Jel ima netko za preporučit neki kvalitetan tempered glass ? Jer ja sam proveo dane i dane tražeći po svim mogućim web-ovima od Amazona (engleskog, njemačkog, američkog), Ebaya, AliExpressa, raznoraznih kineskih, čak sam bio spreman platiti 5 puta veću cijenu za poštarinu samo da valja ali kifla. Do sad sam isprobao od Orzly-a V2 i neko kinesko, oboje su bili full cover i ljepilo je samo na rubu, pa se kod svakog stvara rainbow effect (al užasno velik i stvarno iritirajući), te se nakon svega par sati počinje odljepljivat i prašina uđe ispod. Ajde razumijem da ne mogu napraviti perfektnu zaštitu radi današnjih zaobljenih rubova ekrana, ali da ljepilo ne stave po cijelom staklu kako je to prije bio slučaj, e to mi stvarno ne ide u glavu (a ona stakla koja su kraća sa svake strane po 2-3mm mi jednostavno nisu prihvatljiva). A ne da mi se svaki puta plaćati 13€ poštarinu na amazonu, a na Ebayu se čeka u prosijeku 4-5 tjedana i onda se ispostavi da staklo ne valja i onda opet sve ispočetka. Dok (i ako) nađem pravo staklo, će proć godinu dana i svaki puta se naživcirat ko budala.
Bio sam u istoj situaciji kao ti, sa istim problemima, i kolegica neručivala Op3T, i ja joj rekao da naruči i meni zajedno sa telefonom njihov official curverd TGSP, platio ga oko 20€, i nisam požalio sekunde što sam ga uzeo.
A isto sam prije toga kao ti probao ih par, niti jedan ne paše kako treba. Ovaj vrijedi tih para i preporuka za njega, jedino mi je žao što ga odmah sa telefonom nisam naručio i što sam bezveze lovu trošio na ove prije ovog.