedan, u tom slučaju moraš razdvojiti kontakte.

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
kratos091 kaže...

To je sigurnog zbog ljutitog maila što sam im poslao u ponedjeljak. {#}

Btw. jutros sam dobio update za YouTube i facebook beta. Nisam pronašao zasad što je novo.

YT više nema mogućnost downloada videa na telefon. Šteta.

Think.
16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

i`am back! :D

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
10 1 hvala 0
15 godina
skank666 kaže...

jel to knjižiš neke račune pa se slučajno tu našla pozirat ili je to njezin račun sa tim skromnim iznosom?

16 godina
odjavljen

je, na poslu sam i knjižim. pa reko da se pohvalim.

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
skank666 kaže...

I to sa stilom.... {#}

E Lumijice, što nisi došla tamo u 12. mjesecu...

16 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

koji facebook app je OK? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito
Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 2
14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Možeš reći koja je to lumia i tvoje mišljenje o mobitelu?

https://www.facebook.com/pages/Nemoj-dopustiti-da-ti-sru%C5%A1e-snove-jer-ti-nitko-nije-pomogao-da-ih-sagradi%C5%A1/161955973912145
12 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Gledajući u ovu sliku na članku gdje lumia ima total 29GB a kod mene total 1GB (iskoristivo) na HTC 8s, od toga trenutno slobodno 200MB.. došao do zaključka da mi je trenutno to najveća mana mobitelu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.5.2013 3:27 (NeoOS).
16 godina
odjavljen
77ari kaže...
skank666 kaže...

Možeš reći koja je to lumia i tvoje mišljenje o mobitelu?

lumia920... a što reć kad je sve već rečeno. :D komad mobitela, nokijine exkluzivne app su zakon i mislim da je nokija jedini wp telefon koji se isplati uzimat (jedino nokija može mijenjat/naodavat neke feature). pošto sam imao i htc8x znam što govorim. ona recenzija na bugtv i časopisu nema veze s vezom. niti je toliko težak, niti je nezgrapan, očito su mu 2 jezgre malo, kamera je odlična, ekran je na suncu bolji od s4 (trunkicu ali ipak bolji :D) to kaže naš kolega na forumu i moj suseljanin paško1971 koji ima s4 i sad uzima htc one jer se ovaj grije ko lud.

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

A ti se čudiš što u Bugu ne vole WP8 i Nokiu...

Nemam 14 godina
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

ne čudim se... da je domagoj recenzirao mislim da bi drugačiji ton imala recenzija. i još jedna opaska: kameri ne treba par sekundi da se pripremi za sljedeću fotografiju. 

14 godina
neaktivan
Danijel14 kaže...

Jedna od stvari koje su me stvarno iziritirale dok sam kupio svoj 8x je bila činjenica da PBZ nije imao apsolutno nikakvu podršku za WP, nije radio čak niti mpay za kojeg niti ne treba app jer radi na principu *101# zovi. U SZK su mi onda objasnili da niti mbankarstvo ni mpay ne rade na WP mobitelima.

I DANAS SE DOGODILO ČUDO!!! mpay proradio! Još samo da izdaju app za mobilno bankarstvo....

Kako koristis mpay,  na kojem principu to radi na mobitelu? Meni isto fali MPBZ i to jako...i pisao sam im i nista...

12 godina
neaktivan
locerko kaže...

Kako koristis mpay,  na kojem principu to radi na mobitelu? Meni isto fali MPBZ i to jako...i pisao sam im i nista...

Ma mPBZ još nemaju ni u planu.. Kažu da trenutno nema dovoljno Windows Phone korisnika tj da ta platforma kod nas trenutno nije dovoljno zastupljena da bi razmatrali razvoj aplikacije. 

15 godina

Takav sam i ja odgovor dobio, to očito samo copy-paste-aju..

15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

mpay koristim samo za to da vidim koliko imam kn na računu, da ne moram jurit do bakomata, zaje8avat se sa čitačem kartica i sl... kad već nema mbankarstva

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Da, ma c/p samo..

neznam da li grijesim, ali nemogu vjerovati da im moze biti toliko neisplativo dati napravit aplikaciju za mPBZ  za WP. jel to tako skupo?

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.5.2013 17:15 (NeoOS).
16 godina
neaktivan
NeoOS kaže...

jel to tako skupo?

jep, skupo je

CARPE DIEM
15 godina
Tak si i ja pred koji dan napravil racun za tekuci u Zagrebackoj banci i usput si sredil M-Zabu. Zenska me za pultom pita koji mob imam, ja joj kazem Lumiu 820. Posalje mi link za preuzimanje aplikacije na mobitel, otvori mi se u Storeu link i pise da te aplikacije nema. Da, nisu ni napravili aplikaciju za Zabu za koju bih se usudio reci da pokriva najveci broj korisnika, ali tako je to kad jos uvijek ima malo WP korisnika.
15 godina
odjavljen
WP8 - Općenito

hebeno, a app za wp8 najavljuje Hypo banka, koja ima koliko, 0,5% korisnika u hr?

Nemam 14 godina
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Nemam pojma. Bilo bi smijesno da nije tragicno.
17 godina
WP8 - Općenito

Koji link je poslala?

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice