XXLPQ instaliran :-)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Stigao sam s faksa, skidam sada wanam-ov CWM zip pa ću ga malo počistiti i flashati... javim dojmove
nekim ljudima je očito nemoguće udovoljiti, ICS još kod nas nije izašao već je odvratan niš nevalja, šugav i sta ti ja znam. Čisto me zanima kakav bi trebao biti official ROM da zadovolji milijune i milijune korisnika diljem svijeta. Bilo koji rom official izgleda daleko puno bolje od iOS-a i na tom bi trebali biti zahvalni plus sretnici smo pa si mozemo personalizirati i odabirati romove koje zelimo, zamilite samo korisnike na ios-u oni nemaju te mogućnosti. Ovdje ima dosta ljudi koji hoće imati stock rom (ukljucujuci i mene) i jedva cekam da ga nadogradim kad izadje. Rootao sam telefon da ga otključam i vratio sam ga natrag na stock. Mislim da novi ICS moze biti samo bolji od 2.3.x i zato pustite nas smrtnike da se veselimo jer doslo je i nasih 5 min, bog zna kad ce izaći i hoće li opće izaći novi official rom da se mozemo opet veselit
Ne znam zašto pljujete po TW-u, dobro ste znali da će Samsung nametnuti njihov UI i look. Ja ga ne volim pa ga ne koristim... Ali zato hvalim neke Samsungove aplikacije koje su bolje od stock Google-ovih... Sve se to sredi s custom ROM-om
nekim ljudima je očito nemoguće udovoljiti, ICS još kod nas nije izašao već je odvratan niš nevalja, šugav i sta ti ja znam. Čisto me zanima kakav bi trebao biti official ROM da zadovolji milijune i milijune korisnika diljem svijeta. Bilo koji rom official izgleda daleko puno bolje od iOS-a i na tom bi trebali biti zahvalni plus sretnici smo pa si mozemo personalizirati i odabirati romove koje zelimo, zamilite samo korisnike na ios-u oni nemaju te mogućnosti. Ovdje ima dosta ljudi koji hoće imati stock rom (ukljucujuci i mene) i jedva cekam da ga nadogradim kad izadje. Rootao sam telefon da ga otključam i vratio sam ga natrag na stock. Mislim da novi ICS moze biti samo bolji od 2.3.x i zato pustite nas smrtnike da se veselimo jer doslo je i nasih 5 min, bog zna kad ce izaći i hoće li opće izaći novi official rom da se mozemo opet veselit
A što sam rekao i govorim?
Odvratan meni!
To je poanta.
Kao da mi nije jasno da gotovo 15 milijuna ljudi ima službeni, stock ROM na našim beštijama, dok samo malen udio (možda malen) ima Custom ROM-ove.
To treba razlučiti, zar ne?
Nedavno sam tražio malo koji ROM mi najbolje odgovara, vratio sam se na TW kroz CM 7 ili CheckROM, ali sve looks like TW - no thanks (osobno!)
Najbolji, najkompletniji ROMje AdyScorpiusov MIUI 2.3.7 (v 2.3.2) s custom temom.
Ali, uvijek ona de gustibus non disputandum!
Slažem se!

Misliš na mene?

Naravno da nisu dobre. Nitko nije ni rekao (ali nisu toliko zlo).
Anyway, ništa nije bilo fluidnije na Homescreenu od original TW-a, ali eto.
I kakvi su dojmovi?
Osim Sensea i "cistog" Androida (Nexus linija) iOS izgleda bolje. Npr. TouchWiz sa ruznim ikonama i modifikacijom UIa koji ne prate Googleove smjernice, LG ista stvar, Sonyeva modifikacija sucelja također. Sense isto dosta izmijeni UI, taskbar i to, ali sad se popravlja, daju i neke skinove, pa cak i nije tako lose. IOS korisnici nemaju mogucnost personaliziranja ROMova??? I oni slicnu stvar mogu kao i Androidasi kad rootaju. Da bi izmijenio ROM moras rootat tj. Jailbreakat. Sretan si sto je izasao stock official ROM? Pogledajte (svi) na kalendar koji je datum izlaska ICSa na SGS2 i pogledajte kad je ICS izasao za Nexus uređaje! Hint: Nexusi imaju cisti Android, bez TW, Sensea i ostalih modifikacija. Stock ICS radi i izgleda odlicno, zasto nakeljiti TW na njega? Da Samsung i ostali izbace te njihove UI-e vrijeme dobili bi nadogradnje duplo ranije! Nemojte se veseliti kad dobijete nadogradnju na novu verziju Androida tek 4 mjeseca nakon izlaska. To je tuzno i jadno. Taj "jadni" iPhone dobije nadogradnju u roku 2 tjedna! Nexus linija isto, kako je Google i zamislio. Treba vrsiti pritisak na proizvođace da maknu te njihove UIe, ili da ih ponude kao posebnu instalaciju. Nek npr. naprave SGS3 sa i bez TW-a. Google je od 2.3 verzije poboljsao UI Androida da eliminira potrebu za tim nadogradnjama UIa, ali proizdođi ih i dalje stavljaju, i i dalje treba previse vremena da izbace nadogradnju, a najvise vremena im oduzme portanje Touchwiza, Sensea, LG Homea,... Iste smo ovce kao i Apple korisnici. Pisem s iPada, a on ocito ne postuje novi red, tako da sve izgleda kao jedan tekst... :(

Ja ne kuzim sta je toliki problem sa TW-om... Pa i bez root-a se može to sve preinačit sa raznim launcherima.
Aplikacije koje on donosi su dobre, kao i Sense-ove i te aplikacije mi najviše fale na CM9. A i što je loše u tome da postoji odabir, ja sam na CheckROM-u jer mi se sviđa TW (+ ICS icon pack i WP7 Segoe WP font), na Desireu sam dugo bio na Sense-u jer mi se sviđa, ali sam otišao jer je MIUI bio puno fluidniji. Jedino se moglo puno ranije krenit sa nadogradnjom na 4.0.
Svaki proizvođač ima svoju filozofiju i launcher, i to je dobro. A ako se nekome ne sviđa, ili neće uzet taj uređaj ili će posegnuti za AOSK/AOKP Custom ROM-ovima. Da je sve isto ne bi valjalo, zato mi se i ne sviđa WP7/iOS jer je sve isto, i nema neke velike mogućnosti preinaka (iOS je po tom pitanju bolji)nekim ljudima je oči
jel wipe ?
jel wipe ?
Ne. Inače to je official ICS
i kakav je :)
zanimljiv
zanimljiv
Pita te ozbiljno.
Ako ne znaš ni riječi stručno reći, najbolje ni nemoj!
Btw. Stock GB 2.3.5 i ICS 4.0.3.
Zaključite sami.
Gotovo 1200 bodova skok.
zanimljiv
Pita te ozbiljno.
Ako ne znaš ni riječi stručno reći, najbolje ni nemoj!
Btw. Stock GB 2.3.5 i ICS 4.0.3.
Zaključite sami.
Gotovo 1200 bodova skok.
A šta da kažem? Dva sata mi je na mobu
Ja moram reći da mi se ne sviđa ts response... Mislio sam da će to srediti u službenoj verziji ali ništa...
Toliki hype oko GPU akceleracije ali da li ste je uopče isprobali? Ja jesam i ts ima onda još i gori "response"
Sa ovim Launcher-om fino izgleda ako ne volite TW
jel je gori TS od off 2.3.5 tj I9100BOKJ1
Ja govorim u odnosu na ICS leak-ove, svaki GB ROM koji sam koristio imao je super ts
EDIT: Da napomenem da je na CM9 super
Ja govorim u odnosu na ICS leak-ove, svaki GB ROM koji sam koristio imao je super ts
EDIT: Da napomenem da je na CM9 super
CM9 je pure ICS s Nexusa.
ApexLauncher (još u Beti) je puno bolji (meni) od Nove.
Btw. možda nekome treba AppLock!
Ja ne kuzim sta je toliki problem sa TW-om... Pa i bez root-a se može to sve preinačit sa raznim launcherima.
Aplikacije koje on donosi su dobre, kao i Sense-ove i te aplikacije mi najviše fale na CM9. A i što je loše u tome da postoji odabir, ja sam na CheckROM-u jer mi se sviđa TW (+ ICS icon pack i WP7 Segoe WP font), na Desireu sam dugo bio na Sense-u jer mi se sviđa, ali sam otišao jer je MIUI bio puno fluidniji. Jedino se moglo puno ranije krenit sa nadogradnjom na 4.0.
Svaki proizvođač ima svoju filozofiju i launcher, i to je dobro. A ako se nekome ne sviđa, ili neće uzet taj uređaj ili će posegnuti za AOSK/AOKP Custom ROM-ovima. Da je sve isto ne bi valjalo, zato mi se i ne sviđa WP7/iOS jer je sve isto, i nema neke velike mogućnosti preinaka (iOS je po tom pitanju bolji)nekim ljudima je oči
Nije problem u TWu kao programu, nego u tome sto Samsungu i ostalima treba min. 4 mjeseca da portaju to na novu verziju Androida i puste nama taj update. A samo Launcherima ne mozes promijenit izgled taskbara, Settings menija,...

ja ga nisam rootnul jer mi nema trenutno neke potrebe :)
ukratko zadovoljan , brze se gasi i pali , a i u aplikacije brze ulazi , jedino mi se TS nekako usporen ali nije problem , ukratko preporucam kome
nesmeta TW sucelje
ja ga nisam rootnul jer mi nema trenutno neke potrebe :)
ukratko zadovoljan , brze se gasi i pali , a i u aplikacije brze ulazi , jedino mi se TS nekako usporen ali nije problem , ukratko preporucam kome
nesmeta TW sucelje
znas iskljuciti kod otkljucavanja ekrana onu iritantnu uputu:"Kliznite po zaslonu za otključavanje"?
I touch je usporen da..u ovih 10ak min koristenja nisam bas zadovoljan updateom nesto,nema nikakvih pretjeranih razlika u odnosu na ginger, vidjet cemo kakva je baterija-ak je u banani vracam se na custom ginger dok ne izade neki pravi ICS custom..
EDIT
lazem, primjeti se razlika dosta je fluidniji, market radi brze, aplikacije ulaze brze itd..ali touch bas nervira
Meni je na resurectionu sasvim ugodno korištenje. Nit je TS usporen, nit je baterija loša, nit imam ogavan TW. Sve pet! ICS kakav ni nexus čak nema :)
jel ima neka razlika ili mi je skroz svejedno koji skinem ics od ovih kaj su došli(hungary, poland,baltic..)?
ja sam poland skinuo :) al mislim da mozes bilokoji od tih 3 navedena