Ovako, pokusacu objasniti sto krace svoj problem u nadi da ima neka dobra dusa koja ce mi moci objasniti u cemu je problem. Naime, nedavno sam kupio Nokiu N97 i sve funkcionira savrseno osim jedne stvari. Kada mobitel gledam sa strane, na njemu se vide mrlje, kao da ima neki problem s displayem. Kada ga gledam normalno tj. frontalno nema nikakvih problema... U servisu su rekli da je to do kristala i da reflektiraju boju sto se ocituje tim "mrljama" ali mene zanima ima li itko slican problem i kako ga rijesiti ... Hvala !
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
stvarno ne znam o cem se radi.. a jel samo mozes rec gdje si nosio mob na servis ? tamo gdje si ga kupio ili negdje dalje ?
stvarno ne znam o cem se radi.. a jel samo mozes rec gdje si nosio mob na servis ? tamo gdje si ga kupio ili negdje dalje ?
ne, nisam htio odnijeti tamo gdje sam kupio da ne slazu, odnio sam u drugi servis ...
upravo sam na to mislio.. ali mozda onda stvarno je do tog kako su ti rekli... pogledat cu malo na netu, pa ako sta saznam javim ti..
upravo sam na to mislio.. ali mozda onda stvarno je do tog kako su ti rekli... pogledat cu malo na netu, pa ako sta saznam javim ti..
hvala :D