Samsung omnia i900 8gb

poruka: 8
|
čitano: 3.678
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Samsung omnia i900 8gb

pozdrav svima,imam veliki problem sa omniom i900 tel je radio ok ali posle flesovanja novog windowsa signal na telefonu nema i tel stoji iskljucen pise da je telefon off i posle bezbroj flesovanja sa raznim windowsima sve je isto?ako neko zna o cemu se radi i u cemu je problem i ako je raspolozen neka mi pomogne unapred hvala

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Samsung omnia i900 8gb

Brickao se phone dio (za signal, wireless..etc)

Imam isti problem sa istim mobitelom i nisam ga sam uspio riješit, pa je trenutno na servisu.

Probaj flashat originalni software ili samo phone dio (ovo 2. se mora na windows xp-u, inače ne radi) ako ne uspije onda mu je servis jedini spas pošto ga treba spajat na jtag. 

Jhva Elohim Meth.
13 godina
neaktivan

Pozdrav drugar i hvala na pomoci,onda cu i ja morati odneti u servis da mi to srede jel flesovao sam do sada razne verzije i wm6.1 officialni rom i nije hteo i ostale verzije koje sam na nalazio po netu ok su ali telefon je uvek na off a najveci problem je sto kada probam samo radio rom tj (phone) da flesujem open com port je failled ne moze da se spoje kompjuter i telefon probao sam i sa xp i sa win7 ali sve bez uspeha

13 godina
neaktivan
Samsung omnia i900 8gb

Pozdrav svima,dali zna neko da li je moguce pomocu wm-ware workstation flesovati radio rom na omniji i900?kako to uopste funkcionise na win7 podesavanja itd.?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung omnia i900 8gb

pozz svima...i kod mene je isti problem...fleshovao sam telefon i nakon toga nema mreze...tj nece da ocita sim karticu...kao i kod predhodnih slucajeva.Mobitel mi je u off rezimu...ostalo sve radi.. wi-fi,blouthut...al samo nema mreze i ne mogu da to nikako odgonetnem....Nosio sam u nekoliko mobitel studija(jedno 10-ak)...al oni kazu da nezz sta je s njim...Mijenjao kristale na citacu kartice...dekodirao ga al ponovo nista...U jednom mob.studiju su mi rekli da je moguce da je otisao neki radio rom...e sad ja se u to bas i ne razumijem...pa ako iko zna u cemu je problem...molim da pomogne...HVALA unaprijed...:)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung omnia i900 8gb

nemam punjac, imam USB kabel za navedeni aparat u naslovu teme. dosad sam ga punio preko kompjutera putem USB kabla. međutim ovoga puta baterija se ispraznila do kraja. i više nemogu ništa. mobitel ne daje znakove života. ni kada ga spojim na USB na komp, ni kad stoji tako satima. Samsung onaj stari J700 ima isti konektor pa sam uzeo punjač od njega. Spojio sam ga i tada mi je crveno svijetlila tipka za paljenje "POWER", nakon nekih 10-15ak minuta počela se gasiti pa paliti. Ta crvena lampica na tipki za paljenje. I nakon još 10ak minuta prestala je potpuno. Međutim na ekranu "display-u" OMNIA-e apsolutno ništa. Ostavio sam ga tako jedno 5-6 sati misleći da se puni međutim i dalje ne daje nikakve znakove života. Sa strane ima neka tipka "RESET". Kako sa njom postupati da li ju samo piknuti, da li ju držati i koliko dugo????

Sada kada ukopčam punjač od Samsunga J700 crvena lampica (ledica) na tipki za paljenje "POWER" se pojavi samo na nekoliko sekundi (jednom) i ugasi se i to je to. Al upalit mobitel NIKAKO NEMOGU. A do jučer je još radio. Ćim se baterija ispraznila do kraja ode sve u krasan k...

A nisam imao nekih problema inače niti sa aparatom niti sa baterijom, apsolutno ništa, osim što sam ga punio preko USBa putem računala. Uzeo sam i univerzalni punjač od Sony Ericcsona XPERIA-e 8 (taj punjač se ukopča na gradsku mrežu [220V] i na sebi ima USB konektor), probao sam svoj USB kabel ukopčat u taj punjač i u mobitel OMNIA-u, međutim tada se ne događa apsolutno ništa. Niti crvena lampica na POWER tipki, niti ama baš ništa.

Netko sa slićnim problemima???? 

JohnyJ
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.1.2013 18:18 (JohnyJocker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Samsung omnia i900 8gb

nije me bilo ovdje sto godina. i samo da navedem par informacija. s vremenom sam nabavio nekakav punjač od nekog mobitela (vjerojatno isto Samsunga), koji ima isti konektor kao i ova OMNIA. Nisam odmah uspio niti upaliti niti napuniti, niti uopče početi puniti mob. Neko vrijeme uređaj je još stajao negdje na nekoj polici. U međuvremenu sam se selio 2 puta, i nakon prvog seljenja kad sam se smjestio u novi stan probao sam napuniti OMNIU i aparat je proradio sam od sebe. Čim sam ga spojio na punjač upalila se uredno crvena LED lampica na (power) tipki. Nakon 10ak minuta se ista ugasila, a na ekranu se pojavila baterija koja se puni. Kada se uređaj napunio uredno sam ga uspio upaliti. Od tada radi najnormalnije. Nemam pojma u čemu je bio problem, jer je na potpuno isti način i prestao raditi (sam od sebe). :) :) :) 

JohnyJ
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Poznat slučaj, samo meni sa nokiom c5. Nakon 2 godine proradila
Hardwell - Young Again
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka