Sony Xperia Z

poruka: 12
|
čitano: 5.721
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Pzdrav svima!

Namjeravam kupiti novi mob uskoro i mislio sam da bi Xperia Z bio dobar mob za mene. Uglavnom, do sada sam imao iPhonove od 3g pa do 4, ali sada mi je vise dosta iOSa, postao je dosadan, nikakvih većih promjena itd. Zato sam se odlucio za android. Mislio sam uzeti Xperiu jer je zvijer! Ima 2GB RAMa, Quad Core procesor i veliki ekran. Vidim da ima već par tema o njemu, ali moje pitanje je, hoću li biti razočaran njime ili ne? I hoće li mi većinu igara iz Playa raditi na njemu? I kakav je touchscreen? Jel' trom ili je brz?

Hvala!

Moj PC  
3 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Ej prijatelju u pitanju je snapdragon s4 pro svaku igru če munjevito otvarat tachescren sve lovi bez grške na pozna rijeć lag. s ovim uređajem definitivno nečeš pogriješit .{#}

2 5 hvala 1
16 godina
Re: Sony Xperia Z
HoTiC3 kaže...

Vidim da ima već par tema o njemu, ali moje pitanje je, hoću li biti razočaran njime ili ne? I hoće li mi većinu igara iz Playa raditi na njemu? I kakav je touchscreen? Jel' trom ili je brz?

I unatoč boldanom, ti si bio u stanju otvorit još jednu temu istog naziva.

Pa jel nisi mogao ista pitanja postavit u temi koja je namjenjena navedenom uređaju ?

13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
HoTiC3 kaže...

Vidim da ima već par tema o njemu, ali moje pitanje je, hoću li biti razočaran njime ili ne? I hoće li mi većinu igara iz Playa raditi na njemu? I kakav je touchscreen? Jel' trom ili je brz?

I unatoč boldanom, ti si bio u stanju otvorit još jednu temu istog naziva.

Pa jel nisi mogao ista pitanja postavit u temi koja je namjenjena navedenom uređaju ?

Tko uopće gleda stare teme koje nisu sticky?

16 godina
HoTiC3 kaže...

3 mjeseca si član foruma i nisi u stanju napravit pretraživanje.

BTW. link na temu, koja je konstantno u pokretu i uvijek se nešto piše.

Otovrio si praktički identičnu temu, za potpuno banalna pitanja.

13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
HoTiC3 kaže...

3 mjeseca si član foruma i nisi u stanju napravit pretraživanje.

BTW. link na temu, koja je konstantno u pokretu i uvijek se nešto piše.

Otovrio si praktički identičnu temu, za potpuno banalna pitanja.

Hvala ti, ali netko je bio malo korisniji od tebe i dao mi odgovor. Hvala na trudu!

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

zanima me kako zamjeniti tvornicku zastitnu foliu od sony xperie Z i koja je cjena?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
panzhe kaže...

zanima me kako zamjeniti tvornicku zastitnu foliu od sony xperie Z i koja je cjena?

xperia z anti shatter film se mijenja u servisu,nazvati agram servis za info...po radi toga što se termički nanosi i jedina jon je funkcija da u slučaju puknuča stakla,nema rasipanja istog.btw i logo je na foliji pa kod samoincijativnog skidanja gubi se jamstvo na mob.

12 godina
neaktivan

Hvala!! Znas mozda cjenu ? :)

17 godina
Skupo:) Kako izjavljuje Sony, ne prodaju se te folije zasebno, mijenja se cijeli ekran sa vec nanesenom asf - sto bi reklo da kosta koliko i novi ekran.
12 godina
neaktivan

Ja sam isto mislila kupit xperiu z i mislim da je mob ok jer sam gledala na yt neke video klipove o njemu gdje se pokazalo da je mob dobar

13 godina
Sony Xperia Z

Nije logo na foliji i ne gubi se jamstvo ne pricaj gluposti... Nosio sam na servis xperiu z bez tih folija i zamjenili su mi prednji dio cjelog moba. Kakve sad glupost da se gubi jamstvo. Od xperie x10 imaju tu foru zato sta nemaju gorilla glass nego imaju superfragile display pa zato stavljaju te folije

prodajem/mjenjam galaxy note vrlo povoljno!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice