Sony Xperia Z

poruka: 3.343
|
čitano: 980.677
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Moraš staviti drugi kernel. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

0 0 hvala 0
12 godina
Re: Sony Xperia Z
speedy56 kaže...

Na existen nema smisla trošit riječi. Top topova!

Probao netko?

tu pise za instalaciju lolipopa

Install

Fastboot:
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash system system.img
fastboot flash userdata userdata.img (THIS WILL WIPE YOUR DATA/SDCARD)

to neide preko flashtoola?

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.11.2014 23:19 (dennocro).
13 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

To ti ide preko adb, odnosno fastboota.. Ako imas adb drivere redom flashas to kako je napisano preko cmd konzole..

0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

malo gledam taj exsitenz. i ima li to itko, i ima li smisla to stavljat? neki fičr koji je presudan za snimanje toga npr.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

Pa cijeli rom u kompletu je stepenicu iznad svega viđenog dosad.

Fluidan, ne troši batke, dorađen UI, Ultra stamina...

I ono što sam primijetio, puno manje se uređaj zagrijava s njim

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Ljudi, ako netko ima Xz i zainteresiran je mijenjati za Nexusa 5 uz nadoplatu neka mi se javi u box!

Uvjeti:

JDC ekran, mogućnost otključavanja bootloadera, crna boja, bez ijedne crtice i kutija + sva oprema + garancija

jedino bootloader koliko toliko, ali ostalo je bitno i necu prijeci preko toga

Ili ako bi cak prodao neka se javi u PP

0 2 hvala 0
12 godina
Sony Xperia Z

sad skidam  eXistenZ, zadnje pise Follow AROMA Installer...sad cu instalirati dualrecovery...sta bi to bilo, neka aplikacija jer se jos nisam susretao sa njom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.11.2014 23:50 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
dennocro kaže...

sad skidam  eXistenZ, zadnje pise Follow AROMA Installer...sad cu instalirati dualrecovery...sta bi to bilo, neka aplikacija jer se jos nisam susretao sa njom?

Dual recovery ti je custom recovery, iliti cwm ako ti je poznato, samo sto u ovom imas dvije vrste recoverya u jednom.

12 godina
Sony Xperia Z

to znam to sam imao na starom mobu i koristio sam, pitam za aroma installer, jer pise kad instaliram rom da pratim aroma installer, pa mi nije jasno sta moram ako sam rom stavio

flashanje roma isto ide preko recovery, moram na sd karticu staviti rom i onda ga naci ili da ga bas stavim u mob a sd karticu izvadim radi podataka?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 0:18 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
dennocro kaže...

to znam to sam imao na starom mobu i koristio sam, pitam za aroma installer, jer pise kad instaliram rom da pratim aroma installer, pa mi nije jasno sta moram ako sam rom stavio

flashanje roma isto ide preko recovery, moram na sd karticu staviti rom i onda ga naci ili da ga bas stavim u mob a sd karticu izvadim radi podataka?

Aroma installer ti je nesto tipa rucne instalacije, prije instalacije roma sam izabires sto zelis instalirati a sto ne zelis (tipa neke modove, frekvencije cpu-a, aplikacija predinstaliranih...).

Instalas preko sd kartice..posto je uvjek dobro uraditi wipe interne memorije.

12 godina
Sony Xperia Z

rom stavljen u nocne sate sutra cemo se igrati sa njime i sve podesiti :D

stvarno sam pre zadovoljan romom, i ima toliko mogucnosti i funkcija da nisam sve stigao pregledati, bilo vec pola 5, jedino me jedna stvar muci, pri instalaciji sam izabrao vece ikone jer nisam znao koja je standardna velicina pa sam pustio koje je on odabrao, i sad mi se cini ko da sam slijep jer su velike...nije se problem naviknuti al opet bolje su manje?

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.11.2014 23:50 (dennocro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Sony Xperia Z

Dakle druge Sony sluske ove godine prdnule (u ovom slucaju originalne od Xz, lijevi kanal se cuje 80% slabije, ne kuzim gdje gubi kontakt, nije do mobitela)

Moze preporuka nekih dobrih do 150kn (bilo gdje, kod nas, ebay...).

Po mogucnosti da imaju dobar kabel (trcanje).

Gledao sam i ne blutooth origigi Sony (sbh20), ali kolko vidim radi se o istima kao ovima koje su mi otisle

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

I meni su isto na XZ dva komada sluški krepale, vjerojatno serijska greška, počinje prvo sa krepavanjem lijeve/desne, jedna po jedna :D

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

Meni još dan danas rade. Osobno bih ti preporučio Mi Pistons, navodno odlične odlične slušalice. 

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

1 0 hvala 1
14 godina
odjavljen
Sony Xperia Z

AKG K321 kod nas za 200kn

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Jel su vama dosta tihe ove slušalice od XZ? Koja je fora da slušalice od drugih mobitela ne želi prihvatiti?

EUNE LoL: TomoRi || Xfire: tomorijeka56
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
TomoRI kaže...

Jel su vama dosta tihe ove slušalice od XZ? Koja je fora da slušalice od drugih mobitela ne želi prihvatiti?

Mislim da ga muče one komande jer ja doma imao još jedne Sony slušalice s malo drugačijim komandama (od SE Xperije Neo V) i ne prihvaća ih {#}

Još bi kužio da reproducira zvuk, ali bez mogučnosti tih komandi, ali ne... I još su ista marka, 1god starije {#}

Edit

Najvjerojatnije ću te AKG K321 uzeti, ako ima na lageru možda već sutra

https://www.svijet-medija.hr/art/slusalice-akg-k321-cloud-white/47368

Ili ovo ili ronis

Edit 2

A jbg, nema ih :(

Poruka je uređivana zadnji put pet 14.11.2014 17:28 (speedy56).
12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Baterija mi u prosjeku daje 3 h sot-a. Ne koristim mobitel nista previse, 3g je rijetko kad ukljucen, a vecinim sam spojen na wifi i to kada sam kuci. Da promjenim bateriju? I koliko bi to kostalo? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Gamer321 kaže...

Baterija mi u prosjeku daje 3 h sot-a. Ne koristim mobitel nista previse, 3g je rijetko kad ukljucen, a vecinim sam spojen na wifi i to kada sam kuci. Da promjenim bateriju? I koliko bi to kostalo? 

Ako ti mob nije rootan niti ništa onda baš niti nemožeš očekivati neki SOT. Nažalost, Sony baš nije obavio neki savršen posao oko optimizacije baterije.

14 godina
odjavljen
Gamer321 kaže...

Provjeri u service menu jel baterija i dalje ima isti kapacitet kao kad je bila nova :)

14 godina
Gamer321 kaže...

Meni je prekjučer izdurala 3h SOT uz ultra loš signal kod mene (pa mobitel često mijenja s 3G na 2G i obrnuto, a to troši batku), 1h korištenja Sports trackera (dosta dere) i nešto slikanja, radio i muzika.

Zadovoljan sam, uz to je još klasično korištenje bilo (viber, twitter, tapatalk, dolphin....)

ExistenZ v3 + hodor kernel, izmijenjen governor

12 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Kaze good, no need to replace it. Nadam seda ce android 5.0 poboljsat trajanje

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
speedy56 kaže...
Gamer321 kaže...

Meni je prekjučer izdurala 3h SOT uz ultra loš signal kod mene (pa mobitel često mijenja s 3G na 2G i obrnuto, a to troši batku), 1h korištenja Sports trackera (dosta dere) i nešto slikanja, radio i muzika.

Zadovoljan sam, uz to je još klasično korištenje bilo (viber, twitter, tapatalk, dolphin....)

ExistenZ v3 + hodor kernel, izmijenjen governor

jel poboljsava sta ovaj kernal sto imas i governor u opcijama? meni baterija nek izdrzi do kraja dana ja zadovonjan

16 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

com.android.phone stopped ... sa existenz modom... izguglo sam ga ali niti jedno riješenje koje bi mi pomoglo osim onih najočitiijih full reinstall i takvih.

pa di mi je onaj existenz momak... ima li lagana solucija?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
dennocro kaže...

jel poboljsava sta ovaj kernal sto imas i governor u opcijama? meni baterija nek izdrzi do kraja dana ja zadovonjan

Poboljsava, ali ne znacajno. Najbitnije da nema bugova (tipa camera reboot).

