Imam ozbiljan problem s mobom. Svaki put kad pokušam upaliti ekran, u gornjem desnom kutu (milimetar * milimetar) nešto zaiskri i izgleda kao da se pali (zapaljuje) folija ekrana. Pojavljuju se neki nerazumljivi artefakti vertikalno uz točku koja iskri (i nije ograničena samo na jedan pixel). Ovo je 6. dan da ga koristim... Mobitel nije bio izložen nikakvim ekstremnim situacijama (padovi, visoka temperatura, prekomjerno punjenje), normalno sam poslao SMS, ugasio ekran, nakon pola sata htio nešto provjeriti i uočio taj burn (ne screen burn, baš iskrenje i paljenje ekrana).
Mob je vjerojatno za baciti (ili za mijenjanje ekrana), ono što me zanima je pokriva li garancija taj kvar? Pregledavaju li u T-comu je li mobitel otključavan pri proučavanju ovakvih, ??mehaničkih?? kvarova? Može li se uopće s nefunkcionalnim mobom (ne može se spojit na komp pošto za spajanje treba pritisnuti gumb na ekranu) provjeriti je li otključavan? Jer ako neće uvažiti garanciju, u stanju sam nekoga mlatnuti ciglom.
EDIT: baš sam jučer ili danas namjestio display brightness na najslabije da se ne troši baterija :/
Hvala unaprijed na svim informacijama...