Samsung S6, Nestale slike iz galerije???

poruka: 2
|
čitano: 4.303
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Samsung S6, Nestale slike iz galerije???

Molim vas za pomoć, imam samsung s6, kad otvorim app Galerija nemam više slika koje su se nalazile u njoj.Slikao sam sliku i odmah je otvorio u preview, kad tamo više nema slika , samo ta koju sam slikao , nema folder od facebook-a sa njegovim slikama , nema ni jednog foldera sa fotkama osim tog novog , i sad prvo sam mislio da je sve nekim "čudom" se pobrisalo, ali sam sa ES File Explorerom pregledao DCIM/Camera folder i sve su slike tamo, samo aplikacija Galerija odjednom ne želi da čita ostale slikem dok sa drugim app (QuickPic) čita najnormalnije. Sve to nebi bilo loše da se QuickPic može staviti kao defoult umjesto app Galerije, samo ne može (ili ja neznam kako). Ovo me sad izluđuje jer šta got otvorim od Facebook, WhatsApp-a Messenger-a i želim staviti sliku oni vode na app galeriju koja je prazna, tj ima sve slike koje su slikane od tog momenta kad su stare nestale. Molim ako neko zna kako rješiti ovaj problem...Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
11 godina
Re: Samsung S6, Nestale slike iz galerije???

Probaj za pocetak restartat mob, to se meni dogadalo na mom kinezu par puta dok nije izasao update. Obicno nakon otpajanja moba iz pc-a. 

If you can handle it by your self and not go mad, then you are on the right path to became insane.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice