neki ljudi se baš vole svađati. valjda pomaže kod riješavanja frustracija. s druge strane bolje i to nego da doma maltretiraju ukućane. s toga ljuta ekipa samo navalite.
Kolko ti imaš godina? Gdje radiš ti? Kolko staža imaš? Dali radiš uopće? Gdje si bio 15.07 u 14:53?
35, živim kod mame i tate na njihovoj grbači, nemam radnog staža. 15.07. koje godine? molim preciznost. veseli li te to?
ili bolje istina? 40+, počeo kao sistem inženjer (20+ god. iskustva i prakse) nakon toga osnovao prvu tvrtku, pa drugu, kako su bile uspješne skupilo se nešto peneza pa sam investirao u nekoliko drugih i sada imam što vlasništvo što udio u većem broju uspješnih poduzeća. radim kad mi se radi i jer volim svoj posao, ali nemam više potrebe jer imam veći broj izvora pasivnog prihoda, što nekretnine, što dionice, pa čak i kripto. naravno i poduzeća donesu koji eur.
da čujemo tebe.
za nekih 800 eura koji mobitel bi odabrali?
bitna je kompaktnost, kamera i koristiti će se 4-5 godina
Meni su za oko zapeli:
Xiaomi 14
za istu cijenu dobiješ 50% više memorije 12GB vs 8GB i duplo više prostora 512GB vs 256GB, uz to SD vs Exynos, daleko bolje kamere, daleko brže punjenje 90W vs 25W žično i 50W vs 15W bežično, dobiješ 90W punjač, zaštitnu masku i početnu foliju na ekranu, duže trajanje baterije. po meni je ovo no brainer.