Prenos poruka

poruka: 5
|
čitano: 1.159
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Prenos poruka
pitanje

Pošto sam dugo vremena koristio mobitel NOKIA 5200 i sada sam kupio novi SE K770i, interesuje me da li postoji program ili neki drugi način da poruke koje su mi sačuvane u inbox-u NOKIA - e prebacim na novi mobitel?

I da ne otvaram novu temu, gdje mogu saznati cijene dodatne opreme za SE K770i? Na njihovim službenim stranicama nema cijena.

Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Prenos poruka

Pa označiš sve poruke i pošalješ ih, a nesmije se razgovarati o trgovini

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Prenos poruka
autorov komentar
MaterAos kaže...

Pa označiš sve poruke i pošalješ ih, a nesmije se razgovarati o trgovini

Ne mogu označiti i poslati 460 poruka - to bi mi bilo ravno bacanju para a preko bluetooth ne može. kontao sam ako ima kakav software da to odradim preko komp?
Svako ima pravo na moje mišljenje Hrabrost je kada dodeš kući usred noći dobro pijan, žena te čeka sa metlom u ruci, a ti je upitaš: "Čistiš ili se spremaš nekud odletiti?" I live in 43 05'04.11"N 17 57'36.71"E
16 godina
Prenos poruka

u nokia pc suitu imas program za poruke

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
Prenos poruka

a za sony ericsson imaš MyPhoneExplorer, s njim se spoji s mobitelom i prepisuj ak nikak drugačije :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice