Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

poruka: 5.989
|
čitano: 2.560.498
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
RE: Samsung Galaxy S i9000 - Rasprava

Problem broj 2,u kada odem u seting i about phone,i u software update,

Softver update kaze da nema novoga updatea,to znaci da mi jos t moble usa nije dopustio update iako je sluzbeno pusten na kies.nalazim se u USA,tu je i kupljen i registriran i sve je  na T mobu USA.

Jos jednom zelim reci da mi i dalje ne prepoznaje uredaj,sto mi je nevjerojatno,probao sam ponovno master reset i srusio kies ipodigao novi,on meni opet nece da prepozna mob.

Probao sam i preko wifi menagera,sto mi je ciniiti,mob je star jedva 2 dana,nov novcat.

Hvala,cijenim vasu pomoc

14 godina
neaktivan

U četvrtak 23. 12. oko 10 sati preko Kiesa 1.5.3 potražio sam nadogradnju Galaxy s i9000 i gle divnog čuda ponuđena mi je nadogradnja froyo.xfjp9 na hrvatskom jeziku, što sam ja naravno odmah i uradio. Samo dva-tri sata nakon toga obavijestio sam nekoliko svojih prijatelja o toj mogućnosti da nadograde svoj galaxy. Međutim to više nije bilo moguće, pa mi nisu vjerovali i dolazili su provjeriti da ja nisam štogod zabucao. Kada su se uvjerili da je to to, nismo imali objašnjenja o čemu se zapravo radi. Pretpostavili smo da je dogradnja bila omogućena sam nakratko. Molim objašnjenje ako netko zna o čemu se radi? Možda u Bugu znaju?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Mislim da je ovo mjerodavnija adresa od BUG-a.

http://www.samsung-hr.com/

:)
16 godina
odjavljen

nemam ih problema.... samo 3% mi trosi baterije.. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

Vidi koliko troši kada imaš upaljen WI-FI.

14 godina
neaktivan

E ljudi sretan vam Božić {#}! I imam jedno pitanje...jel na kraju dosao taj sluzbeni froyo ili nije?vidim da neki imaju problema a neki ne.

0 0 hvala 0
17 godina

Pozdrav ljudi!

Sretan Božić svima, te isprika što ne sudjelujem u ovim zadnjim raspravama, jer sam imao ludnicu sa poslom zadnjih par dana, a sad sam na turneji od jednih rođaka do drugih :D

Još jednom Sretan Božić svima i nek vam svako rootanje, updatanje frimware-a ili instalacija novog ROM-a prođe bez problema, te nek vam baterija drži čim dulje! {#}

http://3dhr.net/berko/
Moj PC  
3 0 hvala 2
16 godina
odjavljen
ReiKo kaže...
skank666 kaže...

Vidi koliko troši kada imaš upaljen WI-FI.

pa toliko u mirovanju i 8% dok skida...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 12:50 (skank666).
17 godina
neaktivan

Gle, kažem ti to jer mnogi ljudi imaju problema sa brzom potrošnjom baterije kada je WI-FI upaljen. O čemu se zapravo radi?

Pa poweruseri kažu da je do firmwarea, dakle Samsung je malo "zeznuo" stvari i sada WI-FI stalno traži mreže čak i kada je ugašen. Dokaz ovome je pinganje samog uređaja koji vraća povratnu informaciju.

Fix koji sam dao je samo stariji firmware za WI-FI koji očito nema taj bug. Pa ako netko ima problema sa Darky ROM-om to nije do samog ROM-a već do dijela firmwarea (dakle WI-FI firmwarea) i neka iskuša onaj fix i javi ako mu sve radi kako treba.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Jel mi moze netko odgovorit na moje pitanje gore ako nije problem?hvala

0 0 hvala 0
15 godina
Hose Marinho 46 kaže...

Jel mi moze netko odgovorit na moje pitanje gore ako nije problem?hvala

Froyo ti je vani od 10. mjeseca, ja sam skinuo Froyo (2.2.1) preke Kiesa + registry patchera.

15 godina

program navigation(predinstaliran) nece mi da radi tj nece da se spoji na gps, dok program Waze mi pokazuje moju trenutnu poziciju i samo jednu jedinu cestu, sad neznan jeli to zbog toga sta nece da se spoji na gps ili zasto? Uglavnom mene zanima koji dobar program da skinem za navigaciju(sa nasim mapama naravno) i da li treba posebno namistat gps da bi radio?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kako nece?izadji vani i sacekaj barem 10 minuta ako je oblacno.

:)
16 godina
odjavljen

pa jasno mi je ali vidis da je cifra OK ssudeci po onim postovima na xda forumu... ako sam ja dobro shvatio problem je ako je ta cifra dvoznamenkasta... :)

14 godina
neaktivan

Dobro Jutro i Sretan i B;agoslovljen vam Bozic,viidm da je bilo i dalje problema ,dali je netko uspio sto gods rijesiti,ja nisam nista,

14 godina
neaktivan

Bok ljudi imam jedno pitanje pa ako mi moze netko pomoci bio bih zahvalan:

imam galaxy s i na njega sam stavio froyo 2.2.1 preko kiesa -- radi perfektno

i na vip mrezi sam i placam 30kn za 200mb i kada sam to aktivirao nemogu ugasiti taj internet non stop mi je gore pokazano da skida    mb a na android 2.1 sam imamo instaliran onaj apn widge i radio je super a sada kada sam tu instalirao bilo koji od tih i kliknem da se upali ili ugasi on dalje ostaje skidati mb i ostaje na netu hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Imas na froyu mogucnost da iskljucis to pomocu toga da drzis power tipku i tada ti se pojavi besumno,iskljuci tel, profil bez mreze i podatkovna veza. Pa kad neces da ti koristi podatkovnu mrezu samo iskljuci a kad opet hoces koristiti samo ju ponovo ukljuci
ukoliko sam ti pomogao...pritisni hvala...Zahvaljujem
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
aha a dali ima kakav widge za to
14 godina
neaktivan

aha a dali ima kakaw widge za to kao npr za 2.1 onaj apn on-off

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
docx kaže...
fear619 kaže...

Hvala docx ali u međuvremenu sam našao thread.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=788108&highlight=jpy

Za proces je potreban Odin i 20 sekundi, nakon što sam završio dobio sam superuser i 2e recovery.

Na kraju svakog od prva 3 posta nalazi se kernel za odgovarajuću verziju androida.

Znam za taj thread. Ti imaš Froyo službenu verziju za Hrvatsku? Koji si kernel uzeo? Moj mob je sad JPP, ne vidim tu verziju pa se nisam usudio probat.

Neznam da li je moja verzija baš službena za Hrvatsku, radi se o JPY verziji (2.2.1).

Što se tiče pravilnog kernela ovaj bi trebao upaliti: CF-Root-XX_XEU_JPO-v1.2-Busybox-1.17.1.zip.

Nisam 100% siguran. Jednostavno upiši u "search this thread" JPP.

15 godina
gorki8701 kaže...

Problem broj 2,u kada odem u seting i about phone,i u software update,

Softver update kaze da nema novoga updatea,to znaci da mi jos t moble usa nije dopustio update iako je sluzbeno pusten na kies.nalazim se u USA,tu je i kupljen i registriran i sve je  na T mobu USA.

Jos jednom zelim reci da mi i dalje ne prepoznaje uredaj,sto mi je nevjerojatno,probao sam ponovno master reset i srusio kies ipodigao novi,on meni opet nece da prepozna mob.

Probao sam i preko wifi menagera,sto mi je ciniiti,mob je star jedva 2 dana,nov novcat.

Hvala,cijenim vasu pomoc

Da nemaš možda stavljenu memory karticu, u tom slučaju odi u settings- sd card-external sd card- unmount.

also, da li te prilikom spajanja na komp mob pitata kako ga želiš spojiti ili ga automatski spaja.

jbg, sry na dbl postu

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 18:03 (fear619).
14 godina
neaktivan

Ima neko da je stavio novi 2.2.1 (JPY) preko registry hack? jel ima u njemu hrvatski jezik i hrvatsku swype i dal će mi se promijenit product code ako to napravim?

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 19:13 (Blade3).

0 0 hvala 0
15 godina
Blade3 kaže...

Ima neko da je stavio novi 2.2.1 (JPY) preko registry hack? jel ima u njemu hrvatski jezik i hrvatsku swype?

Ima hrvatski ali nema hrvatski swaype, uostalom tko to uopće koristi.{#}

14 godina
neaktivan

Meni je swype odličan, dosta ga često koristim. Pretpostavljam da na ovom našem službenom ke je došo neki dan ima hrvatski swype? samo tog nikak da mi kies nađe.   E da, i što trebam napravit da mogu spuštat, kupovat plačene aplikacije

Poruka je uređivana zadnji put sub 25.12.2010 22:14 (Blade3).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Trebaš rootat mob i skinut si Market Enabler.

14 godina
neaktivan
docx kaže...

Trebaš rootat mob i skinut si Market Enabler.

mislim da je market enbler radio samo na android 2.0 i 2.1, ja si namjeravam stavit 2.2 ili službeno prek kiesa ako dođe za moj mob ili registry hackom na 2.2.1 (JPY).   Tak da mi treba neš za to...a kad to uspije, kak onda, normalno registriram neku karticu pa njom kupojem ili ?

14 godina
neaktivan

Radi, radi... Ja ga imam na 2.2.1 i radi.

14 godina
neaktivan

google ima nešto poput paypala. Malo progooglaj i registriraj se. A za neke aplikacije upisuješ karticu kao svakoj internet kupnji.

14 godina
neaktivan

Stvar se zove google checkout

14 godina
neaktivan

ajde super da radi, baš sam si ih našo par koje bi htio...a kakva je situacija sa aplikacijama koje sam kupio pomoću market enablera. Čito sam negdje da bi se to trebalo svaki put kad se upali mob. ponovo radit, pokretati?   Isto tako što se događa kad idem stavljat neke custom  romove pa radim factory reset (bez titanium backup), oču ih moć kasnije opet skinut te ke sam kupio besplatno?

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice