Ukraden mobitel zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 3.795
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Ukraden mobitel

Mojem prijatelju koji je na VIP-u je ukraden mobitel. Naravno o tome je obavijestio svog operatra i oni su mu blokirali karticu. Sada mene zanima da li operater sa ukradene SIM kartice može presnimiti podatke na novu SIM karticu, budući da je na staroj SIM kartici imao jako puno tel. brojeva, te da li netko možda ima ideju kako pronaći ukradeni mobitel, ako je to nekako moguće. Znam da je teortski moguće, ali nisam siguran da bi se operater time htio gnjaviti.

Hvala

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Ukraden mobitel
zvir12 kaže...

Sada mene zanima da li operater sa ukradene SIM kartice može presnimiti podatke na novu SIM karticu

Može ako im odnese tu ukradenu karticu, ali to mu ništa ne koristi u ovom slučaju.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
17 godina
XXX-Man kaže...

Može ako im odnese tu ukradenu karticu, ali to mu ništa ne koristi u ovom slučaju.

Zanima me da li operater podatke sa SIM kartice drži pohranjene na svojim serverima.

16 godina
moderator
zvir12 kaže...

Zanima me da li operater podatke sa SIM kartice drži pohranjene na svojim serverima.

Ne.

Ako i drže to neće nikad priznati.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
14 godina
neaktivan
Ukraden mobitel

Ako je radio sinkronizaciju sa google acoountom na Android mobitelu, i sve kontakte sincao također na gmail acoount može ih ponovo povući na novu sim karticu.

Sad sve ovisi koju verziju android OS-a ima, ali mislim da je tako.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Fero kaže...

Ako je radio sinkronizaciju sa google acoountom na Android mobitelu, i sve kontakte sincao također na gmail acoount može ih ponovo povući na novu sim karticu.

Sad sve ovisi koju verziju android OS-a ima, ali mislim da je tako.

Ma radi se o običnom vulgaris mobitelu.

14 godina
neaktivan
Ukraden mobitel

E onda mislim da nema mogućnosti nikakve.

"Just A Dream ".
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
zvir12 kaže...

Mojem prijatelju koji je na VIP-u je ukraden mobitel. Naravno o tome je obavijestio svog operatra i oni su mu blokirali karticu. Sada mene zanima da li operater sa ukradene SIM kartice može presnimiti podatke na novu SIM karticu, budući da je na staroj SIM kartici imao jako puno tel. brojeva, te da li netko možda ima ideju kako pronaći ukradeni mobitel, ako je to nekako moguće. Znam da je teortski moguće, ali nisam siguran da bi se operater time htio gnjaviti.

Hvala

Moze meni su pre 5-6 god na na mislim 6230 koiju sam bio uzgubio vratli na novoj katri sve podatke poruke,slike..dobio drugu kartu kao staru u to vreme nisam mogao da verujem-radi se o telenor karti u Srbiji...trebas biti uporan ako jos znas malo bolje ljude koji rade u prodaji da se malo iscimaju oko toga moze...

17 godina
neaktivan
Ukraden mobitel
World Championships: 7, GP started: 308, GP wins: 91, Podium finishes: 155, Pole positions: 68, Fastest laps: 77, Points: 1,566

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice