Što znači ova oznaka u desnom kutu ?

poruka: 15
|
čitano: 65.527
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav..

Nešto sam štimao po iphonu 4s i sada mi se pojavila ova oznaka kao lokot u kružiću u gornjem desnom kutu ali neznam šta ona znači...

Inače sam ga Jb pa sam vjerovatno nešto tu u postavkama..dali netko slučajno zna o čemu se radi?

Evo i ss,nadam se da se vidi..I btw kada se radi sa terminalom da ga očisti jel mora baš na kraju pisadi"done"?

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.2.2013 16:03 (mitre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Što znači ova oznaka u desnom kutu ?

To znaci da je zakljucan u portrait modu to sprjecava da ti se iPhone npr. prilikom citanja necega na internetu ne okrene u landscape mod..Iskljucujes ga tako da dva puta pritisnes home tipku i kad ti se otvori onaj prostor za multitasking swipe-as ljevo i stisnes na taj lokot i nestat ce ta ikona..

15 godina
neaktivan

Oki,hvala puno:)

11 godina
neaktivan

Bok ljudi, ja imam isti problem ali mi ovo sa swapanjem ne šljaka... jel imate kakav drugi prijedlog???

0 0 hvala 0
13 godina
zaba2 kaže...

Bok ljudi, ja imam isti problem ali mi ovo sa swapanjem ne šljaka... jel imate kakav drugi prijedlog???

Ako imas iOS7, onda otvori Action Center (povuci od dna ekrana prema gore) i tamo stisni tu istu ikonu. Tamo tu opciju isključuješ, odnosno uključuješ po potrebi.

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
8 godina
neaktivan
Dala sam detetu telefon da se igra i kad sam ga uzela pojavila mi se ta slusalica sa strelicom u gornjem levom uglu. Nikada se pre nije pojavljivala. Sta znaci?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
U pitanju je iPhone5S
8 godina
neaktivan
U pitanju je iPhone5S
11 godina
neaktivan

To ti je znak da je ukljuceno prosljedjivanje poziva. Nemam iphone pa ne znam gdje se iskljucuje ali pogledaj pod postavke poziva ili googlaj

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Kfjvr kaže...
Dala sam detetu telefon da se igra i kad sam ga uzela pojavila mi se ta slusalica sa strelicom u gornjem levom uglu. Nikada se pre nije pojavljivala. Sta znaci?

Dijete ti je uključilo preusmjeravanje poziva. 

Idi na settings -> phone i onda imaš opciju call forwarding, pomakni na off i restartaj mobitel.

Come out, come out wherever you are. So lost in your sea. Give in, give in for my touch. For my taste for my lust
9 godina
neaktivan
Google, kao najbolji i najbrži odabir za traženje odgovora, kaže da je riječ o upaljenoj opciji preusmjeravanja poziva. Rješenje za gašenje: Settings, pa Phone, pa Call Forwarding i tamo je opcija za gašenje toga.
8 godina
neaktivan
Problem resen! Hvala puno svima! 😄

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Problem resen! Hvala puno svima! 😄

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Na mobitelu Samsung J5 se pojavio u desnom gornjem kutu ova oznaka ( + u polukrugu).

Molim što to zanči ?

jblaz

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Mislim da je to uključena ušteda podataka.

Ali ne drži me za riječ.

Pogledaj pod postavkama podatkovne veze ili tam negdje.

Kruha i igala...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice