Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava

poruka: 14.366
|
čitano: 6.199.269
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S2 i9100 - Rasprava
sudy_freak kaže...
struja kaže...
struja kaže...

Kako vam radi gps u Zagrebu? Meni jedva ulovi 2 satelita. Tako je bilo na verziji 2.3.5, sad i na jučer stavljen CM9.

Nitko nema galaxy SII u Zagrebu?

{#}

Koju aplikaciju koristiš za GPS?
Misliš na GPS kao mape, ili da ti stavi lokaciju na fejzbuk (lol)? 

Mislim na broj satelita koji se mogu uloviti u Zagrebu. Ja gledam "GPS Test" i "GPS status" aplikacijama. Boli mene ona stvar za fejzbuk :)

16 godina
odjavljen
struja kaže...
sudy_freak kaže...
struja kaže...
struja kaže...

Kako vam radi gps u Zagrebu? Meni jedva ulovi 2 satelita. Tako je bilo na verziji 2.3.5, sad i na jučer stavljen CM9.

Nitko nema galaxy SII u Zagrebu?

{#}

Koju aplikaciju koristiš za GPS?
Misliš na GPS kao mape, ili da ti stavi lokaciju na fejzbuk (lol)? 

Mislim na broj satelita koji se mogu uloviti u Zagrebu. Ja gledam "GPS Test" i "GPS status" aplikacijama. Boli mene ona stvar za fejzbuk :)

Pročitaj malo ovdje: http://forum.cyanogenmod.com/topic/42827-cm9-gps-not-working/

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina

Pratite ovdje.
Uskoro slijedi upload MIUI v4 2.3.23 

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

@Kordy Već sam našao to, al mi nije pomoglo.

14 godina
struja kaže...

@Kordy Već sam našao to, al mi nije pomoglo.

Meni normalno lovi satelite u ZG,barem 7-8 komada. I uključen mi je Location services,pa me brže locira pomoću wlan i 3g.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
16 godina
neaktivan

Napravio restore na početni android, stavio fasterfix i prošao lovit satelite po Zagrebu. Rezultat 8-10 satelita vani, 5-6 u stanu.

15 godina
sudy_freak kaže...

Pratite ovdje.

skidam iako nisam bas velik fan miuia, nadam se da je ova verzija bolja od prijašnje..

edit: ne pokusavajte, upadne u bootloop :/

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 13:47 (merio).
16 godina
odjavljen
merio kaže...
sudy_freak kaže...

Pratite ovdje.

skidam iako nisam bas velik fan miuia, nadam se da je ova verzija bolja od prijašnje..

edit: ne pokusavajte, upadne u bootloop :/

Možete skinuti trenutnu verziju... Napokon su rješili problem...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 15:12 (Kordy).
14 godina
neaktivan

nek su rješili kaj god oće kad on meni bateriju pojede za par sati meni je muka!

0 0 hvala 0
15 godina
Rašo kaže...

nek su rješili kaj god oće kad on meni bateriju pojede za par sati meni je muka!

Pa ne mozes reci da je baterija losa 20min nakon sto si fleshao rom. par ciklusa  punjenja pa mozes procjenit kakva je

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 17:45 (merio).
14 godina
neaktivan
Budala krenuo na put a punjac ostao doma :-/ dali tko zna pase li punjac od htc desirea ili od kojeg moba pase na s2 ili mora biti samo od samsunga?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Budala krenuo na put a punjac ostao doma :-/ dali tko zna pase li punjac od htc desirea ili od kojeg moba pase na s2 ili mora biti samo od samsunga?

paše sve, bitno ti samo da je micro usb (tj. da ga možeš ubost)

sretno s punjenjem

16 godina
neaktivan

Postoji šansa, moraš samo saznat dal je micro usb. Micro usb takođe često imaju mp4 playeri, oni kineski.

14 godina
neaktivan
Pa u tom je poanta neznam dal mogu ubost :-) vidit cu kroz sat dva mislim da desire ima micro usb po nekoj logici bi trebalo onda odgovarat, osim ako od htc nije drugciji micro usb...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Pa u tom je poanta neznam dal mogu ubost :-) vidit cu kroz sat dva mislim da desire ima micro usb po nekoj logici bi trebalo onda odgovarat, osim ako od htc nije drugciji micro usb...

nije, to je standard više manje kod svih smartphona, mislim da j ečak iphone morao izbaciti adapter za micro usb, zato što  je to standard u eropi postao

15 godina
tommek10 kaže...

evo pa puni Solarno punjenje ..  nisam probao, ali nekako sumnjam {#}

jeremija
Poruka je uređivana zadnji put pet 23.3.2012 19:01 (merio).
14 godina
neaktivan
merio kaže...
tommek10 kaže...

evo pa puni Solarno punjenje ..  nisam probao, ali nekako sumnjam {#}

ovo je za temu humor, odmah ubaci

16 godina
Dalvik2preload

Možda već znate da vaši uređaji imaju jednu particiju veličine oko 500 MB, često zvanu "preload". Koristi se za kojekakve dodatke i aplikacije koje telekom može i ne mora ubaciti, a kod rootanih uređaja uglavnom zjapi prazna. Zato se pojavila ideja prebacivanja Dalvik cachea na tu particiju (D2P) kako bi se oslobodilo parsto megabajta na /data particiji. U tu svrhu sam napisao init.d skriptu koja bi trebala raditi na svim novijim ICS ROM-ovima.

Potreban je rootan uređaj s flashanom recovery preslikom (CWM). Nandroid prije svega!

Više informacija i link za download u mom threadu:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23225385

~
Moj PC  
4 0 hvala 7
14 godina
Re: Dalvik2preload
Proz0r kaže...

Možda već znate da vaši uređaji imaju jednu particiju veličine oko 500 MB, često zvanu "preload". Koristi se za kojekakve dodatke i aplikacije koje telekom može i ne mora ubaciti, a kod rootanih uređaja uglavnom zjapi prazna. Zato se pojavila ideja prebacivanja Dalvik cachea na tu particiju (D2P) kako bi se oslobodilo parsto megabajta na /data particiji. U tu svrhu sam napisao init.d skriptu koja bi trebala raditi na svim novijim ICS ROM-ovima.

Potreban je rootan uređaj s flashanom recovery preslikom (CWM). Nandroid prije svega!

Više informacija i link za download u mom threadu:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=23225385

Pazite ovu foru.

Trenutno sam na Batistinom Foxhoundu 0.7 i na integriranom browseru (po prvi puta) mogu na mobitelu koristiti WYSIWYG.

Me gusta.

Što se tiče ove skripte - još veći me gusta.

Nisam probao, ali budem (TU i Hvala ćeš dobiti kada budem na kompu :))

Btw. navodno je sređen bootloop na zadnjem MIUI-u.

Ako se slažeš, ne košta te ništa TU. Ako sam ti uz to pomogao, neka ti ne bude mrsko stisnuti i HVALA! ;)
17 godina
moderator

Litening ROM v2.2 stiže danas. Tokom dana bi se trebao pojaviti link za download, sad još vjerojatno sređuju zadnje detalje, posipaju ga zvjezdanom prašinom i natapaju suzama jednoroga.

Izgrađen je na zadnjem, najfriškijem stock ICS-u (XWLP2) i imat će non-wipe instalaciju za sve kojima v2.1 radi dobro. Vrlo je zanimljivo da potpuno miču TouchWiz (čak i kao opciju, čini se) i stavljaju Apex kao defaultni launcher, oko čega neki već rageaju :) 

Work is for people who suck at video games.
14 godina
Davor kaže...

Litening ROM v2.2 stiže danas. Tokom dana bi se trebao pojaviti link za download, sad još vjerojatno sređuju zadnje detalje, posipaju ga zvjezdanom prašinom i natapaju suzama jednoroga.

Izgrađen je na zadnjem, najfriškijem stock ICS-u (XWLP2) i imat će non-wipe instalaciju za sve kojima v2.1 radi dobro. Vrlo je zanimljivo da potpuno miču TouchWiz (čak i kao opciju, čini se) i stavljaju Apex kao defaultni launcher, oko čega neki već rageaju :) 

Svakako ću probati.
Hoće li to biti Odin flash proces (nigdje ne vidim) ili će kao s v2.1 biti upgrade preko LRToolboxa?

Btw. probao sam nakratko MIUI v4 (2.3.23).
MMS FC-a nema, bootloop su riješili, ali nije to to.

Batista Foxhound v0.7 me se prilično dojmio. Čisto ICS iskustvo s fluidnijim radom od posljednjeg CM9 nightly builda.
Ostavit ću ga neko vrijeme (dok netko ne javi dojmove s ovim novim Lite'om).

EDIT:
Evo keva uzela još jednog člana Galaxy obitelji.

Ima kakvih ROM-ova za njega? {#} (flashoholic)

Poruka je uređivana zadnji put sub 24.3.2012 11:04 (sudy_freak).
13 godina
neaktivan

Novi Miui,bootloop.CM9 majka!

0 0 hvala 0
14 godina
mnjikloh kaže...

Novi Miui,bootloop.CM9 majka!

Ja ga nisam imao (super wipe) i nikakvih problema.

Btw. već sam u par navrata pitao o multitaskingu na ICS-u (CM9, Batista, MIUI, itd) i nisam dobio odgovor.

Kako se gase aplikacije? Tj. gase li se kada se izađe na home screen ili je isto kao i na GB-u?

17 godina
moderator
sudy_freak kaže...

Svakako ću probati.
Hoće li to biti Odin flash proces (nigdje ne vidim) ili će kao s v2.1 biti upgrade preko LRToolboxa?

Nemam pojma, ali dosad se nudio LRToolbox i update preko zipa iz CWM Recoveryja pa vjerujem da će opet biti tako!

Work is for people who suck at video games.
13 godina
odjavljen

Tolko od uređaja od 3 iljade. {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diplomat kaže...

Skoro 9 mjeseci ga imam i doslovno nigdje ogrebotine, udarca, ništa.

Nikada nije mobitel kriv!

12 godina
neaktivan
Diplomat kaže...

Evo registrirao sam se samo da tebi odgovorim.
Stvarno ne znam šta radiš s njim kad se to dogodilo.
Ja svakodnevno skidam poklopac jer imam 2 baterije i stalno mijenjam i iskreno sad bih već prihvatio da se to dogodi jer ga stvarno silujem non stop, al je i dalje u savršenom stanju.

15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...
Diplomat kaže...

Skoro 9 mjeseci ga imam i doslovno nigdje ogrebotine, udarca, ništa.

Nikada nije mobitel kriv!

linq11 kaže...
Diplomat kaže...

Evo registrirao sam se samo da tebi odgovorim.
Stvarno ne znam šta radiš s njim kad se to dogodilo.
Ja svakodnevno skidam poklopac jer imam 2 baterije i stalno mijenjam i iskreno sad bih već prihvatio da se to dogodi jer ga stvarno silujem non stop, al je i dalje u savršenom stanju.

Ja isto imam bijeli, preko cijele širine stražnje stranice. te neku novost u donjem desnom kutu. Sudy, znam da ti imaš crni, a pretpostavljam da i linq11 ima. I Dodge167 se javio sa istim problemom. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
13 godina
odjavljen
Za ovo je mobitel kriv, frend ima bijeli ista stvar. To je kvaliteta na razini.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Diplomat kaže...
Za ovo je mobitel kriv, frend ima bijeli ista stvar. To je kvaliteta na razini.

kupis iphone za to,pa bi vec imao smrskan uredjaj i morao bi sve mjenjati... Ovak kupis na ebayu poklopac za sitnis... Ja ga imam od 6 mj i nemam nijednu ogrebotinu.

Ako sam ti imalo pomogao stisni HVALA. :)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice