Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.506.507
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Pomoć pri odabiru mobitela

Vise ne isplati bit pretplatnik i placat 150 kn mjesecno kad na prepaidu se za 50 kn mjesecno moze dobit 1000 min, neograniceno sms i 1000 mb s pokrivenom uspostavom poziva.

To je usteda od 1200 kn godisnje, a ni na jednom mobu se ne moze tolko zaraditi s tak malom tarifom.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
Edge kaže...

Vise ne isplati bit pretplatnik i placat 150 kn mjesecno kad na prepaidu se za 50 kn mjesecno moze dobit 1000 min, neograniceno sms i 1000 mb s pokrivenom uspostavom poziva.

To je usteda od 1200 kn godisnje, a ni na jednom mobu se ne moze tolko zaraditi s tak malom tarifom.

A ako netko treba vise od toga? Pretpostavljam da govoris o simpinoj onoj tarifi u kojoj je od tih 1000 min samo 300 prema ostalim mrezama?

11 godina
neaktivan

Koji je po vama bolji odabir? Specifikacije su im iste osim što lg ima slabiji procesor i najskuplji je od navedenih

5 LG L80
1 Samsung galaxy grand neo
1 Alcatel one touch pop C7
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.11.2014 11:10 (rosebud1).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

znam, ali bi mi trebala preplata, vec je imam dosta godina pa..

17 godina
odjavljen
EchoOne kaže...
Edge kaže...

A ako netko treba vise od toga? Pretpostavljam da govoris o simpinoj onoj tarifi u kojoj je od tih 1000 min samo 300 prema ostalim mrezama?

U tarifi od 150 kn jedino ce netko dobiti vise MB, a vise poziva i poruka prema ostalima tesko.

Frend ima tarifu koju placa 150 kn iz tcoma, a mislim da ima 200 min prema svima, 500 sms, 1gb max brzine, a ostalo flat po sporijoj, po meni daleko preskupo.

U prejakoj je prema svima 1000 min, to je prije bilo neko ogranicenje prema Vipu par sto minuta, ali to je sad maknuto....

I vrijedi trenutno akcija ako predjes na Simpu da aktivacijom bona od npr. 50 kn dobis jos 50 kn. Tih drugih 50 kn je taman da pokriva troskove uspostave.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5
13 godina
neaktivan
Znam da se vise isplati na bonove, ali jbg, naviknit sam na preplatu pa tako zelim ivdalje...
15 godina
neaktivan

Trebam pomoć - ženi treba novi mobitel i nakon nokie X2 spremna je za prelazak na smartphone:)
Htjela bi da mobitel ima LED flash, prednja kamera ne treba, ekran velicina 4"-4,5", najvažnije da je jednostavan za korištenje, dobar za surfanje i korištenje popularnih aplikacija i da je jeftin:) (naravno Njuškalo dolazi u obzir)

Sad mi molim Vas dajte ili prijedlog ili glasajte za neki od mojih ideja:

p.s. naginjem nekako Win phoneu samo neznam koji je dobar za ispod 1k i da ima LEDicu

tnx,

6 Lumia 625
5 Lumia 630
0 Moto E

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

XPERIA E1 u posti za 498kn! Tko voli nek izvoli. {#}

01101100011101010110101101100001
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
luka123456780 kaže...

XPERIA E1 u posti za 498kn! Tko voli nek izvoli. {#}

Bolje uzet ovaj DooGee DG310 Voyager2 za 700kn

5“ dodirni IPS zaslon, 1,3 GHz QUAD CORE, RAM: 1 GB, memorija: 8 GB, kamera: 1,3 Mpx (prednja) 5 Mpx (stražnja), OS: Android 4.4, baterija: 2200 mAh Li-lon, DUAL SIM, 3G, Wi-Fi, bluetooth.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
neaktivan
mysantrop kaže...

Trebam pomoć - ženi treba novi mobitel i nakon nokie X2 spremna je za prelazak na smartphone:)
Htjela bi da mobitel ima LED flash, prednja kamera ne treba, ekran velicina 4"-4,5", najvažnije da je jednostavan za korištenje, dobar za surfanje i korištenje popularnih aplikacija i da je jeftin:) (naravno Njuškalo dolazi u obzir)

Sad mi molim Vas dajte ili prijedlog ili glasajte za neki od mojih ideja:

p.s. naginjem nekako Win phoneu samo neznam koji je dobar za ispod 1k i da ima LEDicu

tnx,

625 se nade za oko 1000, cak i 920/820 rabljene

osobno bi prije 625 nego 630

15 godina
neaktivan

ok, tnx... a kad bi izbacio ledicu iz formule onda sam si otvorio horizonte - da li onda ima išta bolje od lumia520 za njezine potrebe a da je ispod soma kn?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Ako netko treba više od 1000 minuta mjesečno, pronaći će tarifu koja to nudi. Evo, VIP na prepaidu nudi 1500 minuta. Ako netko treba još više, neka potraži takvu tarifu, mada meni nisu jasni oni koji troše po 3000 minuta mjesećno i više od toga.

Podjela minuta na 800 / 200 ukinuta je 13.11.2014., pa je na raspolaganju 1000 minuta prema svim mrežama.

13 godina
neaktivan

Pa mozda covjek treba vise pa uzima pretplatu.

Ja trosim mjesečno 3000 min jer mi posao tako zahtjeva. Znam neke koji trose i po 5000 i vise... Svak sebi bira tarifu po svojim potrebama tako da nema ti sta bi nejasno zasto netko trosi koliko trosi.

Svajeti su svakako dobrodosli uvijek, ali ne i osudjivanja.

11 godina
neaktivan
EchoOne kaže...
josiphilaj kaže...

Zna netko mozda dal ce VIP imati kakvih blagdanskih popusta na mobitele i kad? Jer sad su tek dosli neki popusti na fiksne linije...pa neznam dal je to sve od blagdanske ponude ili ce jos biti popust na mobitele? Unaprijed hvala :)

http://mob.hr/blagdanska-ponuda-iz-vipneta/

Vidim tu je samo za pretplatu, oce li doci i popusti na mabitele na bonove?

10 godina
neaktivan

Dvoumim se između

Doogee voyager DG310 vs Huawei ascend Y530 vs Nokia lumia 630?

Zanima me koj ce trajat najduze i bez problema, lumia mi se cini pouzdano, ali ako je doogee jaci i radi bez problema zasto ne uzet njega?

0 0 hvala 0
14 godina

Trazim nekog pouzdanog forumasa a da je iz Zg-a da mi pogleda jedan mob ako nije problem, ako ima takvih nek se jave u PM. Lp

LoL(EUW): CRORenato NFSW: Remzi1996 WoT: I_play_alone
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Koji je best buy novi mobitel od 1000 do 1500kn? Obavezno andorid. Hvala.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
ibme74 kaže...

Novo il polovno?

Novo Moto G 2nd gen(može i prva) i Zenfone 5

polovno XZ ili GS4 ako nađeš

17 godina
odjavljen
ibme74 kaže...

Moto G 2014 na mobicity.co.uk

11 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Pa mozda covjek treba vise pa uzima pretplatu.

Ja trosim mjesečno 3000 min jer mi posao tako zahtjeva. Znam neke koji trose i po 5000 i vise... Svak sebi bira tarifu po svojim potrebama tako da nema ti sta bi nejasno zasto netko trosi koliko trosi.

Svajeti su svakako dobrodosli uvijek, ali ne i osudjivanja.

Mene zanima samo jedna stvar, dobro, dvije: čime se ti baviš i čime se bave ovi koji troše 5000 minuta i više? Stvarno me zanima. Bez osuđivanja i mudrovanja oko tarifa.

13 godina
neaktivan

Poslom koji ukljucuje puno dogovaranja jer nismo svi na istoj lokaciji. Nekad dogovori za odredjenu 'sitnicu' traju i po sat vremena, a kamoli za neke vece stvari. S obzirom kako u autu provedem po 2 sata dnevno, u ta 2 sata voznje obavim skoro pola posla na telefonu.

Ima nas hrpu takvih.. Kazem, meni je u prosjeku 2500-3000 minuta s moje strane i odoka toliko s druge strane.. Nekih sat ipo dnevno je neki minimum razgovora..

Tako da svi koji puno pricaju i koriste telefon nemaju druge nego uzet takve tarife..

Caca je znao svaki mjesec probiti onih 5000 min ogranicenja na Tele2 dok nije na Vip preso recimo...

15 godina

Lumia 625 ili Lumia 630?

Ili mozda nesto trece u tom cjenovnom rangu??

6 Lumia 625
7 Lumia 630

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Htjela bi kupiti novi mobitel, do nekih 1000kn, po mogućnosti u slobodnoj prodaji,njuškalo, nikako na pretplatu.

Čitala sam o dosta modela, ali meni je to sve previše zamorno,jer me previše ni ne interesiraju  mobiteli pa sam se pogubila među svim modelima {#}

Mobitel bi koristila za slušanje glazbe, viber,whatsapp..,jedino bi htjela neku koliko toliko bolju kameru.

Gledala sam Samsung galaxy trend plus, alcatel pop c7,lg l70, nokie..

Uglavnom nemam pojma koji bi kupila, može preporuke za neke modele {#}, jer trenutni mobitel je na izdisaju {#}

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
xavax kaže...

Htjela bi kupiti novi mobitel, do nekih 1000kn, po mogućnosti u slobodnoj prodaji,njuškalo, nikako na pretplatu.

Čitala sam o dosta modela, ali meni je to sve previše zamorno,jer me previše ni ne interesiraju  mobiteli pa sam se pogubila među svim modelima {#}

Mobitel bi koristila za slušanje glazbe, viber,whatsapp..,jedino bi htjela neku koliko toliko bolju kameru.

Gledala sam Samsung galaxy trend plus, alcatel pop c7,lg l70, nokie..

Uglavnom nemam pojma koji bi kupila, može preporuke za neke modele {#}, jer trenutni mobitel je na izdisaju {#}

Uzmi lumiu 720, 820 ili 920 nisi neki zahtjevni korisnik a kamere su odlicne i ktome ima ih u raznim bojama 😊

vlastoručni potpis
14 godina

Zanima me koji mobitel od ova dva uzeti..

Galaxy Note 4 ili Iphone 6 PLUS?

Trenutno imam LG G3..

Navikao sam na Android i "fan" sam dotičnog no eto možda bi želio kakvu promjenu...{#}

Samsung Galaxy S5
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RaZ0R9111 kaže...

Zanima me koji mobitel od ova dva uzeti..

Galaxy Note 4 ili Iphone 6 PLUS?

Trenutno imam LG G3..

Navikao sam na Android i "fan" sam dotičnog no eto možda bi želio kakvu promjenu...{#}

Note 4 definitivno

17 Samsung Galaxy Note 4
5 Iphone 6 PLUS
http://www.speedtest.net/result/3853013387.png Dobre hakere svi znaju, najbolje hakere niko ne zna
12 godina
neaktivan

Najbolje za 2500 kn, koju kunu gore, ako se isplati.

Mobitel mora biti otključan na sve mreže ili zaključan na t-mobile, novi iz dućana. 

Također, Imam ponudu HTC One M7 240 eura, isplati li se ? 

Ako sam ti pomogao stisni HVALA ! LP! :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 24.11.2014 18:45 (TheMenstalist).

0 0 hvala 0
13 godina

Note 4 ako želiš najbolje od multitaskinga opcija i iskorištenosti ekrana. Ip6+ je veliki iphone thats all. 

Moj PC  
3 2 hvala 0
15 godina
neaktivan

Samsung S750, LG L70 D320n, Lumia 530 ili Lumia 630?

Kaj bi vi uzeli? Napišite i neki razlog svog odabira. Inače koristim trenutno Lumiu 710 i fan sam WP, pa i tu imam dilemu, ostati i dalje na njemu ili prijeći na Android.

0 Samsung S750
2 LG L70 D320n
0 Lumia 530
12 Lumia 630
TCP/IP - tri crna piva / i pelinkovac

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
razvan_rat kaže...

Samsung S750, LG L70 D320n, Lumia 530 ili Lumia 630?

Kaj bi vi uzeli? Napišite i neki razlog svog odabira. Inače koristim trenutno Lumiu 710 i fan sam WP, pa i tu imam dilemu, ostati i dalje na njemu ili prijeći na Android.

lumia 630, već  znaš platformu a razlika između wp 7.x i 8.1 je ogromna, wp8.1 je mogu slobodno reći jedna zrela platforma sa dobrom budućnosti

vlastoručni potpis
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice