Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.853
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
sudy_freak kaže...

Ma stari, mob je za curu {#} Ne bih ja sada uzimao S4 ni pod razno, kad kroz par tjedana gledamo predstavljanje S5 {#}

A ovo, što se tiče, što da ti kažem, proučim najbolje od najboljeg ^^

Do 3.500 kuna, tak' na tu foru je čeljade reklo da bi.

I ja bi s5, al necu moc iskesirat 4-4,5 soma {#}

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
14 godina
neaktivan

Ja sam na 4.4.2 odnosno omega 21 (zadnji leak) i sve mi radi. Iz prve sve. Ovo je ipak leak. Kad bude official bit ce bolje. Bija sam na omega v19 (and. 4.3) stavija sve kako pise preko odina (s tim da je meni philz oni savjetuju twrp rec) i flesha v21 (v20 sam preskocija). 

No android-No party

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Trenutno sam na Omegi 19, stari bootloader - nema knox u download modu.Htio bih prijeći na Omega 21 kitkat ali neće dobro radit ako se zadržim na starom bootloaderu a ako stavim novi eto knox - Omega i sama upozorava na to.

Pitanje je ako tko zna, Slimkat, Omnirom, CM11 ... i ostali custom kitkat jel i oni instaliraju novi bootloader tak da dobijem knox i jel rade sensori na custom kitkatovima?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja ti neznam. Mene briga za taj knox. Sljedim omegu u stopu.

No android-No party

0 1 hvala 1
17 godina
neaktivan
Moby-Split kaže...

Ja ti neznam. Mene briga za taj knox. Sljedim omegu u stopu.

Ma i ja bi ali kakve sam srece inace, budem trebao u servis pa me budu o...li!

15 godina
neaktivan
Limac kaže...

Trenutno sam na Omegi 19, stari bootloader - nema knox u download modu.Htio bih prijeći na Omega 21 kitkat ali neće dobro radit ako se zadržim na starom bootloaderu a ako stavim novi eto knox - Omega i sama upozorava na to.

Pitanje je ako tko zna, Slimkat, Omnirom, CM11 ... i ostali custom kitkat jel i oni instaliraju novi bootloader tak da dobijem knox i jel rade sensori na custom kitkatovima?

Slimkat, CM11 i GPE 4.4.2 provjereno ne diraju bootloader i rade na starom bootloaderu bez knoxa i senzori svi rade.

13 godina
neaktivan

Stavio sam 4.4.2 Offical test ROM i mnogo stvari je ispravljeno, isto tako je i slika bolja, crna je još više tamnija,

to ćete primjetiti ako išli u settings.. valjda su zamijenili palete boja, inače prije mi je bilo nekako kao da ima izbijanje svjetlosti sa strane ruba telefona..

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.1.2014 14:31 (Prilika).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Svaki put kad dođem rukom iznat gornjeg dijela ekrana mi se izgasi display. Kako to maknit?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

kad možemo očekivati s5 ima li tko sluzbene podatke??

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Molim vas pogledajte kako identičan klon od Samsung Galaxy-a S4. Kako uopće dozvoljavaju distribuciju ovakvih uređaja koji su izgledom gotovo pa identični originalu. Imaju i originalni Samsung Logo. Većina prosječnih korisnika nebi uopće ni skontala da se tu radi o kopiji..

LINK

http://deridownload.comze.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Bellatrix kaže...

Molim vas pogledajte kako identičan klon od Samsung Galaxy-a S4. Kako uopće dozvoljavaju distribuciju ovakvih uređaja koji su izgledom gotovo pa identični originalu. Imaju i originalni Samsung Logo. Većina prosječnih korisnika nebi uopće ni skontala da se tu radi o kopiji..

LINK

link ti je mrtav

16 godina
neaktivan
tommek10 kaže...
Bellatrix kaže...

LINK

link ti je mrtav

Evo vidim sada. Ali ovo je privremeno...

16 godina
Bellatrix kaže...

LINK

konkretno ima 2 jezgre po 1,3 i 512 mb rama, što bi značilo da ćeš skužit da je fejk ako odes u task killer... (mislim da to većina ljudi radi kada gasi aplikacije)

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
16 godina
neaktivan
LUNAT1C kaže...
Bellatrix kaže...

LINK

konkretno ima 2 jezgre po 1,3 i 512 mb rama, što bi značilo da ćeš skužit da je fejk ako odes u task killer... (mislim da to većina ljudi radi kada gasi aplikacije)

Znam to, ali nebi vjerovao koliko ljudi je prevareno na ovaj način. Prekasno bi skontali da se radi o kopiji.

13 godina

strašno da, ali u ovom slučaju konkretno je u specifikacijama uređaja jasno navedeno da se radi o kopiji..

niš čudno, danas se sve kopira. odjeća, obuća, auti pa i lijekovi..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Na Omegi 19 sam, a problem je što mi Viber pravi probleme.Neznam jel bilo problema na original romu.

Kad hoću razgovarati prek vibera sugovornik me čuje ali ja njega ne, no  kad prebacim na zvučnik-speakerphone onda sve radi normalno.

Ima li rješenja?

Na XDA i na google nisam našao rješenje ili neznam naći.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Dali nekako moguce gledati Filmofiziju na s4 pokusao sam ali ne ide zbog jave??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Proximity sensor bug
KIKI3ooo kaže...

Svaki put kad dođem rukom iznat gornjeg dijela ekrana mi se izgasi display. Kako to maknit?

Solved! Ali nije ovo neka sitnica. Ma pogledajte koja je to perverzija za riješit ovaj problem. Hvala kiki.

11 godina
neaktivan

bok svima,

nedavno postao vlasnik pa ako tko zna riješenje :

1. usb internet pass-through

kaj ovo čudo nema opciju korištenja interneta preko usb-a sa pc-a ?

na htc-u mi je ta opcija uredno bila ponuđena kod spajanja...

2. ima "kenjkav" wifi , znači spoji se ali na nekim ruterima piše obtaining ip address i tu stoji ?

ima kakvo riješenje za ovo gore bez root-a

inača mob je bolesnica, pogotovo sam sa ekranom zadovoljan , ovakvu crnu boju nemaju ni stari crt-i :)

ps.

pun je bloatware-a, mislio sam da htc ima pun ku..c sranja predinstaliranog ali s4 šije htc za duplo

(sva sreća postoji disable :) )

Poruka je uređivana zadnji put sri 22.1.2014 15:27 (Yam).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav,

1. USB tethering - spoji mob sa kompom preko usb-a, na mobu stisni settings - more networks - Tethering and portable hotspot - USB tethering

2. Iskreno neznam kako riješit tvoj wifi problem jer se meni uredno spaja na sve bez ikakvih problema.

Jučer dobio update preko Kies-a XXUEMKF, navodno ispravak nekakvih bugova. Nisam još stigao isprobati da li su popravili sa tim updateom spajanje na 4G mrežu. Od kada sam napravio update sa 4.2.2 na 4.3 4G mreža mi ne radi što je slučaj i kod još nekih članova formuma.

The most incomprehensible thing about the world is that it is all comprehensible
14 godina

Problem spajanja na wi-fi / 3-4G uzrokuje modem. Probaj sad s tim novim koji si dobio u updateu, trebalo bi radit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ekipa, trebam pomoć. Dakle, S4 je kupljen u slobodnoj prodaji, u nekoj trgovini u Hrvatskoj. Otključan je na sve mreže i ima custom rom. Kako da vratim na stock rom, tj koji firmware moram stavit da bi on bio kao i kada je kupljen? 

Why so serious?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

imao sam omegu v21 sad sam skinuo v21.1 i instalirao sve kako treba. sad nece da pokrene sistem sve vrti onaj logo... pokusao sam opet v21 nece, verziju v20 i da ne pokusavam jer je stari botloader. ima li neko kakvu ideju sta da radim?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ja sam sa v21 bez wipea samo flesha v21.1 i sve mi radi. Skini stock pa ga fleshaj preko odina pa onda stavi omegu

No android-No party
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.1.2014 22:21 (Moby-Split).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Unaprijed se ispričavam ako je ovakvo pitanje već bilo postavljeno.

Naime,  u mogućnosti sam dobiti uređaj preko kontakta iz austrije za neku siću. Mobitel bi bio kupljen kod nekog austrijskog operatera za siću budući da se tamo produžuje ugovor pa s tim ide i promotivna ponuda. Mene zanima ima li tko saznanja o tome hoće li se taj uređaj morati dekodirati kako bi radio na hrvatske mreže ili sam ja to samo paranoičan? Naime ne znam kako to sad funkcionira pa me evo zanima i bio bih iskreno zahvalan ako bi netko tko možda zna malo više o tome pomogao.

Hvala

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Moze bit zakljucan a i nemora. Moj je iz njemacke i brendiran je al nije bija zakljucan.

No android-No party

0 0 hvala 0
13 godina

moći će se dekodirati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Benaren kaže...

Pozdrav,

1. USB tethering - spoji mob sa kompom preko usb-a, na mobu stisni settings - more networks - Tethering and portable hotspot - USB tethering

2. Iskreno neznam kako riješit tvoj wifi problem jer se meni uredno spaja na sve bez ikakvih problema.

1. nije to to, meni treba obrnuto. mob uzima net sa kompa preko usb-a

btw.

googlanje kaže da to može samo HTC ostali nix :(

2. spaja se na ruter ali imam doma usb wifi stick pa kad njega pretvorim u AP neće se spojiti(sensation XE se spaja bez problema)

12 godina

dali na s4 dolai kit kat i kada????

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice