molim pomoć... kupio sam x 10 neki dan i želim staviti igre na njega... našao sam ih puno ali kad ih skinem na komp i prebacim na mobitel nemogu ih naći na mobu.. dali trebam nešto drugo skinuti da bi mi radile ili ne? molim ako netko zna da mi pomogne kako ih ispravno skiniti i pokreniti da rade...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa imas Android Market na mobu, ikona ti ko vrecica izgleda...najbrze i najjednostavnije
Tamo nadjes sta te zanima, skines i on ti sam instalira...
hvala na brzom odgovoru ali ja bi da to nekošta ništa... znaš... pa ako ima tko nekih caka neka javi

Igra jeste ali internet promet mozda nije. Ako je na kucnoj ili nekoj drugoj WiFi mrezi onda je besplatno ali ako je na 3g onda placa promet. Znaci skidaj preko wifi i besplatno je.
ODG.
Ne treba se placat za android aplikacije u Hrvatskoj jer se mogu skinut samo besplatne, kako je i rijeceno.
Medjutim ocekuje se da i u Hrvatskoj ove godine uvedu, da se mogu skidat i android aplikacije koje se placaju.
Ako imas do neke granice besplatan 3G onda mozes i preko njega, ali preko wifija ti sigurno nece nista naplatit.
Bok
pitanje... ovako, skinu sam sa marketa neke teme za mob ali ih sad na mobu nemogu nigdje naći.... gdje ih on stavi?? hvala
Koji louncher koristis? Nema tema za stok launcher nego samo za dodatne.
pitanje... ovako, skinu sam sa marketa neke teme za mob ali ih sad na mobu nemogu nigdje naći.... gdje ih on stavi?? hvala
Jedno pitanje. Da li imaš uopće instaliran kakav file manager?
sorry logic, nevidim poruku..
Haloo...
Pitao sam te za File Manager na mobitelu.
pomoć.... skidao sam igre i aplikacije s marketa i sad mi kaže da nemam više memorije u telefonu....
šta sad to znači... dali mogu to nekako prebaciti na vanjsku memoriju ili moram brisati nešto kad skidam nešto novo......
hvala
moras brisati
ODG.
Ako dobro znam preko preko racunala u SE programa mozes uradit "back up" podataka, tako da poslije samo izaberes one koji ti stvarno trebaju.
A ako ih samo zelis prebacit na memorijsku karticu onda koristi program, koji vec trebas imat na androidu 2.1. "apps to SD".
Bok