Vec je 4.4.4 sam po sebi ispoliran, pa bas puno mjesta za napredak

ranko091 kaže...

com.android.phone stopped ... sa existenz modom... izguglo sam ga ali niti jedno riješenje koje bi mi pomoglo osim onih najočitiijih full reinstall i takvih.

pa di mi je onaj existenz momak... ima li lagana solucija?

Ja nisam imao problema, ali se spominjalo nesto u xda temi

Jesi flashao ona dva quick fixa iz xda teme?

17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Pozdrav ekipa,

imam jedno pitanjce, unutrag nekih mjesec dana su mi se slikice, tj thumbovi iz aplikacija počeli sejvati u album/photo.

Jel ima netko sličan problem i da li je netko pronašao neko rješenje kako to isključiti?

Inače, mob nije rootan, gore je Android 4.4.4.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/2499687614.png[/IMG][/URL]
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 9:02 (DevilHimself).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DevilHimself kaže...

Pozdrav ekipa,

imam jedno pitanjce, unutrag nekih mjesec dana su mi se slikice, tj thumbovi iz aplikacija počeli sejvati u album/photo.

Jel ima netko sličan problem i da li je netko pronašao neko rješenje kako to isključiti?

Inače, mob nije rootan, gore je Android 4.4.4.

Photos se dijeli na više dijelova. Ako odeš na "Camera" imati ćeš samo ono što si sam snimio.

Potpis!
17 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

To mi je jasno u Albumu, sve stoji, ali dosad mi se ti thumbovi nisu pokazivali pod aplikacijom Photos.

Možda sam u krivu, ali mislim da bih primjetio tak nekaj :(

Tipa na mobu mi je Ikea catalog app i u jednom trenutku je svaku sličicu iz tog app-a prebacio i sve te slike su pod photos, a ima ih mali milion, to je samo jedna od aplikacija.

[URL=http://www.speedtest.net][IMG]http://www.speedtest.net/result/2499687614.png[/IMG][/URL]
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
DevilHimself kaže...

To mi je jasno u Albumu, sve stoji, ali dosad mi se ti thumbovi nisu pokazivali pod aplikacijom Photos.

Možda sam u krivu, ali mislim da bih primjetio tak nekaj :(

Tipa na mobu mi je Ikea catalog app i u jednom trenutku je svaku sličicu iz tog app-a prebacio i sve te slike su pod photos, a ima ih mali milion, to je samo jedna od aplikacija.

Odes u taj folder od ikea-e (tocno tamo gdje su te slike), napravis file naziva .nomedia i spremis ga u tom folderu gdje su te slike, restartas mob i rjeseno.

10 godina
neaktivan
Sony Xperia Z

Pozdrav... nov sam ovde iz Bosne, istrazivao sam malo po internetu..
Uglavnom Kupio sam mob xperia Z u Bh Telecom nas provajder .. i super je sve radilo i brzina i sve.. onda sam imao problem sa kontrolnom plocom. istekla mi je bila garancija, pa sam odnio kod nekog privatnik-a da mi to rijesi.. uglavnom rijesio mi je problem..platio sam kontrolnu plocu ali .. sad mi je mob. malo sporiji i vidim da nije isti sowtwer kao sto je bio prije.. ocitava T Mobile na pocetku kad upalim mob.
Pa sam vidio na netu da se moze flash-ovati, root ili nadograditi firmware.. mene samo zanima da li zavisi kontrolna ploca da se ne moze flashovati neka druga verzija..jer stvarno primjetim na mob kak mi sporije radi a dok sam imao stari softwe od telecom-a super mi je radio ..cak i igrice brzo radile, HVALA 

Instalirao sam flash tool, vidim ima moj provajder.. zanima me da li mogu flashovati da ne budem imao nikakvih problema..ili ima neka procedura HVALA jos jednom  

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2014 18:40 (Traxx85).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice