Samsung S5620 Monte

poruka: 39
|
čitano: 13.173
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Samsung S5620 Monte

bok.Želim kupit ovaj mobitel,pa bi željela da mi napišete komentare na motive koje ću u daljnjem tekstu navesti.Znači,kupila bi mob koji ću koristiti za:slikavanje,muziku(slušanje),poneki kratki video-zapis-ali to nije toliko bitno,poneko logiranje na fejs ili bug....poruke itd....Samo molim bez onih stvari tipa:softver,android itd....

Unaprijed hvala!

Stisni HVALA - Besplatno je!

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Samsung S5620 Monte

ja ti ne bih preporucio samsung monte zato sto ima i drugih mobitela jos boljih

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 21:29 (Stjepan54).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
RE: Samsung S5620 Monte
Stjepan54 kaže...

ja ti ne bih preporucio samsung monte zato sto ima i drugih mobitela na dodir jos boljih.....................al ako si bas obozavatelj samsunga onda mozes odabrati taj mobitel.......

a zašto...koji su mu to nedostatci(mislim na ovo što sam gore navela)?...jer meni se stvarno čini dobar za moje potrebe

Moj avatar - Dr.House - Everybody lies
14 godina
neaktivan

Nije da ima neke nedostatke, ali možeš naći i puno boljih mobitela za tu cijenu

15 godina
neaktivan
ghaal.bringer kaže...

kao naprimjer?

Moj avatar - Dr.House - Everybody lies
15 godina
neaktivan

Mislim da ti je Monte dostatan za tvoje potrebe.Cura mi ima isti i zadovoljna je.

14 godina
neaktivan
Zurka-fy kaže...
ghaal.bringer kaže...

kao naprimjer?

Neznam točno kakve su cijene za monte, ali mislim da je malo jeftiniji od nokie x6 ili htc wildfirea. Pa ako možeš dodati još nekih 100-200 kn preporučam ti neki od ova dva

15 godina
protjeran
Samsung S5620 Monte

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 21:28 (Stjepan54).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Stjepan54 kaže...

samsung monte je jako glup zato sto nemos mijenjat teme jedino mos boju promijenit (zelenu i crnu) i nemos promjenit posebno pjesmu za poruke i posebno za pozive..........Mršti se

a znam...a takv su samsung mobiteli...ali čini mi se da sam čula da možeš stavit posebno za pozive.

15 godina
protjeran
Samsung S5620 Monte

ja bih ti preporucio da kupis lg optimus zato sto ima android sustav i slican je samsungu monte po karakteristikama ali je bolji

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2011 21:31 (Stjepan54).

1 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Samsung S5620 Monte

evo ti link o lg optimusu.............Namigiva

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Stjepan54 kaže...

to je istina..............ja bih ti preporucio da kupis lg optimus zato sto ima android sustav i slican je samsungu monte po karakteristikama ali je sto puta bolji lg optimus.............

al mene strah jer su lg mobiteli sami po sebi loši.....kad bi kupovala lg mislim da bi prije kupila lg viewty

15 godina
neaktivan
Samsung S5620 Monte

jel neko zna koliko kosta u tele 2

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

jel neko zna koliko kosta u tele 2

Koji mobitel?

Samsung monte u tele 2 nema

15 godina
neaktivan
Samsung S5620 Monte

moga sam si i mislit, a sta zakljucit nego da je tele 2 sranje obicno nemaju oni ama bas nista

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5620 Monte

znas li koliko je u slobodnoj prodaji i u kojoj drugoj ga ponudi ima

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

u t- mobilea ti ga ima samo uređaj(čini mi se,ili u simpa paketu neznam) za 1498kn a imaju ti na njuškalu novi novcati za 1000kn tamo ću ga ja najvjerovatnije kupit,za vip ti neću govorit jer oni isti mobitel prodaju par stotina kuna skuplje,al ja bi htjela bijeli mob,al neznam gdje ga ima,i znaš li ti koji je bolji lg optimus ili lg viewti

15 godina
neaktivan
Zurka-fy kaže...
hitmanr kaže...

u t- mobilea ti ga ima samo uređaj(čini mi se,ili u simpa paketu neznam) za 1498kn a imaju ti na njuškalu novi novcati za 1000kn tamo ću ga ja najvjerovatnije kupit,za vip ti neću govorit jer oni isti mobitel prodaju par stotina kuna skuplje,al ja bi htjela bijeli mob,al neznam gdje ga ima,i znaš li ti koji je bolji lg optimus ili lg viewti

Pa lg optimus - ANDROID!

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
15 godina
neaktivan
Zurka-fy kaže...
hitmanr kaže...

jel na njuskalu treba zovnit na onaj broj il se moze poslat email poruka

16 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

moga sam si i mislit, a sta zakljucit nego da je tele 2 sranje obicno nemaju oni ama bas nista

tele 2 ima najveću ponudu htc mobova ;)

mobitel nije mobitel bez wifi-a :D
15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...
Zurka-fy kaže...
hitmanr kaže...

jel na njuskalu treba zovnit na onaj broj il se moze poslat email poruka

e to ti neznam..jer ga ja neću još kupovat

15 godina
neaktivan
Samsung S5620 Monte

kako onda koji god trazim nema ga

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Mikovic_xD kaže...
hitmanr kaže...

tele 2 ima najveću ponudu htc mobova ;)

e al mi to neodgovara...a i svakako ja ne želim mob na preplatu...nego na bon,a tu imaju samo htc touch,a neznam kakav je..svejedno..ja se počinjem dvoumit između montea i lg optimusa i viewtia iako je on već zastario pomalo.

15 godina
neaktivan
hitmanr kaže...

kako onda koji god trazim nema ga

čega nema??

http://www.njuskalo.hr/samsung-mobiteli/samsung-s5620-monte-gps-oglas-1451062

Poruka je uređivana zadnji put pet 8.10.2010 16:18 (Zurka-fy).
15 godina
neaktivan
wanderer kaže...
Zurka-fy kaže...
hitmanr kaže...

Pa lg optimus - ANDROID!

ali ja neznam što znači taj android...po čemu je on bolji od ostalih tih mreža ili čega već...ja bi htjala da mi kažeš koji mi je od ta 2 moba bolji u onome što meni treba(vidi moj 1.post)...unaprijed hvala.LP

15 godina
neaktivan
Zurka-fy kaže...
wanderer kaže...
Zurka-fy kaže...
hitmanr kaže...

Pa lg optimus - ANDROID!

ali ja neznam što znači taj android...po čemu je on bolji od ostalih tih mreža ili čega već...ja bi htjala da mi kažeš koji mi je od ta 2 moba bolji u onome što meni treba(vidi moj 1.post)...unaprijed hvala.LP

Android je operativni sustav za mobilne uređaje. E sad ono što tebi treba zadovoljio bi i lg viewty ali na optimus možeš skinuti zgodne aplikacije za facebook, twiter i kaj god već jer ima andriod a i ukupni doživljaj i iskustvo bi ti bio ugodniji na optimusu. Neću sad u daljna filozofiranja bit poruke je da sam ja na tvom mjestu definitivno bih uzeo optimus - vjeruj mi vidjeti ćeš zašto. Ako ćeš uzeti optimus i vidjeti prednosti platforme android budeš se pitala zašto si se uopće prije kupovine dvoumila. Osmijeh

Ustanite kao lavovi iz drijemeža, stresite lance ko rosu sa vas, vas je mnogo a njih je - malo.
15 godina
neaktivan
Samsung S5620 Monte

Zna li tko dobije li se stylus uz optimus?I,a optimus ili monte?Neznam,ja sam nekako više za monte jer ipak ti LG-evi nisu pouzdani,bolji su samsung-mobovi.A na nijednom mobitelu mi se ne sviđaju tipke,samo što se na optimusu više istiu(na bijelom monteu tipke su drama).I,htjela bi bijeli mob,za optimus nije problem,ima mi ga frend  pa znam da ga ima u trgovinama,ali montea bijelog ni za lijeka nigdje.Pa ako ko zna,neka javi.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung S5620 Monte

Evo ja bi uzo novi mob, ovaj samsung mi se sviđa nije nešto skup, a ima dobar ekran mislim na tip, i ovako je solidan, pa ako mi može netko reči dali je to dobar mob ili za cijnu u i75 na 24 mjeseca mogu uzet nešto bolje za istu lovu, isključivo t-mobile... i ako može neka vaša iskustva o tom mobu, prvenstveno mob koristim za net, glazbu......

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Zvjerkan kaže...

Evo ja bi uzo novi mob, ovaj samsung mi se sviđa nije nešto skup, a ima dobar ekran mislim na tip, i ovako je solidan, pa ako mi može netko reči dali je to dobar mob ili za cijnu u i75 na 24 mjeseca mogu uzet nešto bolje za istu lovu, isključivo t-mobile... i ako može neka vaša iskustva o tom mobu, prvenstveno mob koristim za net, glazbu......

?*

Budući Microsoftov Bill Gates...ili Applov Steve Jobs!
16 godina
neaktivan
Samsung S5620 Monte

Ovaj mobitel je odlican i moze sve. Predobar je. Ja ga imam.{#}{#}{#}{#}{#}

medo

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice