Organizator, task manager i podsjetnik za iPhone?

poruka: 2
|
čitano: 4.586
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle, trebao bih od vas, cijenjenih kolega forumaša prijedlog i preporuku aplikacije koja će mi nuditi remindere za rođendane i synca se sa kontaktima, to prvenstveno, ali i koja će imati to do odnosno nekakvu task listu.

Izrazito mi je bitno da ta task lista ima opciju podešavanja alarma u zadano vrijeme, u slučaju da mi je taj task bitan u točno određeno vrijeme.

Trenutno koristim HeadsUp, plaćenu verziju. Odlična je i zapravo joj nisam vidio mane do danas kad mi je zatrebao push podsjetnik ili alarm za zadatak koji sam si upisao. Ova aplikacija to nema.

Imate li što za preporučiti?

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
17 godina

Vidim sve vrvi od prijedloga i savjeta.

Uglavnom potražio sam okolo i nisam mogao pronaći nikakvu aplikaciju koja će imati sve onako kako sam zamislio, tako da sam ipak bio primoran ići na dvije odvojene aplikacije.

Odlučio sam se na Todo i Occasions.

Todo mi paše najviše od isprobanih budući da na samoj ikoni ima opciju prikazivanja neizvršenih zadataka, neovisno je li za njih postavljen alarm ili ne. Maksimalno je moguće prilagoditi to do listu svojim potrebama i to definitivno vrijedi ovih par dolara.

Occasions sam uzeo za rođendane i slično, radi više nego zadovoljavajuće. Mogu podesiti kad će mi doći push napomena za rođendan i koliko dana ranije će se pokazati diskretna obavjest na ikoni. U svakom slučaju sad imam sve što mi treba po tom pitanju.

Ne uči me, ne govori mi, o svemu znam sve - bez pameti!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice