Iskreno ja se nadam nekom jailbreaku za WP7 da barem sideloadam appove kad ih ne mogu kupovat.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Jel ko zna, ima kod nas za kupit bateriju veceg kapaciteta?
ja sam npr skinuo Sam u kuci 2 sa neta (pirate) jel moze neko objasnit kako da ga prebacim na mob :D
Nadam se da bu na sljedecem updateu stavili flash player, BT, hr layout za tipkovnicu, inace zadovoljan, mada ima jos nekih sitnica kaj me smeta. Cekam da se Garmin doseli na wp7, posto jos nema ni jedna postena navigacija za mob. A i nebi bilo lose dok bi se na marketu nasla koja free verzija alternativnog browsera Opera npr. Sad jos moram vidit jel ima kakvih poboljsanja s baterijom. Sve u svemu, nek ubace ono kaj su u mangu izostavili, i da vidis veselja:)
Imaš Garmina na WP7, samo dođe 40$ ako se sjećam dobro.
Ima Garmin, ali s kartama samo za Sjevernu Ameriku, još uvijek se čeka Europa...
Ljudi uspjelo mi je ovo sa prekidanjem veze, upravo mi se mob updatea na mango.
Iskreno ja se nadam nekom jailbreaku za WP7 da barem sideloadam appove kad ih ne mogu kupovat.
Radilo je preko Chevrona na pre-NoDo mobovima... Bude valjda ekipa s XDA skemijala nešto, i tako su svi čekali mango...
Da, tome se i ja nadam, da bude ekipa s xda skemijala nesto.
Btw pronasao sam jednu dosta korisnu aplikaciju koja koristi prednosti Manga, tocnije mogucnost "pin to startanja" podrazine u aplikaciji, a ne samo cijele aplikacije.
Zove se connectivity shortcuts, i kako vjerojatno zakljucujete, omogucuje da se u start screen pina direktno npr. WiFi ili Cellular izbornik iz Settingsa.
Drugim rijecima dobijete live tile kojim odmah ulazite u WiFi posavke, isto kao sto se i na tileu prikazuje status WiFi mreze.
Nije nesto ekstra, ali svakako korisno.
Totalno sam odusevljen mogucnostima IE-a.
Npr. mogu istovremeno slusati stream u IE-u s ove stranice : http://www.hitfm.hr/radiotab_popup_gold.html?sid=do5oadvak1jkocafqp9s0lgdd6 i raditi nesto drugo, tipa igrati igru, surfati netom, stream se ne prekida sve dok je taj tab otvoren u exploreru.
Evo danas cjeli dan nisam sjeo za racunalo, sve mogu i na Omniji.
Btw pronasao sam jednu dosta korisnu aplikaciju koja koristi prednosti Manga, tocnije mogucnost "pin to startanja" podrazine u aplikaciji, a ne samo cijele aplikacije.
Zove se connectivity shortcuts,
Imam, zgodno... Ali minus joj je što uđeš u postavke WiFi-ja, a ne pali i gasi WiFi pritiskom na nju tj. automatski...
Kolko vidim ima 3 app, pin to start, bas dvije skinul i isprobavam, ova za wifi je dobra. Ne moram vise ic duzim putem, da bi wlan upalil.
Da li postoji kakav način da se zaobiđe činjenica da iz hrvatske ne možemo kupovati na marketplaceu? Htio bih kupiti neke aplikacije, a nemogu, pokušao sam s lažnom adresom u US, al ne prolazi mi kartica...
Kolko vidim ima 3 app, pin to start, bas dvije skinul i isprobavam, ova za wifi je dobra. Ne moram vise ic duzim putem, da bi wlan upalil.
nego kako se sad pali wifi
Kliknes na ikonu, i stavis na on. Naravno povuci na desk..
Da li postoji kakav način da se zaobiđe činjenica da iz hrvatske ne možemo kupovati na marketplaceu? Htio bih kupiti neke aplikacije, a nemogu, pokušao sam s lažnom adresom u US, al ne prolazi mi kartica...
Tako i meni isto. Koliko sam citao neki su forumasi uspjeli s American Expressom, ali u dalje mi nije jasno jesu li unijeli svoju adresu ili neku USA.
Takodjer duboko sam uvjeren da to ima veze s regionalnim postavkama Zune accounta i Live ID-a.
Kliknes na ikonu, i stavis na on. Naravno povuci na desk..
znam ja kako se sad pali wi-fi,mislio sam kako se lakse pali sa mangom da se ne mora ulaziti u postavke pa upaliti,znaci moze se postaviti da bude na desku
znam ja kako se sad pali wi-fi,mislio sam kako se lakse pali sa mangom da se ne mora ulaziti u postavke pa upaliti,znaci moze se postaviti da bude na desku
Riječ je o aplikaciji koja ti omogućava postavljanje shortcuta.
Zbog tehničkih posebnosti, takva aplikacija nije mogla raditi na pre-Mango verzijama.
U ovom slučaju riječ je o ConnectivityShortcuts appu.
Tako i meni isto. Koliko sam citao neki su forumasi uspjeli s American Expressom, ali u dalje mi nije jasno jesu li unijeli svoju adresu ili neku USA.
Takodjer duboko sam uvjeren da to ima veze s regionalnim postavkama Zune accounta i Live ID-a.
Regionalne postavke su mi sve na US, mislim da mi jednostavno registriraju da kartica nije iz US... šteta... al dobro TRY opcija je uvijek tu, al volio bih imat pravu verziju...
Molim da mi netko pomogne, naime pokušavam update (omnia7), međutim kad pronađe novi update i počne na koraku 2 javi error 801811A3,
rješenja sa ove stranice sam ( http://support.microsoft.com/kb/2484484?toggle=step801811A3#801811A3_801811A8_8018119C), sva probao, ručno i preko FIXit-a, ali ništa..
da li je netko imao sličan problem...
Zar nitko nije imao ovakav problem....
FlyBoy imam problem sa postavljanjem custom ringtonova.
Napravio sam sve kako si napisao i prebacim pjesmu preko zuna na mob.
Kad odem na mobitel pod ringtone i sound nema ništa novo.
Ponovno spojim mob na laptop i vidim da pjesma nije on device, ponovno ju prebacim i opet je nema na mobitelu i opet kad spojim mob na laptop pjesma opet nije on device.
Ponovno spojim mob na laptop i vidim da pjesma nije on device, ponovno ju prebacim i opet je nema na mobitelu i opet kad spojim mob na laptop pjesma opet nije on device.
Meni radi ko grom... Odi na www.zedge.net, imaš mali milijun ringtonova.. Svi su po 200-300 kb, mp3 i kad ih preko Zunea prebaciš na komp odmah su ti pod Ringtones+Sounds. Naravno, prije syncanja pod Properties u WinExploreru i pod Genre staviš Ringtone.
Hmm to se i meni znalo događat, da piše da je pjesma syncana, a zapravo je nema na mobitelu.
Jedino što ti mogu preporučiti je da u Zuneu (na PC-u) izbrišeš taj file s memorije mobitela i opet ga ručno syncaš (desni klik>sync with Samsung Omnia 7)
@ elanra >>>>> Ne očito nitko nije imao takav problem, probaj na drugom računalu instalirati zune pa onda probati, ili recimo zbrisati taj koji imaš pa ga ponovno instalirati, ili recimo napraviti factory reset WP uređaja...ja sam update Omnije radio preko laptopa koji trči na WinXp i sve je prošlo uz malo isključ-uključ wifi adaptera.
E plz trebam nekog na brzaka da mi odgovori kako stavit .pdf fileove na zune uopce, odnosno na mob ?? Plz brzo !
E plz trebam nekog na brzaka da mi odgovori kako stavit .pdf fileove na zune uopce, odnosno na mob ?? Plz brzo !
Na Zune nikako, ja ih stavljam na mob tako što ih pošaljem sebi na mail u attachmentu...
downloadaj ga i onda otvori u readeru..
ljudi, treba mi pomoc s ovim twitterom... oni iz winlive supporta tj njihove genericke metode ne pomazu.. evo sto sam napravio pa ako sam nesto propustio da mi ukazete na to.. ne znam vise sto je ali sam vec lud, dakle:
otisao na twitter stranicu i tamo ga povezao s winlive&mes. pojavio se na mom winlive profilu u mojim povezanim servisima..
onda sam preko IE browsera na mobitelu otisao na twitter i tamo autorizirao svoj mob..
odem u settings, acc&emails, add twitter i onda mi samo pise connecting to twitter i izbaci ovu poruku: cant add twitter, make sure your connection is good (i vise je nego good) if you do, the problem may be at the other end. wait a little while and try again...
if you call support (kako da ne), you can tell them you saw this error code: 500
jos raspravljam s ovima iz winlive supporta ali molim i vas za pomoc jer me ovo izludjuje! na twitterovim stranicama nisam nasao nista vezano uz ovo..
kako ste vi dodali twitter?