Samsung Galaxy Mega 6.3 ili HTC Desire 610

poruka: 5
|
čitano: 3.103
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan

Kako sam u naslovu naveo, zanima me koji je od ove dvojice mobitela bolji pošto kupujem mobitel. Cijena nije problem tako da to ne trebamo gledati kao komponentu koja može utjecati na rezultat. Kod Mege mi je sve super, samo sto mi je 6.3" ipak previse. Zanimaju me iskustva onih koji imaju Megu, kakv je osjecaj raditi na njemu, je li problem tipkat s jednom rukom ili takve svakodnve aktivnosti s mobitelom. HTC mi je cisto solidan, iako mi se Mega cini bolja (samo je mana velicina :/ ).

Jos jedna stvar: Mega ima Dual procesor, a HTC Quad. Znam da je to broj jezgara (2, 4), ali neznam koja je bitna razlika u korištenju. Postoji li neka bitna razlika u učitavanju, igranju igrica, gledanju videa, korištenju interneta... ?? Stvarno neznam i molim nekakvo objašnjenje jer nisam stručnjak.

Unaprijed hvala svima na pomoći!

7 Samsung Galaxy Mega 6.3
1 HTC Desire 610

0 0 hvala 0
13 godina

Mega je baš fizički cigletina, osjetno je veći od Note 3, na kojem je gotovo nemoguće išta raditi jednom rukom.

Kažeš cijena nije element koji utječe na odluku. Ne mogu se ne zapitati, zašto je dilema samo između ova dva uređaja?

Ne koristiš dropbox? Isprobaj ga i donesi sebi i meni 500MB bonusa. http://db.tt/6fi3NQ9
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy Mega 6.3 ili HTC Desire 610
assassin.st kaže...

Mega je baš fizički cigletina, osjetno je veći od Note 3, na kojem je gotovo nemoguće išta raditi jednom rukom.

Kažeš cijena nije element koji utječe na odluku. Ne mogu se ne zapitati, zašto je dilema samo između ova dva uređaja?

Da, ali sam planirao dati onoliko koliko otprilike kostaju ovi uređaji u tarifama s dovoljno interneta, smsa i minuta za moje potrebe. Dakle, meni se cini da su oni najbolja ponuda do te neke granice cijene, do max 2000 kn.

14 godina

Da ne bude zabune, ne falim se sa onim što ja imam, već opisujem situaciju u kojoj sa nađoh niti kriv niti dužan, a osim moje uloge i mojeg SGN2, dodatne uloge imaju jedan drugi lik u prolazu i njegov Samsung Galaxy Tab 3 7.0 {#} !!!!

Uz dodatnu napomenu, kako ja imam oko 185 cm visine a onaj drugi lik oko 160 možda i kusur {#}!

Sada, ako njemu nije bio "neugodnjak" tulifonirati sa tab računalom, što je over i phablet-a, vjerujem da je ovime rečeno, sve potrebitima jasno.  

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Trebao bih pomoc oko dekodiranja mobitela samsung galaxy mega , sad je na vip mrezi ali posto putujem u inozemstvo kako da bude slobodan za ostale kartice. unaprijed hvala

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice