SE XPERIA X10 vs. HTC desire

poruka: 96
|
čitano: 21.068
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: SE XPERIA X10 vs. HTC desire
logic kaže...

Nemoj misliti da sumnjam u tebe al pomalo se bavim i video i nikad ne cuh za takvo nesto. Ajd uploadaj negdje sirovi video.

Je, moguće je. To rade i kamere(niže klase) i mobiteli.

PSN: filip99
17 godina
neaktivan

Evo sad gledam an netu da  i ostali prijavljuju to. Da desire umjesto regularnog snimanja sa fiksnim framerateom i nekom vrstog nocnog moda sa nizim FR ali ipak fiksnim ima neku vrstu miks moda i desava se to sto ti kazes. Hmmm

PRvi put cujem za ovo iskreno.

16 godina
logic kaže...

Evo sad gledam an netu da  i ostali prijavljuju to. Da desire umjesto regularnog snimanja sa fiksnim framerateom i nekom vrstog nocnog moda sa nizim FR ali ipak fiksnim ima neku vrstu miks moda i desava se to sto ti kazes. Hmmm

PRvi put cujem za ovo iskreno.

Eto svaki dan nešto novo naučišSmijeh E vidiš sad kad si spomenu noćni mod to me sjetilo da je to i moj w995 imao i isto bi pali frami kad bi to koristio, samo sam imao opciju da li ga želim koristiti dok ovdje to on automatski radi. Aj daj provjeri dali tvoj x10 isto ima noćni mod pa provjeri u slabijem osvjetljenju da li radi istu stvar.

Stoja
17 godina
neaktivan

Ima puno modova ali na normal pri dvije stedljive sijalice sto se ni u ludilu ne moze nazvati dobro svjetlo video je puno bolji nego onaj tvoj.

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.6.2010 23:14 (logic).
16 godina
neaktivan

Pozdrav. Ja se trenutno dvoumim između ta podrška dva mobitela i imam par pitanja.

Budući da se bavim hackiranjem zanima me moze li se na neki od njih staviti Maemo ili neki

drugi mobilni linux, postoji li mogućnost USB host moda i ako postoji postoje li USB2Serial driveri.

I am awesome.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ja imam x10, moj tata ima desire......ok su oba dva....vidio sam vise da nema flasha x10.....za sad nema, dolazi pocetkom treceg kvartala ove godine gingerbread(android 2.3), a tamo ima flash, a na desire kako sam dobro razumio za sljedecih nekoliko godina ne predviđaju update.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice