Zanimaju me vaša mišljenja za gore naveden mobitel,mogu ga dobiti za 1kn u t-mobile,imam 2 ugovora,i 1 je istekao tj. produžio sam ga i uzeo S5230 no sada moram i ovaj produžiti pa mi je navedeni mobitel zapao za oko,pa ako možete mi nešto više o njemu reći,gledam ima WiFi koji mi je potreban.
T-Mobile Vairy Text II
- poruka: 70
- |
- čitano: 33.204
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Bump!
Bump! Dajte hitno mi je,do 31.12 mi traje ugovor.
očito ga nema nitko ovdje da bi ti mogao reći nešto...
google it!
Na gsm areni sam našao samo ovaj: http://www.gsmarena.com/t_mobile_vairy_text-3196.php
Je li to taj?
Baš i nije nešto.
očito ga nema nitko ovdje da bi ti mogao reći nešto...
google it!
Malo sam googlao,gledao sam neke reviewe,na nekima ima WiFi na nekima nema,pa zato pitam,jeftin mobitel a ima WiFi,najviše mi treba taj njegov WiFi,S5230 nema WiFi pa bih kombinirao tako.
Na gsm areni sam našao samo ovaj: http://www.gsmarena.com/t_mobile_vairy_text-3196.php
Je li to taj?
Baš i nije nešto.
Je to je taj.Za 1kn mi tak svedno,i ako se nečaku svidi mobitel možda mu ga dam za božić,sve zavisi kako će se meni svidjeti ako ga uzmem.
Je li to taj?
Baš i nije nešto.
nije to taj ovo je verzija 2 na linku je 1
Je li to taj?
Baš i nije nešto.
nije to taj ovo je verzija 2 na linku je 1
Malo glupo ali postoji i verzija 1? Ako da onda je razlika ta što nema WiFi,20mb interne memorije...verzija 2 ima WiFi 70mb interne memorije i još neke stavke.Znači ako ga uzmem obavezno da pazim da mi nepodvale verziju 1.
sta ja znam meni je za te novce sasvim ok uredaj, ima touchscreen ( doduse malo losiji, sporo i ponekad neprecizno reagira na dodir), i punu tipkovnicu iako su tipke malo prestine za moj ukus, to ti je u biti Alcatel OT-806, samo su nalijepili T-mobile ime na njega...Veliki mu je plus sto ima WLAN, sto moze biti korisno kad si u blizini nekog hot spota ili kucne mreze , ali isto tako nije 3g uredaj, ima samo EDGE protokol sto mi ne ide u glavu...
Po meni ovo je odlican drugi mobitel, moze posluziti za nezahtjevnezadatke i za 1 kn tesko da ces naci uredaj sa WLAN-om i kombinacijom Touch screena i pune fizicke tipkovnice, ali s druge strane, vodi se po onoj :koliko para, toliko muzike...
Malo glupo ali postoji i verzija 1? Ako da onda je razlika ta što nema WiFi,20mb interne memorije...verzija 2 ima WiFi 70mb interne memorije i još neke stavke.Znači ako ga uzmem obavezno da pazim da mi nepodvale verziju 1.
Postoji T-Mobile Vairy Text II i njegov prethodnik T-Mobile Vairy Text, sasvim različiti mobiteli, ni ne izgledaju isto
Isto tako na primjer postoji T-Mobile Vairy Touch II i prethodnik T-Mobile Vairy Touch, isto dva sasvim različita mobitela
sta ja znam meni je za te novce sasvim ok uredaj, ima touchscreen ( doduse malo losiji, sporo i ponekad neprecizno reagira na dodir), i punu tipkovnicu iako su tipke malo prestine za moj ukus, to ti je u biti Alcatel OT-806, samo su nalijepili T-mobile ime na njega...Veliki mu je plus sto ima WLAN, sto moze biti korisno kad si u blizini nekog hot spota ili kucne mreze , ali isto tako nije 3g uredaj, ima samo EDGE protokol sto mi ne ide u glavu...
Po meni ovo je odlican drugi mobitel, moze posluziti za nezahtjevnezadatke i za 1 kn tesko da ces naci uredaj sa WLAN-om i kombinacijom Touch screena i pune fizicke tipkovnice, ali s druge strane, vodi se po onoj :koliko para, toliko muzike...
Ček on ima i touch screean? Jel možda taj touch radi kada sam na webu? Meni nije bitno koji je proizvođać,tako i tako ja nikad s mobitelom nepričam nego samo SMS,internet,multimedija i tako to.
EDIT:Sada da mi niste vi rekli da 1 i 2 verzije postoje ja bih mislio za verziju 1 da gledam taj koji planiram uzet.Oh bože manijaka.Sad sam usporedio 1 i 2 razlika i to debela razlika.
Je li to taj?
Baš i nije nešto.
Ovo je u originalu Alcatel OT 800, rebrandiran za T Mobile.
Mobitel je solidan, ali u Tele 2 kosta samo 300kn na bonove, pa ne znam da li se isplati na njega trositi bodove i pretplate.
A Vairy Text II je rebrandirani Alcatel OT 806, koji se osim dizajna (većeg ekrana) i podrške za Wi-Fi ne razlikuje od onog gornjeg.
Je li to taj?
Baš i nije nešto.
Ovo je u originalu Alcatel OT 800, rebrandiran za T Mobile.
Mobitel je solidan, ali u Tele 2 kosta samo 300kn na bonove, pa ne znam da li se isplati na njega trositi bodove i pretplate.
A Vairy Text II je rebrandirani Alcatel OT 806, koji se osim dizajna (većeg ekrana) i podrške za Wi-Fi ne razlikuje od onog gornjeg.
Netrošim bodove,tako i tako u taj alcatel neide kartica na pretplatu.Imaju druga 2 mobitela koja imaju kartice na pretplatu (1 ima od 200 i 1 od 160) pa tako da bodove samo skupljam,kada budem imao na 200 oko 18.000 bodova onda ću gledati neki dobar smartphone a do tada može prićekati.
EDIT:Evo za one koji su mislili/misle kao što sam ja bio da je to 1 te isti mobitel.LINK usporedba verzije 1 i verzije 2.
Pala je odluka na taj alcatel,čim prije ću otić u t-mobile uzeti...i malo postati slike.
Jučer imao mobitel u rukama, kolega uzeo taj.Nezahtjevan uređaj za nezahtjevne korisnike.Rebrandirani Alcatel, sa QWERTY tipkovnicom i sa TS.Dolazi bez mem.kartice, isto tako sam okinu par slika sa ugrađenom 2M kamerom, i moram priznati da sam jako razočaran sa viđenim.Ima ugrađenu Operu, tako da surfanje ima smisla, no preveliko trošenje prometa može izazvati fizičku bol nakon podužeg nabadanja tipki.Ugrađeni WiFi da li je prednost ili ne, jako teško, barem za mene, zastupljenost hotspotova baš i nije velika, a nevidim smisla da negdje žicam acces key i lomim prste.
Moj dojam je da je to uređaj za BB(e72) wannabe korisnike.
Meni se sviđa mobitel,malo sam vidio reviewa i tako to.1kuna ni vamo ni tamo,2 žvake dajem za njega.Uzeo ili ne novi mobitel ja produžujem ugovor svakako.
Koja je rezolucija u snimanju videa? jel 320x240(po zaslonu njegovom) ili 640x480,nemogu gledati zaslon i video snimanje zato što isto tako moja pra pra prastara nokia 6288 ima 2mpx i (ja mislim) 320x240(provjerio na gsm areni 240x320) rezoluciju a snima 640x480.
Evo ovako,sredio sve putem mobitela,mobitel bi mi trebao na kučnu adresu stići između ponedjeljka i srijede.
bok ljudi... razmišljam vec neko vrijeme da kupim taj vairy text 2... ako radim novi ugovor u mrak tarifi i prebacujem svoj stari broj (koji je bio na bon) na pretplatu... na 24 mj,dode me 98 kn... prije nekih tjedan dana išla sam u t-mobile.. i prodavačica mi je rekla da taj mobitel nije na touchscreen... prvo sam se začudila jel mi je ekran na internetu kad sam gledala izgledo kao da je na touch..aa nisu imali izložen mobitel,tako da nismo mogli provjerit jeli je na touch... a pod karakteristike se nigdje ne spominje da je na touch.. pa jel mi netko tko ima taj mobitel.. može potvrdit dali je uistinu na touch.. hvala ;)
ima touchscreen, evo vidi
http://www.gsmarena.com/alcatel_ot_806-3174.php
a to što ti one tamo blago rečeno retardirane koze kažu to sve možeš zanemarit...pola ih valjda nema ni osnovnu završenu...
istina da... :// a i blesavi su kad ne izlože sve mobitele,a o onima koji nisu izloženi ne znaju ništa.. xD
najbolje je bilo kad me jedna 15 min uvjeravala da mobitel koji ja hoću nemaju u ponudi, onda kad sam poludio i natjero ju da zove glavnog tamo onda sam čak mogao birat koju boju hoću...nepismenost na vrhuncu...
hahahahahahha... issee.. nemoš vjerovat... ja nju onak pitam,jel se može taj mobitel upalit,nek oni stave neku svoju kartticu da vidimo jel je na tocuh,i neda.. ma marš reko..xdd..aa jel ima za taj mobitel još koja boja ili samo crna??
mora ti dat da isprobaš mobitel...traži glavnog i povedi nekog malo jačeg frenda sa sobom :D
mislim da ima samo crni
okej.. tražit cu ja da se mobitel upali.. :D pa njima je u interesu da prodaju..haha ;)
ajde ljudi da vas cujem.. ja sutra idem u t-mobile..a za tu cjenu jedino mi se isplati kupit taj vairy text 2 ili samsung s3370..
koji je po vasem misljenu bolji??...
nisam imao u rukama ni jedan ni drugi, al evo ti usporedba
http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3174&idPhone2=3234
osobno bih uzeo samsung jer ionako bi mi bile premale tipke na vairyju za ugodno tipkanje, osim ako ti treba wlan
haha.. ja imam male prstiće :PP xd
onda slobodno uzmi t-mobile :D