OnePlus One

poruka: 1.019
|
čitano: 207.767
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Nadam se da ce sutra bit na adresi {#}

http://prntscr.com/4ah6gz

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.8.2014 17:14 (Cobralion).
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: OnePlus One

ukoliko netko ima invite za OnePlus One a poklonio bi ga a nema kome ja se javljam kao dobrovoljac za poklon {#}

13 godina
OnePlus One

Evo ja dovio invite ali kaze da ne moze na hrvatske adrese. Tako da.. Ima li kakve pomoci tu osim da se narucuje na adrese u inostranstvu ?

ja

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

mislim da nema pomoći, u Hrvatsku ne ide {#}

13 godina
SONY_91 kaže...

mislim da nema pomoći, u Hrvatsku ne ide  {#}

Ma gledao sam one stranice tipa - ova pa posiljka ode k njima pa oni salju meni pa...

100 stvari :/ meh..ima netko da je koristio ovu metodu a da radi ?

ja
13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
SONY_91 kaže...

Ma gledao sam one stranice tipa - ova pa posiljka ode k njima pa oni salju meni pa...

Naljbolje bi ti bilo kad bi imao kakvog prijatelja ili rodbinu u ovim zemljama sto dostavlaju, pa da ti oni onda posalju u HR...

Ja sam tako uradio (jos ja moram u BiH dostavit i izbjec carinu i PDV). Uzeo sam na adresu u Njemackoj kod poznanice, pa onda prebacio u HR do rodbine koja ce sutra kuci u BiH..

A sa tim posrednicima nisam imao iskustva, al postoje vjerovatno neki sigurniji kojima se moze poslat, pa da oni onda tebi.. Provjeri jos negdje.

13 godina
neaktivan
bender_007 kaže...
SONY_91 kaže...

Možeš preko mailbox.de. Koliko znam pozitivna su iskustva za to. {#}

13 godina
neaktivan
OnePlus One

Danas je stigao i moj {#} Jos je na testiranju, zasad sve super {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
OnePlus One

Hm, što mislite o oppo find 7?

trenutno je jeftiniji na mobicity a i čini mi se bolji i kvalitetniji. Naravno oneplusone je iznenađenje.

Također znate li kad i gdje će se moći kupiti XIAOMI MI4?

to bi trebala biti pila!

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Ovako decki/cure imam jedan TICKET za OnePlus One 64gb verziju,naravno nije besplatan,sve ostalo u PM,hvala

BlazIII Mi je BF3 nick
Moj PC  
0 36 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Ne treba kupovat inovate kad se djele na Oneplus one forumu{#}

3 0 hvala 0
13 godina
BlazAA kaže...

Ovako decki/cure imam jedan TICKET za OnePlus One 64gb verziju,naravno nije besplatan,sve ostalo u PM,hvala

Tipican Hrvat, na svemu sto gratis dobijes probaj uvijek zaraditi duplo od stvarne vrijednosti! Poslovica koju i dalmatinci koriste kad sezona pocme..

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
15 godina
OnePlus One

Jel mogu pitat kolko nakraju ispadne 1+1 sa svim porezima prirezima davanjima. Il je samo 350 dolara kolko.pise na stranici plus 18 eura onaj mailbox de firmma za dostavu.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

Jel mogu pitat kolko nakraju ispadne 1+1 sa svim porezima prirezima davanjima. Il je samo 350 dolara kolko.pise na stranici plus 18 eura onaj mailbox de firmma za dostavu.

oprosti na OT ali kidao sam se na ovo {#}

13 godina
neaktivan
Djozaa kaže...

310e plus jos oko 15e za mailbox.de

14 godina
neaktivan
OnePlus One

Evo stigao i moj primjerak, prvi dojmovi su odlični. Napišem kratak review za par dana :)

Moj PC  
9 0 hvala 0
15 godina
OnePlus One

moj je stigao jučer, za sad sam prezadovoljan :)

battlelog: dev0lver
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Evo ja sam danas dobio Tempered Glass i Aluminum Bumper, pa se bacam na postavljanje i isporbavanje.. Imam jos gumeni i plasticni case. Najvise koristim gumeni jer najbolje stiti i iza ima neku hrapavu teksturu, pa mobitel ne klizi..

Ovaj seller na eBayu je povoljan i sve mi je doslo uredno.. Ja sam ovo dvoje uspio nabavit po jos nizoj cijeni dok je bio popust 50%, ali i sad je jeftino..

http://www.ebay.com/itm/131250433805?_trksid=p2059210.m2749.l2649&var=430525952447&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/131250470121?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Zasad je mobitel odlican, samo jos cekam updete i da poprave ovaj senzor sto trosi previse baterije na 4.4.4. {#}

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Evo dečki stigo i moj primjerak pa sam nabacio jedan ležerni unboxing video. Ako ste voljni podržati kolegu, lupite koji lajk i onaj subscribe gumbić :)

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic

12 6 hvala 0
15 godina
OnePlus One

bravo , skupljaju se pomalo, kakvi su dojmovi, jel imate onaj zuckasti obrub na ekranu na dnu, tamo gdje idu soft keys?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Vidim da se neki ne slazu s mojom objavom unboxing videa. Cijenio bi koji komentar?

Moj YouTube kanal, recenzije smartfona, tableta... https://www.youtube.com/user/mislavbusic

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus One

meni je super. Sve je sponemuo kaj je trebao, vidi se sve, cak me i nasmijao bio :)
Ljudi ocito malo mrzovoljni pa ono, a i ocito ne vole hrvatske recenzije. Iskreno ni ja nikad ne gledam hrvatske recenzije jer smijesno zvuci ali ovo je popricilno dobro bilo. Samo neka tako nastavi i super. 

Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
Gam3r kaže...

meni je super. Sve je sponemuo kaj je trebao, vidi se sve, cak me i nasmijao bio :)
Ljudi ocito malo mrzovoljni pa ono, a i ocito ne vole hrvatske recenzije. Iskreno ni ja nikad ne gledam hrvatske recenzije jer smijesno zvuci ali ovo je popricilno dobro bilo. Samo neka tako nastavi i super. 

Kvalitetnu kritiku uvijek volim čut i nije problem kad se nekom moj rad ne sviđa, samo bi volio da kažu koji dio i šta da se s vremenom poboljšam.

Nije lako baš al eto, trudim se ispravit i tu neku ukočenost koja me prati i još neke sitnice...

U svakom slučaju, One me za sad oduševio. Ima nekih sitnih bugova i mana al pretpostavljam da kupci ovakvog uređaja prihvaćaju (zanemariv) kompromis CM-a. Ja sam prvi koji prihvaća te 2-3 greške za ovakvu fluidnost, bateriju i hrpu svega.

15 godina
EchoOne kaže...

Znam da spremaš nekakvu recenziju, al me čisto interesira.

Pa ako se smije znat, koje su to sitnice koje su te zasad zasmetale ?

13 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
EchoOne kaže...

Znam da spremaš nekakvu recenziju, al me čisto interesira.

Pa ako se smije znat, koje su to sitnice koje su te zasad zasmetale ?

Može da, na WhatsAppu sam u 3 grupe učlanjen pa dosta često kad dođe nova poruka, u traci s obavijestima piše da u sve 3 grupe ima promjena naziva. Blesira se za obavijesti.. Sad može bit do aplikacije, al nema veze...

Kada pišem poruku i kada tipkovnica ostane prisutna, stisnem home tipku, pa ostane tipkovnica i dalje gore, ne vrati se skrivena...

Zvuk notifikacija i zvonjave čak i kad označim da bude linkan, odvojen je. notifikacije su pojačane uvijek na najjače...

Ma sitnice koje se sigurno rješavaju u hodu, ima ih još samo se ne mogu sjetit sad...

BTW, zna li itko zašto mi neće napraviti update? Uđem u cyanogenmod updates, skinem onaj neki najnoviji M9, kliknem da ga updatea, ali na kraju sam završio i dalje na nekom nightlyu iz 17.6.?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 14:36 (EchoOne).
13 godina
EchoOne kaže...

Evo dečki stigo i moj primjerak pa sam nabacio jedan ležerni unboxing video. Ako ste voljni podržati kolegu, lupite koji lajk i onaj subscribe gumbić :)

Volim vidjeti domaću recenziju više nego išta, jer zašto bi nam samo recenzije s GSM Arene i slićnih stranica bile jedino mjerodavno sredstvo.. Osobno podržavam ovo što radiš, još si malo ukočen, ali s vremenom će se i to promjeniti.. Iskreno, ovaj unboxing mi se ne sviđa, koliko kog naglašeno da je ležeran, odrađeno je totalno amaterski, tipa komentara ovo vam je tu nešto, kineski neznam, to nam ne treba bla bla.. Poradi na tome malo, treba ipak imati određenu dozu ozbiljnosti ako to misliš raditi i ubuduće..

P.S. - Kvalitea snimka je očajna, vidim da si snimao mobitelom, G2 ako sam dobro skužio, fokus je katastrofa i samim time narušava sam doživljaj gledanja videa.

Znanstvenici kazu: Ako se bojis pauka, veca je vjerovatnost da ces ga po povratku kuci zateci u sobi." E pa ja se bojim plavuša s velikim sisama.. :D
Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 15:22 (majdo).
15 godina
majdo kaže...
EchoOne kaže...

Volim vidjeti domaću recenziju više nego išta, jer zašto bi nam samo recenzije s GSM Arene i slićnih stranica bile jedino mjerodavno sredstvo.. Osobno podržavam ovo što radiš, još si malo ukočen, ali s vremenom će se i to promjeniti.. Osobno ovaj unboxing mi se ne sviđa, koliko kog naglašeno da je ležeran, odrađeno je totalno amaterski, ovo vam je tu nešto, kineski neznam, to nam ne treba bla bla.. Poradi na tome malo, i kvalitea snimka je očajna, vidim da si snimao mobitelom, G2 ako sam dobro skužio, fokus je katastrofa i samim time narušava sam doživljaj gledanja videa.

Da se nadovežem

Probaj poboljšati kvalitetu zvuka da te se čuje kao što se čuje kipkaya

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can't achieve it.”
13 godina
neaktivan
OnePlus One

Kvaliteta slike i zvuka - ograničen sam na G2 trenutno koji je za takve stvari, loš...
Trebao bi za oboje bolju opremu za koju treba love koju trenutno nemam nažalost...

Ukočenost - na putu, trebaće vremena, nije baš ko dobar dan ko s prijateljima na kafi, al biće...

Ono zadnje, ležernost... Unboxingu nikad nisam pridavao baš dosta pažnje. Neki to posvete pola dana proučavajući sadržaj paketa. Za mene je to tek omot od čokolade. No potrudit ću se za idući razmotriti što bi više trebao/mogao uopće reći.

3 0 hvala 0
13 godina

Ma ni nije potrebno 3 dana predstavljati uređaj, dovoljno je reći par riječi kao što si i počeo, odakle je mobitel, s ćim je sve stigao, itd, i u kutiji što se sve nalazi, ali naravno uz dozu neke ozbiljnosti..

Ne mogu vjerovati da je kamera na G2 toliko očajna u video modu.. Jesi probao neki drugi apk za kameru pa s njom video? Mozda google camera? Za nju znam da kad fokus naštimaš "ručno" prije početka snimanja, odnosno oabereš mjesto gdje da fokusira, da je tu fokusirano cijelo vrijeme dok video traje, i onda zapravo znaš otprilike na kojoj udaljenosti operirati rukama da sve bude koliko toliko oštro.. 

13 godina
neaktivan
majdo kaže...

Ma ni nije potrebno 3 dana predstavljati uređaj, dovoljno je reći par riječi kao što si i počeo, odakle je mobitel, s ćim je sve stigao, itd, i u kutiji što se sve nalazi, ali naravno uz dozu neke ozbiljnosti..

Ne mogu vjerovati da je kamera na G2 toliko očajna u video modu.. Jesi probao neki drugi apk za kameru pa s njom video? Mozda google camera? Za nju znam da kad fokus naštimaš "ručno" prije početka snimanja, odnosno oabereš mjesto gdje da fokusira, da je tu fokusirano cijelo vrijeme dok video traje, i onda zapravo znaš otprilike na kojoj udaljenosti operirati rukama da sve bude koliko toliko oštro.. 

Jesam al je još gore kad nešto hoćeš pokazat, pa opet preštelavat. Ili ako se nedaj Bože pomakneš sam malo bliže kameri...

Nemam baš mjesta u sobi i ta pozicija je jedina iz koje mogu snimat...

Na Noteu 3 ili S5 je bila stvarno puno bolja. Očekujem da bi i na G3 bila također odlična jer G2 ima stvarno lošu kameru za ovo što meni treba... Snimam po par puta pa nakraju procvikam i stavim kako je... Jedino za recenziju si dam dosta više truda i onda štelam dok ne bude kako oću.

Probat ćemo dio snimit i sa OnePlusom pa ću vidit kakva je na njemu hh

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.8.2014 16:11 (EchoOne).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice