Eto i mene na ICS-u. Zasad zadovoljan, u narednih par dana ću vidjeti kakvo će biti stanje s baterijom. Flashnuo sam ICS verziju koju je parizer preporučio. Zasad sve pet!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
čekam vaša iskustva s baterijom i stabilnosti...ako će biti dobra/povoljna....flešnut ću i ja taj ICS, pa j..... mu stvarno su ga zakakali s tim odugovlačenjem nemam tolko strpljenja :D
Šta mislite za koliko mogu prodat svoj sgs2 na netu, korišten pola godine bez ikakvih oštećenja jer ga čuvan ko oči u glavi kupljen u vipa još je pod garancijom??
Iskreno ža mi ga je prodat jer je mobitel vrhunski al planiran kupit sgs3 kad izadje pa mislin da bi moga više sad dobit para za ovaj nego kad novi model izađe...
Sutra izgleda kreće ICS u Koreji,uskoro i ostali.. A izgleda da će danas SamMobile izbacit još jedan leak,malo poboljšana verzija zadnjeg leaka.
Par novih informacija:
- ICS vec od sutra u Koreji? >>> Galaxy S II Ice Cream Sandwich update on SK Telecom planned for tomorrow
- novi leak na Twitteru >>> @SamMobile: We got our hands on I9100XXLPJ small update of XXLPH release tonight. This is not the final release of Samsung date isn't that new. More information tonight when we are back from working.
Edit: preduhitrio si me
Novi firmware: http://www.sammobile.com/forum/showthread.php?t=4359
pozdrav ekipa!
imam mali problem sa svojom masinom. danas iz cista mira su mi prestali raditi touch menu i back. isto tako mi je uzasno los odziv ekrana kad nesto pritisnem. bio sam danima na ICS LPH bez ikakvih problema, do danas. da li je netko imao nesto slicno?
Koliko me dugo nije bilo
Ovako, Sammyfirmware kaže da je Korejski GS II dobio ICS
Btw. razočaranje u Samsung!
jel bi ja mogao taj puknut ? kupljen mob u ducanu :)
Updejtao sam na Resurrection Remix ics v9.7 sa I9100XXLPJ - za sada sve super, mislim da je cak i bolji od prijasnje verzije :)
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854
Ne morate se zezati sa zadnjim leakom jer je Samsung službeno objavio: ICS for GALAXYSII will be available today in Europe including Poland, Hungary, Sweden, & Korea, & gradually roll out to other markets!
Tako da radije nabacite finalnu verziju! Uživajte u flashanju!
samo mi nije jasno zasto nema ovu gore ikonu za bateriju plave boje,nego je zelena? Te i dalje ima standardne icone u menu,a ne ICS
E ljudi malo offtopičarim al moram nema druge...imam ponudu za novi nekorišteni galaxy s + auto punjač i karta europe (neznam jeli to dođe sa njim odma)...se isplati? 1200 kn
fulo si temu kume
znam da sam fulo al se nadam da će mi netko moć pomoć jer trebam znat do jutra oću li ili ne...imaš kakav savjet?

Jel ima neko zadnji VIP firmware 2.3.5? Flashao sam ga prije na neki drugi a nisam si spremio taj a mob mora u servis... HELP!!!
samo mi nije jasno zasto nema ovu gore ikonu za bateriju plave boje,nego je zelena? Te i dalje ima standardne icone u menu,a ne ICS
Samsungova jadna i ruzna politika.
ICS koji je sam po sebi odlican i jako lijep su nadogradili onim ruznim TouchWizom i svojim ogromnim i ruznim ikonama. Steta, ali moze se s custom ROMovima to promijenit...

Nema ni 3D skrolanja ali ima beskonacno
počeli su se s nama igrati kao ovi iz apple-a, čekat čekat i čekat nikako dočekat da izadje. :-)
p.s jel skinuo tko sluzbeni ics kako to čudo izgleda, ja ga osobno čekam preko kiesa ili preko telefona ako bude se mogla odraditi aktualizacija.
Svakako ga uzmi, cijena je dobra, mob odličan... Ja ga imam i potvrđujem!
ICS official ROM-ovi za SGSII, izvolte ;)
Jel se zna kada ce CM9?Ovaj offical necu stavljati.
Jel se zna kada ce CM9?Ovaj offical necu stavljati.
I nemoj, imas puno pravo zbog toga! I ja cekam CM9...

prebacio sam se na cm7 zasad i sve pohvale za njega. dok ne izbace bolji cm9 ostajem na cm7.
Necu skidati odvratni official TW ICS, ali sada su dostupni potrebni driveri, kernel i uskoro ce biti portova :)