Pomoć pri odabiru mobitela izdvojena tema

poruka: 40.023
|
čitano: 12.507.204
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Pomoć pri odabiru mobitela
SPAWNK4MPER ti mama kaže...

Pozdrav.

Isteko mi ugovor u vipu, trebam novi mob.

Mislio sam potpisat novu pretplatu na 2 god, bilo koja mreža. Jel to dobra ideja?

Dali zna iko koji je najbolji mobitel za uzet s tim da max. 500 kn platimo odma, te da je mob+ tarifa max. 150 mjesečno?

imašhtc 8x praktički badava

11 godina
protjeran
Pomoć pri odabiru mobitela

koji je bolji ekran

IPS LCD ili IPS Clear Black?

This time next year we'll be millionaires
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
FanBoy kaže...
Koji će proizvođač između Sonyija i Samsunga nuditi dulju podršku za nadogradnju softvera?

Sony je u samo nekoliko dana otkantao nadogradnje za modele C, L, M i SP, a već ranije je isto napravo za modele V i T.

Za sada su još ok za seriju Z koja je njihova najjača serija.

12 godina
neaktivan

Ima li pouzdaih informacija koliki će ekran imati Nexus 6? Ukoliko bude do 5,5" uzimam ga

0 0 hvala 0
15 godina
FanBoy kaže...

Ima li pouzdaih informacija koliki će ekran imati Nexus 6? Ukoliko bude do 5,5" uzimam ga

Neslužbene informacije kažu 5.5"

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
17 godina

Pozdrav, trenutno koristim Samsung Galaxy S2 i nekako mi se čini da je krajnji čas da ga utopim za neke ok novce. U isto vrijeme bih tražio drugi s minimalnim ulaganjima. U toj cijenovnoj kategoriji mi zapravo ostaju LG Optimus 4X HD i iPhone 4s (ne znam imam li kakvu windows opciju u ovom rangu).
S obzirom na prethodna loša iskustva s LG-em, njihovim stock romovima i generalno podrškom zanima me kakvo je stanje po tom pitanju s 4X. S druge strane, kako se 4s nosi s iOS-om 7? Čuo sam glasine o wi-fi problemima.

Glavne preference su mi stabilnost, fluidnost, autonomija i kamera. Kako imam tablet, igranje i videoreprodukcija nisu prioritet.

4x, 4s, neka treća opcija ili ostati na S2, pitanje je sad. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 5:40 (Christian).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Za LG 4X kažu da jako troši bateriju i to mu je velika mana te se obićno korisnici na to žale, možda da pogledaš nekog kineza npr. Xiaomi 1s, Zopo 780,Coolpad F1 jer neznam neku drugu alternativu te koliko ćeš dobiti za svoj S2 ukoliko se radi o Androidu ili neku Nokiu 625,630 ukoliko je opcija windows OS.a ili napomenuti 4S...

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.9.2014 9:57 (Smille).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Christian kaže...

Pozdrav, trenutno koristim Samsung Galaxy S2 i nekako mi se čini da je krajnji čas da ga utopim za neke ok novce. U isto vrijeme bih tražio drugi s minimalnim ulaganjima. U toj cijenovnoj kategoriji mi zapravo ostaju LG Optimus 4X HD i iPhone 4s (ne znam imam li kakvu windows opciju u ovom rangu).
S obzirom na prethodna loša iskustva s LG-em, njihovim stock romovima i generalno podrškom zanima me kakvo je stanje po tom pitanju s 4X. S druge strane, kako se 4s nosi s iOS-om 7? Čuo sam glasine o wi-fi problemima.

Glavne preference su mi stabilnost, fluidnost, autonomija i kamera. Kako imam tablet, igranje i videoreprodukcija nisu prioritet.

4x, 4s, neka treća opcija ili ostati na S2, pitanje je sad. 

Iz iskustva ti kažem da je 4X smeće. Nikako nemoj to uzimat. Bolje s3 ako možeš pronači jednog a da imaš novca za njega. Za 4S ne znam, ali znam da 4 suhi ne radi uopče fluidno na iOS7.

14 godina
nul-3 kaže...

Iz iskustva ti kažem da je 4X smeće. Nikako nemoj to uzimat. Bolje s3 ako možeš pronači jednog a da imaš novca za njega. Za 4S ne znam, ali znam da 4 suhi ne radi uopče fluidno na iOS7.

Ali na 7.1 radi sasvim solidno za uredaj star preko 4 godine, tako da s 4s nece imat problema.

iPhone 4-iPhone 4s-Nokia N9-Iphone 4s-Sony Xperia S-iPhone 4s-HTC 8x-iPhone 5-Galaxy s3- HTC One- iPhone5 - HTC One-iPhone 4s-Sony Xperia Z-Google Nexus 5 i iPhone 5s - Nexus 5 - Nexus 5 i iPhone 5s
14 godina
odjavljen
Ja ga imam trenutno i na 7.1.2 radi lose, uzmi si S3 polovan
17 godina
odjavljen

S3 ce isto stekat jer Samsung ne zna napravit kit kat za njega.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Edge kaže...

S3 ce isto stekat jer Samsung ne zna napravit kit kat za njega.

*Jer Samsung koristi TouchWiz.

Zato na Androidu možeš promijeniti ROM, ali S3 košta malo manje od Z, pa zašto nebi uzeo Z koji radi savršeno?

15 godina

Ili Z, da. Ne pratim baš cijene polovnih mobitela pa ne znam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

ja kupio moto g i prezadovoljan, leti mobitel :D
sad bi cura kupila nesto za cca 1000kn, nokia lumia 630 ili nesto drugo?

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

galaxy s4 mini ili lg g2 mini?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

nedavno sam imo g2 i nekako sam ga bricko -.- skuzio sam da mi je to malo memorije na njemu pa sad opet mogu birat da kupim g2 ili s4 nekako vise sad vucem na s4 zbog sd kartice al me zanima jos kakva je kamera prednja i zadnja jer volim slikat? sta vi mislite

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
G2 je generalno bolji mob, S4 ima losiju kameru al je i dalje odlicna

ako ti je tolika bitna memorija razmisli i o Z1.. iako je i S4 dobar al bolja su ova dva
13 godina
neaktivan
MARKOZD15 kaže...
G2 je generalno bolji mob, S4 ima losiju kameru al je i dalje odlicna

ako ti je tolika bitna memorija razmisli i o Z1.. iako je i S4 dobar al bolja su ova dva

Iako sam bio na G2 stvarno ono mašala dugo, sa S4 sam bio možda čak i najzadovoljniji od ove trojke (naravno nisam ostao na stocku). G2 me iznenadio sa podrškom na xda i jednostavnošću x stvari, od otključavanja uređaja do roota i svega ostalog. Modova ko u priči.

Z1 iako mi se dizajnom svidio, najviše me razočarao sa zaslonom (kutevi vidljivosti su blago rečeno očajni za jedan flagship) i HDR-om na svojoj kameri.

Kad se sve zbroji i podijeli, koji god da uzmeš nećeš pogriješiti, a prioritete si posloži ovako:

S4 - izmjenjiva baterija i micro sd, najslabiji SoC, SAMOLED (ovisno o korisniku) je plus ili minus (osobno ga volim, ali ne dijele svi isto mišljenje)

G2 - najveći zaslon u realno vrlo malom kućištu + dosta modova i tweakova na xda, ali mala interna memorija i nemogućnost proširenja iste

Z1 - subjektivno najljepši dizajn no fizički je najveći uređaj sa najlošijim zaslonom od ove trojke. ima proširivu memoriju i vodootporan je

Ovisno što ti smeta, a što ne smeta, odnosno što ti važno, a što nevažno, tako si izaberi.

Eh da, što se kamere tiče, moram reći da je S4 imao konstantno vrlo dobru kameru, dok bi na G2 kamera znala dati puno bolje fotke, ali nerijetko i neshvatljivo lošije. Danas da biram, izabrao bi opet od svih G2, samo sa 32 GB interne ako bi ikako mogao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 3:10 (EchoOne).
11 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Iako sam bio na G2 stvarno ono mašala dugo

Status Available. Released 2013, September

Ideš! Uspio si izdržati čak oko godinu dana s istim mobitelom.

15 godina
EchoOne kaže...

Vidiš, mene je S4 poprilično razočarao.

Ako se sjetiš još iz teme, bilo je prepirki ohoho.

Imao sam ih dva (bijeli i ''crni''), a koristio sam i još jednog bijelog.

Osobno, pored G2 se ne bih niti premišljao, pa čak i onog sa 16gb.

Mada, ako se može ubost ovaj sa 32gb, tim bolje.

13 godina

Pozdrav svima, imam problem koji mobitel si ostaviti.

Koristim 2mj. LG G2 32GB a sutra mi dolazi LG G3 32GB na produzenje pretplate pa neznam koji si ostaviti.

Na G2 sam odusevljen baterijom, dimenzijama uredjaja dok LG G3 nisam imao priliku koristiti ali po onome sto sam procitao kamera je nesto bolja (brza), ima microSD i izmjenjivu bateriju. Sto se tice baterija koristim Xiaomi powerbank pa mi zamjenjiva baterija nije nesto bitna.

Za G2 bi mogao dobiti nekih 2300kn a za G3 cca. 3200kn. 

G2 je crne boje, a G3 zlatne boje.

Molim savjete, hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Neces dobit bas tolko love kolko si spomenu, racunaj -100,200 kn... Po meni bolje izgleda G3, al ostavio bi si G2, s G3 neces dobiti nikakve nove bitne feature niti ces osjetit razliku u performansama, dapace jos i bolje radi G2 jer nema QHD ekran koji izbija G3.

http://isvijet.com.hr, Siemens C60, SE K700i, Samsung D600, Sam. Omnia i900, iPhone 3G, iPhone 3GS, iPhone 4, Galaxy SIII, Nexus 5

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BudalastoStvorenje kaže...
EchoOne kaže...

Iako sam bio na G2 stvarno ono mašala dugo

Status Available. Released 2013, September

Ideš! Uspio si izdržati čak oko godinu dana s istim mobitelom.

Recenziram mobitele te mi kroz godinu prođe kroz ruke 30-ak uređaja, tako da sam time htio reći kako mi se G2 pored svih uređaja koje sam imao, jako svidio da sam ga toliko zadržao.

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 13:31 (EchoOne).
12 godina

Da li se može u pošti provjeriti paket, i što trebam pitati za to

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
markonezg kaže...

Pozdrav svima, imam problem koji mobitel si ostaviti.

Koristim 2mj. LG G2 32GB a sutra mi dolazi LG G3 32GB na produzenje pretplate pa neznam koji si ostaviti.

Na G2 sam odusevljen baterijom, dimenzijama uredjaja dok LG G3 nisam imao priliku koristiti ali po onome sto sam procitao kamera je nesto bolja (brza), ima microSD i izmjenjivu bateriju. Sto se tice baterija koristim Xiaomi powerbank pa mi zamjenjiva baterija nije nesto bitna.

Za G2 bi mogao dobiti nekih 2300kn a za G3 cca. 3200kn. 

G2 je crne boje, a G3 zlatne boje.

Molim savjete, hvala.

Pogledaj moju recenziju iz perspektive korisnika G2 i kako me se G3 dojmio pa probaj po tom zakljucit. Nitko to bolje od tebe nece znat..

LG G3 - Recenzija:

11 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

Recenziram mobitele te mi kroz godinu prođe kroz ruke 30-ak uređaja, tako da sam time htio reći kako mi se G2 pored svih uređaja koje sam imao, jako svidio da sam ga toliko zadržao.

Za koga recenziraš mobitele? Daj link.

13 godina
neaktivan
BudalastoStvorenje kaže...
EchoOne kaže...

Za koga recenziraš mobitele? Daj link.

NHF.... nemaš PM, ali 4 stvari.

1. Offtopic smo žešći

2. Imaš link na video recenziju na post iznad tvog

3. Imaš link na mom profilu na bugu

4. Trenutno recenziram i pišem za mob.hr

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.9.2014 14:52 (EchoOne).
13 godina
neaktivan
anonymous_Zg kaže...

nedavno sam imo g2 i nekako sam ga bricko -.- skuzio sam da mi je to malo memorije na njemu pa sad opet mogu birat da kupim g2 ili s4 nekako vise sad vucem na s4 zbog sd kartice al me zanima jos kakva je kamera prednja i zadnja jer volim slikat? sta vi mislite

ma uzet cu ipak g2 jer se nadam da ce doc novi update pa ce izgledat ko g3? i jel znate mozda jel ima sanse da dode i android L za njega?

11 godina
neaktivan
EchoOne kaže...

NHF.... nemaš PM, ali 4 stvari.

1. Offtopic smo žešći

2. Imaš link na video recenziju na post iznad tvog

3. Imaš link na mom profilu na bugu

4. Trenutno recenziram i pišem za mob.hr

Meni je trebalo samo ovo zadnje i na tome zahvaljujem.

Ostalo neću komentirati.

13 godina
anonymous_Zg kaže...
anonymous_Zg kaže...

ma uzet cu ipak g2 jer se nadam da ce doc novi update pa ce izgledat ko g3? i jel znate mozda jel ima sanse da dode i android L za njega?

za g3 UI imas CloudyG3 ROM koji radi savrseno, a u najavi su i originalni "G3" UI kao i AndroidL nadogradnja.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice