Ako je otkljucan Z na sve mreze, zasto kazu na talksonybla drugo glede bootloader statusa?
Tj. nakon otkljucavanja onaj dio sa
Now all you need to do is flash a stock unbranded ftf file using flashtool and that should change the status
Ako je otkljucan Z na sve mreze, zasto kazu na talksonybla drugo glede bootloader statusa?
Tj. nakon otkljucavanja onaj dio sa
Now all you need to do is flash a stock unbranded ftf file using flashtool and that should change the status
postovanje ekipa zanima me jedan informacija kupio sam polovnu experiu z priko njuskala i kad je dosala sve je bilo u redu i sutra mi samo pise nema usluge i nemoze uvatit signal nikako a mob je bio vracen na prve postavke ...dali je problem u softveru i u mobu ..hvala unaprijd na pompoci
Moguce da je do Vaše SIM kartice, probajte staviti neku drugu pa vidjeti hoce li je prepoznati, ukoliko ne, vjerojatno je mozda otišao čitać SIM kartice ili je mozda hardverski kvar da "antena" ne hvata signal, ali sumnjam da je do softvera ukoliko sve ostalo funkcionira.
Earphone(piece) jednostavno ponekad prestane raditi i nakon par sati se vrati u normalu. Gore je 4.3 deodoxed, neko rješenje? Nebi bio problem da je mob kod mene, samo bi stavio drugi ROM, ali je mob kod starog i to je jako veliki problem pa trebam neki brzi fix.
Pozdrav, trebam pomoc. Kupio sam Sony Xperia Z C6603, ima KitKat 4.4.2, htio bih rootat zbog nekih aplikacija, ali imam garanciju pa ne bih htio da se ponisti rootanjem. Pa me zanima moze li se mob rootat dok mi treba i ako se nesto dogodi i mora na popravak da ja unrootam i da ostane garancija? Hvala unaprijed.
Root ne poništi garanciju (otključavanje BL-a da).
Samo ga prije odlaska u servis flashas preko PC Companiona
Bok, pošto ću ubrzo dobiti xperiu htio sam vas pitati tko je istraživao, da mi kaže kako namjestiti najbolje postavke za fotografije i snimke.
ako neko može da kaže.
Hvala
Bok, pošto ću ubrzo dobiti xperiu htio sam vas pitati tko je istraživao, da mi kaže kako namjestiti najbolje postavke za fotografije i snimke.
ako neko može da kaže.
Hvala
Manual mod, HDR on, ISO 100 (po potrebi povečati po mraku) + blic po mraku u zatvorenome
Za makro fotke superior auto jer je u manualu dosta teško namjestiti fokus za makro slike
ako neko prati koji je najbolji custom rom za zakljucani BL jer ga vise nemogu trpiti, zna nenormalno stekati bez da ista radim, a nemam ni puno aplikacija. sad bi stavio sve na novo sa nekim cusom romom, i baterija ne izdrzi ni do kraja dana.
Jel ima kakvih glasina o popravljanju 4.4 stocka preko službenih updateova?
Meni se čini da je Sony namjerno zeznuo Xperiu Z na KitKatu. Jer Z ima jako dobar hardver, na 4.3 radi i više nego savršeno, a 4.4.x, odnosno Kitkat bi trebao biti puno bolje optimiziran. Lol?
Nego, stavio sam starom Criskelo 4.4.2, on kaže da ne primjećuje lagg, ali ja ga itekako primjećujem.
4.2.2 i 4.3 su super radili al ovaj 4.4.2 je katastrofa, ja neznam sta se desava ko da ga nesto gusi, neka aplikacija, 1gb ram usage al ko da je 2gb od mogucih 2
Na Xperiablog ima glasina o verziji 10.5.1.A.0.283 (certificirano 25.8.2014) koja donosi Android 4.4.4, a s njim valjda i ispravke postojecih gresaka...
uspio staviti original 4.1.2 od t-mobilea jer sam ga vec imao na kompu...sad cu 4.3 neki custom probati
da bi stavio 4.3 moram skinuti original verziju od t-mobile pa preko flashtoolsa flashati?
jel ima neko link od original t-mobile 4.3 verzije?
Staviš koji god hoćeš, samo traI .101 verziju firmwarea, zadnja i najbolja verzija 4.3
stavljen 4.3 be unbranded...
Posto mi je bootloader unlock allowed: NO bilo di trazim za rootanje 4.3 verzije trazi me da mi je unlock, a nemogu ga unlockati...jel neko uspio i ako zna str di su upute kako sve treba napraviti.
Ako će se popraviti stanje kako je bilo na 4.3 onda Sony dobija svu moju pozornost.
stavljen 4.3 be unbranded...
Posto mi je bootloader unlock allowed: NO bilo di trazim za rootanje 4.3 verzije trazi me da mi je unlock, a nemogu ga unlockati...jel neko uspio i ako zna str di su upute kako sve treba napraviti.
Skini si towelroot, instaliraj apk, otvori apk, pritisni tipku, skini SuperSU sa Trg Playa i to je to, imaš root ;)
Je li probao tko preko Companiona, je li stigao 4.4.4? :)
Sa
sam stavio 4.4.4 (C6603_10.5.1.A.0.283_Customized_FR.ftf)http://forum.xda-developers.com/xperia-z/general/stock-rom-xperia-z-c6603-android-4-4-4-t2871851
Sad ćemo vidjeti kako se ponaša...
Edit: vidi vraga, instalirao sam verziju 4.4.4, imam 44% baterije i na satu je 00:44 :P
stavljena ista verzija, sad cemo viditi kako ce raditi, valjda nece razocarati
Dajte malo dojmove kad provjerite.
ja sam pre zadovoljan, totalno sam se preporodio nakon updatea jer je ono bilo neizdrzivo. vec 2 sata cackam po njemu i radi super, cijelo vrijeme je fluidan bez da je zatrzao ijednom.
Sad cekamo da ga rootam, vec ima za rootanje al se mora staviti stari kernal rootati pa opet ovaj, a to mi se neda zahebavati pa cemo cekati da dodje bas root za ovu verziju.
Malo sam se igrao sa njime i za sad nisam našao grešku. Doduše nisam imao baš previše vremena jer radim, ali za sad je dobar.
Moram probati GPS jer mi je on zezao na starom kitiju.
Baterija dobro drži, nema draina...
da baterija je super, sa GPS-om sam imao i ja problema, idem bas na balkon da vidim dal ce loviti, na 4.3 je lovio bez problema i spoji se za par sekundi.
Bojim se to staviti. Sta ako je nešto popravljeno, a nešto drugo sad smrdaju?