trebam touch mobitel, velikog ekrena, potrebe: najviše za internet, pa za koju aplikaciju/igru, zvanje , slanje poruka i bluetooth.
Cijena: max. do 1500kn
mora biti 098
trebam touch mobitel, velikog ekrena, potrebe: najviše za internet, pa za koju aplikaciju/igru, zvanje , slanje poruka i bluetooth.
Cijena: max. do 1500kn
mora biti 098
novi? ili može polovni.? probaj naći noku x6 za te pare...odličan mobitel...pogotovo za internet :) veliki ekran..ma odličan
novi? ili može polovni.? probaj naći noku x6 za te pare...odličan mobitel...pogotovo za internet :) veliki ekran..ma odličan
svejedno
Sony Ericsson Xperia x8 u bon bon 1000kn
Imaš iphone 3GS na oglasniku za te pare mi se čini najbolji izbor. Ako ti ne smeta polovno.
Sony Ericsson Xperia x8 u bon bon 1000kn
čovjek traži nešto s velikim ekranom....uzim x6 imaš ga po 1500kn na njuškalu...tamo sam ga i ja kupio..i dan danas radio odlično ;)
ima neko neki dobar mob za preporučit... želio bih neki mob koji ima navigaciju, fotič/kameru, wireless i da je po mogučnosti smartphon...
ali najvažnije da nije nokija jer ih ne volim (neznam why)
a i ne volim iphone jer ih preskupima smatram... :D :D :D (jesam zahtjevan)
ima neko neki dobar mob za preporučit... želio bih neki mob koji ima navigaciju, fotič/kameru, wireless i da je po mogučnosti smartphon...
kojom lovom raspolažeš
Jos da si rekao koliko si spreman platiti bilo bi dobro..
nisam navel cijenu jer nije bitna... jer dosta zarađujem preko student servisa pa... :D :D :D (nije me zahvatila recesija još) :D :D :D
tako da možete raspalit bez problema...
nisam navel cijenu jer nije bitna... jer dosta zarađujem preko student servisa pa... :D :D :D (nije me zahvatila recesija još) :D :D :D
tako da možete raspalit bez problema...
Onda desire HD.. 
hehe... taj mi D HD definitivno naviše zapinje za okice :D :D :D
thx na savjetu...
Ako ti nije toliko hitno ja bih pricekao novu seriju HTCova, Desire 2, Desire HD 2 i tako to. 
Ako ti nije toliko hitno ja bih pricekao novu seriju HTCova, Desire 2, Desire HD 2 i tako to. 
pa ono... nije mi previše hitno... mislio sam u 5. mjesecu, najkasnije u 6. kupit nešto... (sad me najviše zanimalo kolko love moram prištedjet do onda jer mi je najbitnije da ima navigaciju jer u zadnje vrijeme jako puno sam u autu...)
a i kao što sam več navel nit mob nesmije bit nokia :D :D :D
inače malo gledam po netu i sad mi se čini da HTC Inscredible S je mob koji bi se isplatilo čekat, pa rađe njega kupit a ne D HD... ili se varam???
pa zar baš nitko nema nikakvo mišljenje :D :D :D
pa zar baš nitko nema nikakvo mišljenje :D :D :D
Onda najbolje da pricekas do 5-6 mjeseca ako kazes da ti nije hitno, pa onda vidis.