Problem s N97

poruka: 5
|
čitano: 1.249
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Problem s N97

Ovako, pokusacu objasniti sto krace svoj problem u nadi da ima neka dobra dusa koja ce mi moci objasniti u cemu je problem. Naime, nedavno sam kupio Nokiu N97 i sve funkcionira savrseno osim jedne stvari. Kada mobitel gledam sa strane, na njemu se vide mrlje, kao da ima neki problem s displayem. Kada ga gledam normalno tj. frontalno nema nikakvih problema... U servisu su rekli da je to do kristala i da reflektiraju boju sto se ocituje tim "mrljama" ali mene zanima ima li itko slican problem i kako ga rijesiti ... Hvala !

0 0 hvala 0
16 godina
Problem s N97

stvarno ne znam o cem se radi.. a jel samo mozes rec gdje si nosio mob na servis ? tamo gdje si ga kupio ili negdje dalje ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s N97
steve90 kaže...

stvarno ne znam o cem se radi.. a jel samo mozes rec gdje si nosio mob na servis ? tamo gdje si ga kupio ili negdje dalje ?

ne, nisam htio odnijeti tamo gdje sam kupio da ne slazu, odnio sam u drugi servis ...

16 godina
Problem s N97

upravo sam na to mislio.. ali mozda onda stvarno je do tog kako su ti rekli... pogledat cu malo na netu, pa ako sta saznam javim ti..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Problem s N97
steve90 kaže...

upravo sam na to mislio.. ali mozda onda stvarno je do tog kako su ti rekli... pogledat cu malo na netu, pa ako sta saznam javim ti..

hvala :D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice