Samsung Galaxy S IV - Rasprava

poruka: 3.531
|
čitano: 824.826
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S IV - Rasprava
ivanm75 kaže...

samo da tam ne rastegnu priču jer brijem da se poziv prema tom broju plaća 6kn po minuti.

edit, ipak nije, piše 30 lipa.

062 su međužupanijski brojevi. Ona fora da te jednako košta koda zoveš u svoju županiju. Znači ako si iz zagreba, ispada te koda zoveš neki broj u zagrebu, a ne u puli recimo.

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan

Ljudovi, moze neki link za rootanje uredaja? Jucer sam ga kupio pa da ne zeznem nesto.

4.2.2. je gore, t-mobile. i9505

Koliko sam vidio, ima par postupaka pa bih molio neki provjereni.

Hvala! ;)

14 godina
neaktivan
Ja nemogu sa revolucije dobit taj odmah me izbaci
No android-No party

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
M3do92 kaže...

Ljudovi, moze neki link za rootanje uredaja? Jucer sam ga kupio pa da ne zeznem nesto.

4.2.2. je gore, t-mobile. i9505

Koliko sam vidio, ima par postupaka pa bih molio neki provjereni.

Hvala! ;)

Moj savjet za root: Skini (najnoviji) pre-rooted stock ROM, flešaj ga preko Odina kao što piše u uputstvima i uživaj. Eventualno ubaciš neki custom kernel i miran si ;)

Android zablude, RAM, Task Killeri, grebanje Gorilla Glassa - http://www.bug.hr/forum/topic/mobilni-os-ovi-softver/android-zablude/185626.aspx
13 godina
neaktivan

Onda definitivno gubim garanciju i nema povratka na 4.2.2. zar ne?

Ipak bih volio ostati na ovom pa u slucaju da se nesto dogodi, da mogu maknut root i poslat uredaj na servis bez gubitka jamstva.

Imas neki drugi link za 4.2.2.? :)

EDIT: cek, cek, cek, s ovim se mogu vratit na 4.2.2.?

Znaci ovo je zapravo update na 4.3. sa automatskim rootom i mogucnoscu izbjegavanja KNOX-a?

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 21:12 (M3do92).
13 godina
neaktivan
M3do92 kaže...

Onda definitivno gubim garanciju i nema povratka na 4.2.2. zar ne?

Ipak bih volio ostati na ovom pa u slucaju da se nesto dogodi, da mogu maknut root i poslat uredaj na servis bez gubitka jamstva.

Imas neki drugi link za 4.2.2.? :)

EDIT: cek, cek, cek, s ovim se mogu vratit na 4.2.2.?

Znaci ovo je zapravo update na 4.3. sa automatskim rootom i mogucnoscu izbjegavanja KNOX-a?

Tako je. A rootom se u EU ne gubi garancija kako kažu.

13 godina
neaktivan

Jesi već testirao ili sam ja pokusni kunić? haha

Jel se ista uopce popravilo na 4.3.?

13 godina
neaktivan
M3do92 kaže...

Jesi već testirao ili sam ja pokusni kunić? haha

Jel se ista uopce popravilo na 4.3.?

Dok sam imao S4, imao sam taj 4.3 na svom. Sestri sam također tog stavio na njen S4 i kako stvari stoje, radi bez problema..

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.1.2014 21:39 (EchoOne).
13 godina
neaktivan

Hvala kompa, javim kako je proslo ;)

EDIT: ipak ne bih eksperimentirao dok netko sa sigurnoscu ne sazna gubi li se jamstvo.

Rootat cu 4.2.2. pa onda i pokusat ono gore kad se sazna za jamstvo

EDIT2 :

Kakva vam je baterija na 4.3.?

Mozda ipak ovo napravim.

Poruka je uređivana zadnji put uto 14.1.2014 12:55 (M3do92).
12 godina

stavil sam aluminijsku masku i padne mi kvaliteta signala ili se nekada izgubi,kada izvadim signal full,dali je to mogue da ta maska aluminijska prigusi signal

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Joky007 kaže...

stavil sam aluminijsku masku i padne mi kvaliteta signala ili se nekada izgubi,kada izvadim signal full,dali je to mogue da ta maska aluminijska prigusi signal

Pa naravno. Osnove fizike.

11 godina
neaktivan

Evo bio sam danas u MOBIS-u za bateriju, ako je uređaj stariji od 6 mj. plaća se 162 kn, treba im par minuta da donesu iz skladišta.

1 1 hvala 0
12 godina

al kak neki mobiteli su od metala pa se ne gubi signal

16 godina
Joky007 kaže...

drugo je kada je kućište mobitela napravljeno od metala koje u svakom slučaju nije cijelo, a drugo je kada metal prekrije antenu.. 

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
13 godina
neaktivan
Joky007 kaže...

HTC One duž cijelog mobitela ima plastične trakice ispod kojih se antena nalazi. Takva je situacija bila i sa iPadom i wifi antenama (ako me pamet služi) koje su skrivene ispod plastične jabuke i još nekim uređajima..

17 godina

Tko ne vjeruje nek zamota mob u aluminijsku foliju i proba nazvat {#}

http://hr.wikipedia.org/wiki/Faradayev_kavez

Poruka je uređivana zadnji put sri 15.1.2014 12:08 (lllnuclearlll).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Recite mi da nije normalno da se nakon 4.3. updatea ( nakon updatea napravljen system restore, svjetlina je na 10%, iskljucen 4g, iskljucene sve đinđe minđe tipa air view, gesture, wifi, pracenje oka, sinkronizacija. Ukljucen wakelock i pogaseno sve sto je kralo bateriju) baterija isprazni od rotora kod Savskog gaja do utrinskog placa (cca. 3,3km) TRAMVAJEM (!) za 3%.
Koristio sam samo whatsapp.

Nakon toga, baterija je pala za 3% dok sam pricao. Hodao sam ne vise od 600m, normalnim korakom. Razgovor je trajao 5min. 

Baterija nije bila napunjena do kraja, tako da to nije razlog, vec oko 30 posto.

15 godina
neaktivan

Prijatelj ima S4, i pojavio mu se neki mikrofon, ne zna šta je to ni kako isključiti. Poslao je screen shot koji je u prilogu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

sta je uopste taj knox? sjebo sam nesto pokusajuci 4.4.2

0 0 hvala 0
13 godina
duki dule kaže...

Jednostavnim rječnikom, samsungov način da ti odjebe garanciju, sad ti je flag na 1 i sad bez brige stavljaš koj hočeš firmware jer ti to možeš, ALI garancija više ne vrijedi {#}

Carpe Diem
16 godina
the_dammed kaže...

Prijatelj ima S4, i pojavio mu se neki mikrofon, ne zna šta je to ni kako isključiti. Poslao je screen shot koji je u prilogu.

to mu se pojavljuje kada koristi kontrolu glasom/ono kad stisne 2x home screen.. (iskljucuje se u postavkma, moj uredjaj, kontrola glasom..

Umro je Einstein, umro je Newton, ni ja se ne osjećam baš najbolje.. :(
11 godina
neaktivan
mileni007 kaže...
duki dule kaže...

Jednostavnim rječnikom, samsungov način da ti odjebe garanciju, sad ti je flag na 1 i sad bez brige stavljaš koj hočeš firmware jer ti to možeš, ALI garancija više ne vrijedi {#}

ma jebes garanciju ja sam ga ubio, ne mogu da podignem sistem. udje u downloading mod povezem s odin podje 3% i fail, preko kies ne prepoznaje uredjaj. imao sam 4.3 omegu, i pokusao sam da ubacim 4.4.2 isto omegu i nije hteo da pokrene, pokusao am nekoliko puta sve iznova nissta. onda am stavio da vratim preko odin 4.3 i desilo se to sto se desilo, nece....

ima li neko kakvu ideju sta da pokusam???

13 godina
neaktivan
duki dule kaže...
mileni007 kaže...
duki dule kaže...

ma jebes garanciju ja sam ga ubio, ne mogu da podignem sistem. udje u downloading mod povezem s odin podje 3% i fail, preko kies ne prepoznaje uredjaj. imao sam 4.3 omegu, i pokusao sam da ubacim 4.4.2 isto omegu i nije hteo da pokrene, pokusao am nekoliko puta sve iznova nissta. onda am stavio da vratim preko odin 4.3 i desilo se to sto se desilo, nece....

ima li neko kakvu ideju sta da pokusam???

stavi 4.3 što noviji i da je OFFICAL-stock, preko novog odina tj reinstaliraj taj jer si ga zbunio sa bootloaderom, ista priča kod mene..

ŽIVOT je kao pozornica, dođeš, vidiš, odeš. .
12 godina

Pa s ovim S4 stalno neki problemi. Najednom mi je nestala slika na LOCKSCREEN. Sve se vidi (sat, datum...) ali je pozadina umjesto neke slike crna. Nekoliko puta sam probao staviti ponovno sliku, resetirao lockscreen u postavkama ali ne pomaže. Slika se pojavi i tak je par puta i onda opet samo najednom nestane i opet je crno. :( HELP!

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Jel ima netko kakvu eksternu bateriju maybe?

14 godina

Pozdrav društvo {#}

Ima li itko provjerene sheme za kupiti S4, bijeli 16 GB s garancijom?
Novi!
Gledam po njuški, hrpa sr4nja, kojekakvih oglasa, ništa konkretno.

Preporuke. {#} 

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sudy_freak kaže...

Pozdrav društvo {#}

Novi!

Preporuke. {#} 

Izbjegavaj one dilere koji "kao imaju 24mj. garancije" njih češ prepoznat jer imaju još hrpu drugih oglasa s mobitelima garancija im je najčešće upitna.

Najbolje bi ti bilo ako nađeš nekog tko je kupio mobitel u vipu, tele2... i prodaje takav novi.

I ako češ poštom obavezno Overseas. 

12 godina
sudy_freak kaže...

Pozdrav društvo {#}

Novi!

Preporuke. {#} 

Što ti znači provjerena shema?

AFK kaže...
sudy_freak kaže...

Pozdrav društvo {#}

Novi!

Preporuke. {#} 

Izbjegavaj one dilere koji "kao imaju 24mj. garancije" njih češ prepoznat jer imaju još hrpu drugih oglasa s mobitelima garancija im je najčešće upitna.

Najbolje bi ti bilo ako nađeš nekog tko je kupio mobitel u vipu, tele2... i prodaje takav novi.

I ako češ poštom obavezno Overseas. 

Ima i "dilera" koji uzimaju od operatera i imaju urednu garnaciju, ponekad i račun.

13 godina
sudy_freak kaže...

Pozdrav društvo {#}

Novi!

Preporuke. {#} 

Moram iskomentirat...

Prvo se tipkamo po s2 temi. Onda kupim kompjuter novi vidim i ti kupiš. Onda me jučer ubiješ na hainan resortu vidim . I sad vidim s4 kupujes, ja isto planiram uzet al na ljeto..

Volis uvijek uzeti best buyeve i iskoristit max za neku optimal lovu jel? {#}

Za kolko love bi ga htio ubost?

ja isto inace tak trazim ljude koji prodaju nove zapakirane mobitele uz tmobile garanciju. To su obicno oni koji dobiju na pretplatu a netreba im...

Zadnja 2 moba kupio tako i prezadovoljan...

Trazim ljude za BF4 squad + TS i timsko igranje. PP ako ste zaintersirani
14 godina
GrimReaperKC kaže...

Moram iskomentirat...

Prvo se tipkamo po s2 temi. Onda kupim kompjuter novi vidim i ti kupiš. Onda me jučer ubiješ na hainan resortu vidim . I sad vidim s4 kupujes, ja isto planiram uzet al na ljeto..

Volis uvijek uzeti best buyeve i iskoristit max za neku optimal lovu jel? {#}

Za kolko love bi ga htio ubost?

ja isto inace tak trazim ljude koji prodaju nove zapakirane mobitele uz tmobile garanciju. To su obicno oni koji dobiju na pretplatu a netreba im...

Zadnja 2 moba kupio tako i prezadovoljan...

Ma stari, mob je za curu {#} Ne bih ja sada uzimao S4 ni pod razno, kad kroz par tjedana gledamo predstavljanje S5 {#}

A ovo, što se tiče, što da ti kažem, proučim najbolje od najboljeg ^^

Do 3.500 kuna, tak' na tu foru je čeljade reklo da bi.

Batllelog: sudy_freak || Samsung Galaxy SII crew. || ↓ Stisni Hvala ako sam ti pomogao. ||
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice