Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.293.077
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
Nemoj benchmarke uzimat toliko u obzir. Benchmark ne oznacava i kako ce se ROM ponasat uradu.

Nego, tuzne vijesti:

[알려드립니다] 10일부터 갤럭시S2 ICS 업그레이드가 된다는 필리핀 삼성전자 홈페이지 글은 잘못 올라간 게시물로 사실과 다릅니다. 업그레이드 일정이 확정이 되면 트위터를 통해서 말씀드리도록 하겠습니다. -- Samsung Electronics (@samsungtomorrow)

(U prijevodu: 10. 3. je bila greska filipinskog ureda Samsunga...
http://mobile.theverge.com/2012/3/8/2855598/samsung-galaxy-s-ii-ice-cream-sandwich-release-date-official
BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
odjavljen
garamba2 kaže...

Kažu Samsungovci na Twitteru da neće biti ništa sutra.

Točno...pravo sranje, valjda će biti onda do 15-tog...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
17 godina

ja bum cekal 15. da ga upnem preko kiesa :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

imam jedno pitanje vrlo delikatno :-) : Naime uredjaj je dosao s 2.3.3 i ja sam ga rutao da bih kasnije pokrenuo aplikaciju s marketa da mi pronadje ključ, kojeg sam kasnije unesao i otključao telefon. Da bi mi kasnije kies ponudio 2.3.5 kojeg sam i stavio gore kasnije sam izgubio root ali mi je ostala aplikacije s kojom sam otključao (root)samsung s2 sim unlock vidljiva je u mojim aplikacijama ali kako je telefon izgubio root nekorisna je osim sto mi je telefon otključan i sve funkcionira normalno. Moje pitanje za znalce je sljedeće: Hoće li meni pri dizanju na ICS ostati unlock i ta aplikacija koja se nemoze pokrenuti bez ruta ali odradjuje svoj posao fenomenalno. Odnosno taj kod kojeg je izbacio program jeli to jedinstven kod samo za taj uredjaj i odgovarati će i na ICS-u ako slučajno zatraži. Mene sve to malo zbunjuje pa tražim vaše misljenje, unaprijed hvala i lijep pozdrav :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cekat ces ti puno dulje
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina

bas me briga imam mj. off 2.3.5 i nista mu ne fali , nisam ga ni rootao nema potrebe , a prije togsa sam isprobavao svakojake romove itd...

tako da nigdje mi se nezuri , kad dojde dojde ;) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Aplikaciju možeš izbrisati.. jedino šta ona napravi je da ti pronađe unlock kod koji si zapišeš i poslije ga utipkaš u mob sa novom karticom. Nakon šta ga jednom otključaš ostat će otključan.

Koji god ROM dalje stavljao , sa root-om ili bez njega, galaxy ti ostaje otključan :)

17 godina

sorry dupli post*

Poruka je uređivana zadnji put pet 9.3.2012 16:08 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tnx @ozylaser... lijepe vjesti si mi rekao :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

2.3.3 stock sve...

Kod kamere se prilikom svakog isključivanja postavka "auto kontrast" vrati na defaultni OFF.

Može li se to riješiti ili je možda već riješeno u kasnijim verzijama OS-a?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Inače nemam uvijek 3G upaljen ali evo danas jedno "testiranje" (bio na Sljemenu {#}):

• 3G upaljen cca 6.5 sati
  • Glazba je bila upaljena više od 6 sati
  • Zaslon je radio 1 sat (100% brightness)
  • Email je bio postavljen na provjeravanje svakih 1 sat
  • Vrijeme je bilo postavljeno na auto update svakih 1 sat

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.3.2012 14:42 (Kordy).

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rootao sam mob na ovaj nacin i sve radi (SuperUser i sve to), ali kad odem u ROM manager i stavim da napravi backup rom-a što mi je jako važno da imam, javi grešku "failed to verify whole-file signature" i ne uđe u CWM nego u Android system recovery. Ok, ja otišao googlati i došao sam do zaključka da se jednostavno iz ROM managera ne može staviti CWM i da trebam ipak odin i staviti insecure kernel, što sam do sada izbjegavao zbog toga da ga ne zbrikam (a i javljao je nekakvu grešku pri povezivanju sa uređajem). E sada sam našao root sa orginalnim samsungovim kernelom. Dali je to dobro da stavim (CF-Root-SGS2_XW_XEN_KJ3-v5.0-CWM5.zip) pošto mi je kernel I9100BUKJ3 i dali je problem to što već imam superuser i da preko toga nasnimavam jer stvarno ne želim ga zbrikat. Nekako mi je sve to bilo jednostavnije na HTC Herou... Neznam zašto me tako mući taj s2.

Pa evo ako ima neko dobar da mi pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Krmic kaže...

Rootao sam mob na ovaj nacin i sve radi (SuperUser i sve to), ali kad odem u ROM manager i stavim da napravi backup rom-a što mi je jako važno da imam, javi grešku "failed to verify whole-file signature" i ne uđe u CWM nego u Android system recovery. Ok, ja otišao googlati i došao sam do zaključka da se jednostavno iz ROM managera ne može staviti CWM i da trebam ipak odin i staviti insecure kernel, što sam do sada izbjegavao zbog toga da ga ne zbrikam (a i javljao je nekakvu grešku pri povezivanju sa uređajem). E sada sam našao root sa orginalnim samsungovim kernelom. Dali je to dobro da stavim (CF-Root-SGS2_XW_XEN_KJ3-v5.0-CWM5.zip) pošto mi je kernel I9100BUKJ3 i dali je problem to što već imam superuser i da preko toga nasnimavam jer stvarno ne želim ga zbrikat. Nekako mi je sve to bilo jednostavnije na HTC Herou... Neznam zašto me tako mući taj s2.

Pa evo ako ima neko dobar da mi pomogne.

Nebi trebalo biti problema

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
17 godina
neaktivan

Može li se napraviti settings fotoaparata da ispisuje datum na sliku a i za video također. Hvala

0 0 hvala 0
17 godina

Nisam mogao docekati i stavio sam ICS > westcrip - Resurrection Remix ics v9.6 exclusive XXLPH 4.0.3 Full-Wipe

Ovo mi je prvi put da sam ga stavio jer mi se nije dalo stavljati dok ne izade final, ali sam vidio da su romovi vec poprilicno ispolirani.

Sve je super za sad, sve radi jos bolje nego na GB, niti jedan FC ni ista slicno. Market (Google Play) radi, svi programi koje sam za sad stavio rade (WhatsApp, Tweetdeck, Face itd.)

Samo sam stavio "classic themes for remix ics 9.6.zip" umjesto orginalne teme jer je na njoj Gmail crni sto mi nikako nije odgovaralo... 

Bateriju cemo tek vidjeti. Za sad sve preporuke {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
parizer kaže...

Nisam mogao docekati i stavio sam ICS > westcrip - Resurrection Remix ics v9.6 exclusive XXLPH 4.0.3 Full-Wipe

je l' instalacija ICS-a izbriše sve postojeće aplikacije i njihove postavke?

14 godina
neaktivan

Pozdrav kolegama,

Zamolio bih vas za pomoć..... ne znam kako da prekinem ili uninstaliram google maps s uređaja jer mi se stalno pali unatoč tome što ga ubijem (tako da ga moram cijeli dan ubijat), jel postoji kakva mogućnost???? na stocku sam i ne namjeravam rootat uređaj jel sam jako zadovoljan ovime.... nadam se da ćete mi pomoći.... hvala unaprijed, pozdrav, živili

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pokusaj sa titanium backup, ali nisam siguran da li radi bez root-a

16 godina
neaktivan
Prim kaže...

Pozdrav kolegama,

Zamolio bih vas za pomoć..... ne znam kako da prekinem ili uninstaliram google maps s uređaja jer mi se stalno pali unatoč tome što ga ubijem (tako da ga moram cijeli dan ubijat), jel postoji kakva mogućnost???? na stocku sam i ne namjeravam rootat uređaj jel sam jako zadovoljan ovime.... nadam se da ćete mi pomoći.... hvala unaprijed, pozdrav, živili

a da jednostavno izgasis da ti prati lokaciju, tj opciju koju si vjerojatno upalija. Ionako ti to nista ne znaci sta on radi...

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
Prim kaže...

Pozdrav kolegama,

a da jednostavno izgasis da ti prati lokaciju, tj opciju koju si vjerojatno upalija. Ionako ti to nista ne znaci sta on radi...

Neznam na što konkretno misliš??? ako može mala pomoć oko gašenja toga?

Nemam aktivan google maps pod opcijama: upravljanje - aktivne aplikacije..... nego vidim da mi je aktivan: postavke - aplikacije - aktivni programi i procesi - pokrenuto .... tu ga stalno gasim ali se opet upali svakih 20-30min????

17 godina
Erda kaže...
parizer kaže...

je l' instalacija ICS-a izbriše sve postojeće aplikacije i njihove postavke?

Da, obavezno napravi backup prije instalacije... 

13 godina
protjeran

Samsung I9100 Galaxy S II @ Facebook

"The update’s not coming on March 15, When it is going to be ready, it will likely be announced. Sorry for the inconvenience!"

If you can't explain it simply, you don't understand it well enough.

4 0 hvala 0
15 godina
trunkxyz kaže...

"The update’s not coming on March 15, When it is going to be ready, it will likely be announced. Sorry for the inconvenience!"

Sensation XE je vec dobio OTA..samsung fail {#}

jeremija
13 godina
protjeran
merio kaže...
trunkxyz kaže...

Sensation XE je vec dobio OTA..samsung fail {#}

Sensation XE je HTC-ov

14 godina
neaktivan

Samsung decided to DELAY the Galaxy S II Ice Cream Sandwich Update, No Release Date for Now!

Izvor

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
trunkxyz kaže...

Sensation XE je HTC-ov

Stvarno?

Ugl. Sensation je dobio update samo kod onih ljudi koji su se prijavili na beta testiranje ICS sensea... 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.3.2012 17:01 (Dodge_167).
16 godina
neaktivan
Prim kaže...
Mitsuoka kaže...
Prim kaže...

Pozdrav kolegama,

Neznam na što konkretno misliš??? ako može mala pomoć oko gašenja toga?

Nemam aktivan google maps pod opcijama: upravljanje - aktivne aplikacije..... nego vidim da mi je aktivan: postavke - aplikacije - aktivni programi i procesi - pokrenuto .... tu ga stalno gasim ali se opet upali svakih 20-30min????

Ma jednostavno ga pusti i ne zamaraj se s time, ništa ti loše ne čini...

13 godina
protjeran
Dodge_167 kaže...
trunkxyz kaže...

Sensation XE je HTC-ov

Stvarno?

Ugl. Sensation je dobio update samo kod onih ljudi koji su se prijavili na beta testiranje ICS sensea... 

Pa malo razmisli zbog čega sam to napisao... Kakve veze ima HTC sa Samsungom?

16 godina

šta sve spada pod sistemsku memoriju? ne mogu nikako instalirati modern combat 3 jer nemam dovoljno memorije a ne znam više šta da brišem, može pomoć?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

Ne da mi se više čekati, flashao sam XXLPH. Budimo realni, završna verzija će donjet samo relativno bolju stabilnost, možda ne objave source odmah pa nećemo dobiti ni custom ROM-ove istoga trena. 

2 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice