Samsung Omnia 7 - Rasprava

poruka: 1.475
|
čitano: 376.536
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Narode pomozite molim vas.Omniu sam dobila prije dvadesetak dana i jos uvijek se ucim.Citam vas redovno i odluci da se i ja javim.Moj problem je sljedeci.Instalirala sam Zune i otisla na update.Hocu da skinem Mango ali mi ne dozvoljava iy sljedeceg razloga.Pojavljuje mi se divlji mail.Kako taj mail da izbrisem i stavim svoj?Svoj mail sam uspjela otvoriti pod Windows Live 2 ali ovaj prvi ne mogu nikako da uklonim.Izgleda da sam prevarena prilikom kupovine {#} ako moze neko da mi pomogne bila bi mu jako zahvalna.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Omnia 7 - Rasprava
Sladjana78 kaže...

Narode pomozite molim vas.Omniu sam dobila prije dvadesetak dana i jos uvijek se ucim.Citam vas redovno i odluci da se i ja javim.Moj problem je sljedeci.Instalirala sam Zune i otisla na update.Hocu da skinem Mango ali mi ne dozvoljava iy sljedeceg razloga.Pojavljuje mi se divlji mail.Kako taj mail da izbrisem i stavim svoj?Svoj mail sam uspjela otvoriti pod Windows Live 2 ali ovaj prvi ne mogu nikako da uklonim.Izgleda da sam prevarena prilikom kupovine {#} ako moze neko da mi pomogne bila bi mu jako zahvalna.

Bez panike :) . Prvi Live account koji postavis u mobitelu postaje njegov glavni,a on je vjerojatno od osobe od koje si kupila/dobila mob.  Ne mozes ga maknuti na drugi nacin, osim da  resetiras mob na tvornicke postavke. Nakon toga dodaj svoj Live account i problem rijesen.

Uzmi u obzir da ti se prilikom toga brisu svi podaci s mobitela.

Postupak : Settings->About->reset your phone

-- Ode pile pod kamion.
Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 15:49 (Wally).
13 godina
neaktivan

To ynaci i tel.brojevi se brisu.Joooooooooj hvali ti punoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

A jel možda netko dokučio kako registrirati račun i početi kupovati stvari sa MarketPlacea?

Mene ubija što ne mogu kupovati, a očito da postoji način ako su drugi iz Hrvatske uspijeli. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 4.10.2011 17:29 (DinCha).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Idem i ovo da pokusam,pa se javim

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Preko zuna nemožeš, pošalji si mail i u mail priloži pdf fileove i spojiš se sa mobitelom na internet ideš na mail i skineš si fileove na mobitel ali si moraš instalirati adobe reader imaš na marcetplace i besplatan je.

13 godina
neaktivan
Skidao sam sa zedge i to mi radi ali mi ne radi kad si sam režem pjesmu
14 godina
neaktivan
zoki09 kaže...

Preko zuna nemožeš, pošalji si mail i u mail priloži pdf fileove i spojiš se sa mobitelom na internet ideš na mail i skineš si fileove na mobitel ali si moraš instalirati adobe reader imaš na marcetplace i besplatan je.

moze se ako imate hotmail jednostavno uploadat na skydrive i onda direktno iz office-a na mobu povuć fileove na mob...

14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

ljudi, treba mi pomoc s ovim twitterom...

kako ste vi dodali twitter?

evo ja sam ga sad preko marketplace-a normalno instalirao i radi mi bez problema i još sam na mobilnoj vezi...neznam da li si probao taj sluzbeni app instalirati pa preko njega ili bas hoces iz IE ici na twitter???? sad bih sliko al nemam drugi mob

EDIT -- sad mi izbacio err za connection lost i stisnuo sam na retry i spoji se za tren i otvara poveznice bez problema...

ili probaj ici pod settings-people i tamo dodaj acc za twitter

EDIT #2 - evo sad sam znaci isao dodati tamo twitter i sve proslo normalno pricekao sam par minuta dok on to sam nije poslozio i sad mi stoji tamo twitter pod acc & emails i pise mi moje ime i to...cekao sam nekih 2-3 min. poslije ove zadnje slike i sad mi pise moje ime tamo pod twitter kad odem....to bi trebalo biti to, znaci imam onu opciju da mogu pustit snyc s twitterom

1 1

2 2
3 3
4 4
5 5
6 6
el presidente
Poruka je uređivana zadnji put sri 5.10.2011 15:08 (hsatUSA).
16 godina
odjavljen

mozda sam bio malo nejasan... radi meni twitter app i iz IE browsera ali ne mogu dodat acc u telefonu. tako da izbjegnem instaliravanje dodatne app ili browsanje. 

znaci, ono kad odes u settings/ acc&emails/ add acc/ twitter i onda mi se pokusa spojit ali bezuspjesno. aj probaj ti tako. pa mi reci

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina
odjavljen

hvala jos jednom.. vec par dana trazim rjesenje i nis konkretno nisam nasao osim da nisam jedini... bljak

uglavnom, jedan odlican app, iz domace radinosti, za vremensku prognozu http://www.windowsphone.com/en-GB/apps/d854573a-8873-4400-a519-762c36b7a6f1

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi !!!

Gdje se može kupit ovaj stroj od samsunga  ? Upravo gledam ponudu u vip-u i t-mobileu i nemaju ga ? Pa nije mob toliko star da su ga izbacili iz ponude ???

0 0 hvala 0
17 godina

Nije da je star, nego su ga razgrabili! Probaj na Njuškalu ili na njuzima.

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
14 godina
neaktivan

Zanima me jel netko od studenata koristio DreamSpark? Kako to ide kod nas? Nakon što potvrdim da sam student i skinem potrebne aplikacije, jel MarketPlace postaje otključan i besplatan? I koje su onda moje obveze?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zanima me jel se mogu stavit i ringtonovi za poruke ili samo ovi koji vec jesu u mobu
tureburevalja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
limalesa kaže...
zanima me jel se mogu stavit i ringtonovi za poruke ili samo ovi koji vec jesu u mobu

jok...

nego rjesio sam onaj problem s twitterom... ne znam kako ali nakon sto mi je jedan iz supporta rekao da napravim nesto sto sam ja vec 17 puta napravio- proradilo je. sad je odlicno! 

kontakte s twittera sam stavio u posebnu grupu i zalijepio na start screen i sad lijepo postoji live tile koji izmjenjuje slike kontakata i njihove zadnje vijesti/postove, mega cool.

14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
fakEEE kaže... 

1. Oce li nekim sljedecim updateom il postoji nacin vec sada da se na Start Screen stavi po zelji odabrana pozadina te da ti " shortcuti " ( il hubovi ) budu prozirni kao ?

2. Oce li nekim sljedecim updateom bit sredeno da se moze slat prek BlueTootha ?

3. Kako namjestit da u music playeru, kad se svira glazba il kad se ne svira, se mijenja pozadina u sliku albuma ? Vidim to svi imate i sada na Mangu mi se moze mjenjati i pozadina lock screena u sliku albuma koji trenutno slusam dok player radi, no meni to nece :/ Ja si namjestim posebno sliku albuma i u music playeru u predvidenom kvadraticu mi je slika tog albuma, no pozadina mi je crna .. Kako vi onda stavljate muziku u svoju Omniu da vam se mijenja pozadina u playeru ili imate isti problem kao ja ?

4. U koji format bih trebao konvertirat film da bi ga mogao Zune uredno prepoznat i stavit na mob te mobitel jednako uredno pustat ?

5. Procitao sam negdje da bi Bing trebao imat opciju za prepoznavanje muzike koja se svira, tipa da radi kao " Shazam " .. Kako to postici ?

Ajmo po redu!

1. Zasad nema nikakvih indicija -> STETA !

2. vidi 1. -> Vidi 1. :D

3. Stvar je u tome što se na lockscreenu kao i u Zuneu na pozadini ne pojavljuje albumart (ona slikica u kvadraticu) nego sa Zunea odabrana slika za tog izvođača (npr. za svaki album Pink Floyda je drugačiji albumart, ali je pozadinska slika, preuzeta sa Zunea, ista). Shodno tome, ako nema tog izvođača na Zuneu (mislim na online servis za kupovinu glazbe) neće biti ni pozadinske slike. Ovo je dosta nezgodno jer ja još nisam naletio na našeg izvođača koji je dostupan na Zuneu.

Ako su ovi uvjeti zadovoljeni, sve što treba provjeriti je da li je u Settings> Swipe na Applications> music+videos uključeno: Connect with Zune. Ako je uključeno znači da se automatski preuzima sadržaj o izvođaču na mobitel.

Još ti ostaje provjeriti da li je pod Settings>lock+wallpaper uključeno: Show artist when playing music. -> Stoga onda nis, no nije ni bitno .. bitno da imam barem album art =)

4. Meni Zune i mobitel prepoznaj video klipove u .mp4 formatu. Za ostale nisam siguran. -> Meni u .mp4 formatu ogranici video na 3min, dok u .wma sam uspio stavit Avatara u 720p 2h i 40min bez problema =)

5. Bing ima opciju za prepoznavanje glazbe, ali je potrebno da ti uredno otvara Bing aplikaciju. Za to trebaš postaviti regionalne postavke na: USA u Settings>region+language. -> Hvala, radi ko metak =)

E i sto se jos tice .pdf fileova njih sam uploadao na SkyDrive kako mi je tu netko savjetovao i skinuo lijepo s office-a .. najlakse i najbrze i preporucam svima ;)

Iako je malo spor mob sto me zacudilo da mob od 1ghz malo teze savladava pdf file .. mozda je do toga sto ima 25mb / 260 str . no neznam .. sa te strane nisam zadovoljan :/

I jos 2 stvari mi se ne svidaju ..

1. Ta sto ne mogu u isto vrijeme pustat YT video i pisat poruke il nes .. jos bi to bilo oke, no multitasking mi uvijek vrati video na 0.00 kad skocim na poruke i vratim se na njeg sto me nervira :/

2. Ta sto mi IE vecinu str. otvori tak da mi pise da str. nije prilagodena za moj preglednik .. te onda moram kliknut " smanji " , pa me odbaci na neku str di kliknem " izvorni prikaz str " , te onda na jos 1 str. di moram kliknut na direktan link te mi se onda ta ista str otvori sasvim normalno bez problema .. :S

To su onak po meni poveliki minusi :/

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.10.2011 12:08 (fakEEE).
16 godina
odjavljen

meni je najveci minus nemogucnost zatvaranja appova direktno iz "task managera".. nego moras uc u nju da bi izasao. :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kako mogu slusati na bing-u music online
tureburevalja
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

E i sto se jos tice .pdf fileova njih sam uploadao na SkyDrive kako mi je tu netko savjetovao i skinuo lijepo s office-a .. najlakse i najbrze i preporucam svima ;)

Iako je malo spor mob sto me zacudilo da mob od 1ghz malo teze savladava pdf file .. mozda je do toga sto ima 25mb / 260 str . no neznam .. sa te strane nisam zadovoljan :/

1. Ta sto ne mogu u isto vrijeme pustat YT video i pisat poruke il nes .. jos bi to bilo oke, no multitasking mi uvijek vrati video na 0.00 kad skocim na poruke i vratim se na njeg sto me nervira :/

2. Ta sto mi IE vecinu str. otvori tak da mi pise da str. nije prilagodena za moj preglednik .. te onda moram kliknut " smanji " , pa me odbaci na neku str di kliknem " izvorni prikaz str " , te onda na jos 1 str. di moram kliknut na direktan link te mi se onda ta ista str otvori sasvim normalno bez problema .. :S

Što se tiče .pdfova, stvar je do Adobe Reader aplikacije koja je loše napisana i optimizirana, a i godinu dana nije izašao nikakav update za nju. Stvarno sramota.

1. Da, to je blesavo i meni.

2. Ovo ti se događa samo ako radiš pretragu preko m.google.hr. (na kji te google automatski redirecta).

Te "prilagođene" vezije stranica su googlove adaptacije za mobitele, traži preko binga pa ćeš vidjeti da nema toga.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
fakEEE kaže...

Što se tiče .pdfova, stvar je do Adobe Reader aplikacije koja je loše napisana i optimizirana, a i godinu dana nije izašao nikakav update za nju. Stvarno sramota.

2. Ovo ti se događa samo ako radiš pretragu preko m.google.hr. (na kji te google automatski redirecta).

Te "prilagođene" vezije stranica su googlove adaptacije za mobitele, traži preko binga pa ćeš vidjeti da nema toga.

Aha .. znaci tu je Adobe zasr*** -.- I bilo mi cudno da nebi mogla takva mrcina savladat jedan obican PDF :D

E da, ovaj problem s prilagodenim str sam rjesio prek binga, hvala :)

Moram preporucit svima gledanje bilo kakvih HD klipova na Omnii 7 .. Bio to film u 720p il neki kraci klip .. Dozivljaj je fenomenalan ! o.O

E jel iko od vas dobio update za aplikaciju " Now " ? Tu se spominjalo nesta da bude update pa da ce odmah na start screenu prikazivat temp. i to, no meni jos nije nista doslo ...

17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

E jel iko od vas dobio update za aplikaciju " Now " ? Tu se spominjalo nesta da bude update pa da ce odmah na start screenu prikazivat temp. i to, no meni jos nije nista doslo ...

Meni je bio update, uredno radi, pokazuje lokaciju, prognozu i temp. na tileu.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
14 godina
neaktivan
fakEEE kaže...
FlyBoy kaže...
fakEEE kaže...

Aha .. znaci tu je Adobe zasr*** -.- I bilo mi cudno da nebi mogla takva mrcina savladat jedan obican PDF :D

E da, ovaj problem s prilagodenim str sam rjesio prek binga, hvala :)

Moram preporucit svima gledanje bilo kakvih HD klipova na Omnii 7 .. Bio to film u 720p il neki kraci klip .. Dozivljaj je fenomenalan ! o.O

čim udes u market trebalo bi ti prikazat update za "Now" app. iako je meni CroWheater bolji i isto ima live tiles..

14 godina
neaktivan

A ne svida mi se taj CroWathear :/

A ne razumijem zasto mi nece pronac update za to -.-

Jel bi mozda pomoglo da izbrisem app i ponovo install ? Jel je ima na marketu i kak se zove gore ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
fakEEE kaže...

A ne svida mi se taj CroWathear :/

A ne razumijem zasto mi nece pronac update za to -.-

Jel bi mozda pomoglo da izbrisem app i ponovo install ? Jel je ima na marketu i kak se zove gore ?

Odi na Marketu pa na Samsung zone.

14 godina
neaktivan

O Bozeee sta me mucis !! -.-''

Obrisem " Now " app i odem na Samsung Zone i nema mi opcije " install "  nego me doceka " topla " notifikacija s porukom - " App not available " .. " This might be because your phone software needs to be updated, the app is exclusive to a different mobile provider, or the app is not available in your region " {#}

Jel postoji neki alternativan download ? -.-

0 0 hvala 0
17 godina

Bas gledam na lock screen slucajno vidim i pise, dan nezavisnosti

tomorow: all day.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
zvonac kaže...

Bas gledam na lock screen  slucajno vidim i pise, dan nezavisnosti

To je zato jer ti vuče evente s Facebooka najvjerojatnije.

17 godina
zvonac kaže...

Bas gledam na lock screen slucajno vidim i pise, dan nezavisnosti

Meni je pred neki dan bacilo reklamu na Dane otvorenih vrata u nekom Renaultovom salonu!

Jedva sam se riješio tog spama...

Prodajem zjake...povoljno! A ako sam ti pomogao - stisni HVALA..
14 godina
neaktivan

Postoje neki problemi sa Now aplikacijom. Mnogim vlasnicima Omnia 7 telefona je prikazana poruka da aplikacija nije kompatibilna.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice