Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.293.488
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

Eto i mene na ICS-u. Zasad zadovoljan, u narednih par dana ću vidjeti kakvo će biti stanje s baterijom. Flashnuo sam ICS verziju koju je parizer preporučio. Zasad sve pet!

šumski put je bio ravan.
15 godina
neaktivan

čekam vaša iskustva s baterijom i stabilnosti...ako će biti dobra/povoljna....flešnut ću i ja taj ICS, pa j..... mu stvarno su ga zakakali s tim odugovlačenjem nemam tolko strpljenja :D

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ja san na resurrection ics-u od v9.3 i poprilično sam zadovoljan baterijom, brzinom rom-a al mi se digo zacrni ekran kad prominen neku postavu koju nisan do tad dira al kasnije bude sve normalno i jedino šta me ljuti je da alarm nesvira kad san ga namistija pa san umalo na posa zakasnija al sve u svemu jako dobar rom...

Šta mislite za koliko mogu prodat svoj sgs2 na netu, korišten pola godine bez ikakvih oštećenja jer ga čuvan ko oči u glavi kupljen u vipa još je pod garancijom??
Iskreno ža mi ga je prodat jer je mobitel vrhunski al planiran kupit sgs3 kad izadje pa mislin da bi moga više sad dobit para za ovaj nego kad novi model izađe...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Sutra izgleda kreće ICS u Koreji,uskoro i ostali.. A izgleda da će danas SamMobile izbacit još jedan leak,malo poboljšana verzija zadnjeg leaka.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Par novih informacija:

Edit: preduhitrio si me {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 15:08 (parizer).
Moj PC  
1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.3.2012 16:52 (Kordy).

0 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

pozdrav ekipa!

imam mali problem sa svojom masinom. danas iz cista mira su mi prestali raditi touch menu i back. isto tako mi je uzasno los odziv ekrana kad nesto pritisnem. bio sam danima na ICS LPH bez ikakvih problema, do danas. da li je netko imao nesto slicno?

Informatika je moj hobi, o kojem pojma nemam....
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Koliko me dugo nije bilo {#}

Ovako, Sammyfirmware kaže da je Korejski GS II dobio ICS

Izvor

Btw. razočaranje u Samsung!

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 2
17 godina

jel bi ja mogao taj puknut ? kupljen mob u ducanu :)

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina

Updejtao sam na Resurrection Remix ics v9.7 sa I9100XXLPJ - za sada sve super, mislim da je cak i bolji od prijasnje verzije :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1436854

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ne morate se zezati sa zadnjim leakom jer je Samsung službeno objavio: ICS for GALAXYSII will be available today in Europe including Poland, Hungary, Sweden, & Korea, & gradually roll out to other markets!

Tako da radije nabacite finalnu verziju! Uživajte u flashanju! {#}

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 2:23 (DwightSchrute).
Moj PC  
4 0 hvala 2
16 godina
neaktivan

samo mi nije jasno zasto nema ovu gore ikonu za bateriju plave boje,nego je zelena? Te i dalje ima standardne icone u menu,a ne ICS

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.3.2012 2:32 (deno100).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

E ljudi malo offtopičarim al moram nema druge...imam ponudu za novi nekorišteni galaxy s + auto punjač i karta europe (neznam jeli to dođe sa njim odma)...se isplati? 1200 kn

...train hard, feel good, never give up...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

fulo si temu kume

15 godina
neaktivan

znam da sam fulo al se nadam da će mi netko moć pomoć jer trebam znat do jutra oću li ili ne...imaš kakav savjet?

...train hard, feel good, never give up...

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ljudi na mobu sam ali na xda imate official ics :-) potrazite malo, verzija KPQ
Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find

0 0 hvala 1
17 godina
odjavljen
Ispravak: verzija je LPQ i mozete ga vec skinuti

0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Jel ima neko zadnji VIP firmware 2.3.5? Flashao sam ga prije na neki drugi a nisam si spremio taj a mob mora u servis... HELP!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
zvonko84zg kaže...

Jel ima neko zadnji VIP firmware 2.3.5? Flashao sam ga prije na neki drugi a nisam si spremio taj a mob mora u servis... HELP!!!

Potrazi ga ovdje

16 godina
neaktivan
deno100 kaže...

samo mi nije jasno zasto nema ovu gore ikonu za bateriju plave boje,nego je zelena? Te i dalje ima standardne icone u menu,a ne ICS

Samsungova jadna i ruzna politika.

ICS koji je sam po sebi odlican i jako lijep su nadogradili onim ruznim TouchWizom i svojim ogromnim i ruznim ikonama. Steta, ali moze se s custom ROMovima to promijenit...

BRUN0_CRO ||| ''Work less, play more.'' \o/
14 godina
neaktivan

Nema ni 3D skrolanja ali ima beskonacno

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

počeli su se s nama igrati kao ovi iz apple-a, čekat čekat i čekat nikako dočekat da izadje. :-)

p.s jel skinuo tko sluzbeni ics kako to čudo izgleda, ja ga osobno čekam preko kiesa ili preko telefona ako bude se mogla odraditi aktualizacija.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
@Deelight
Svakako ga uzmi, cijena je dobra, mob odličan... Ja ga imam i potvrđujem!
13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
17 godina

Jel se zna kada ce CM9?Ovaj offical necu stavljati.

Intel E7200 2.53@3.8 Ghz,Sapphire 4850,4 Gb king max DDR2 800@960 Mhz,Gigabyte P31-DS3-L
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
chingy-os kaže...

Jel se zna kada ce CM9?Ovaj offical necu stavljati.

I nemoj, imas puno pravo zbog toga! I ja cekam CM9...

15 godina
Ja ga ne cekam, koristim ga vec tjedan dana i za mene radi sasvim solidno. Video snimanje ne radi, ali to ionako ne koristim. Dok za usb mass storage koristim wifi file explorer pro.
jeremija
13 godina
neaktivan
i ja cekam cm9... probao sam zadnji nightly build ali nije radilo video snimanje, nisam mogao spojiti mob preko usba na komp, nema fm radio i slicno. al ono najbitnije je baterija koju mi je trosio nenormalno.

prebacio sam se na cm7 zasad i sve pohvale za njega. dok ne izbace bolji cm9 ostajem na cm7.
14 godina
Bas sam htio pokupiti brdo TUova ali sam kasno otisao na twitter.

Necu skidati odvratni official TW ICS, ali sada su dostupni potrebni driveri, kernel i uskoro ce biti portova :)
Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice