OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 403.876
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
Sickness kaže...

Jel ima netko za preporučit neki kvalitetan tempered glass ? Jer ja sam proveo dane i dane tražeći po svim mogućim web-ovima od Amazona (engleskog, njemačkog, američkog), Ebaya, AliExpressa, raznoraznih kineskih, čak sam bio spreman platiti 5 puta veću cijenu za poštarinu samo da valja ali kifla. Do sad sam isprobao od Orzly-a V2 i neko kinesko, oboje su bili full cover i ljepilo je samo na rubu, pa se kod svakog stvara rainbow effect (al užasno velik i stvarno iritirajući), te se nakon svega par sati počinje odljepljivat i prašina uđe ispod. Ajde razumijem da ne mogu napraviti perfektnu zaštitu radi današnjih zaobljenih rubova ekrana, ali da ljepilo ne stave po cijelom staklu kako je to prije bio slučaj, e to mi stvarno ne ide u glavu (a ona stakla koja su kraća sa svake strane po 2-3mm mi jednostavno nisu prihvatljiva). A ne da mi se svaki puta plaćati 13€ poštarinu na amazonu, a na Ebayu se čeka u prosijeku 4-5 tjedana i onda se ispostavi da staklo ne valja i onda opet sve ispočetka. Dok (i ako) nađem pravo staklo, će proć godinu dana i svaki puta se naživcirat ko budala.

Bio sam u istoj situaciji kao ti, sa istim problemima, i kolegica neručivala Op3T, i ja joj rekao da naruči i meni zajedno sa telefonom njihov official curverd TGSP, platio ga oko 20€, i nisam požalio sekunde što sam ga uzeo.

A isto sam prije toga kao ti probao ih par, niti jedan ne paše kako treba. Ovaj vrijedi tih para i preporuka za njega, jedino mi je žao što ga odmah sa telefonom nisam naručio i što sam bezveze lovu trošio na ove prije ovog.

17 godina
neaktivan
Sil kaže...
Da li netko ima iskustva s kožnim caseom: https://oneplus.net/nl/oneplus-3-3t-leather-case-black

Imam sandstone i nisam baš zadovoljan osjećajem, a i rubovi su dosta oštri.

Ovaj izgleda premoćno, jedino negativno iskustvo na koje sam naletio je kako su ispadali nekima ovi čepići što prekrivaju power dugme.

17 godina
Mene jedino brinu dimenzije. Već imamo dosta veliki mobitel pa svaki milimetar znači... Na slikama izgleda odlično.
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Ima netko možda preporuku slušalica za oneplus 3? Hvala!

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
OnePlus 3

pa ove originalne v2. Mislim da su 20 eura

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja uzeo sa mobom Bullets V2 i stvarno su predobre. Preporuka svakako :)

Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
14 godina

A to sam se i ja mislio i na kraju sam ipak odustao. i sad mi je žao. Ako ima netko tko naručuje mob, nek mi se javi u PP pa da iskemijamo da uzmem preko njega to staklo, naravno sve uredno platim, a ja mu zauzvrat poklonim discount code od 5€ kako ne bih morao plaćati poštarinu da sam naručujem.

8 godina
neaktivan
Moze li mi neko dati preporuku za auto punjac, originala nema na stanju na zvanicnom sajtu, pa ako imate iskustva sa drugim punjacima a da rade posao. Vidim da se prodaje dosta brzih punjaca e sad koliko su brzi pitanje je

1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Koga zanima tanka maskica, eto stigla danas. Prvi utisci: minimalno poveća mob, nije skliska kao mob, svi gumbi otvoreni i lako dostupni, svi otvori na mjestu, ide iznad ekrana i minimalno iznad kamere, pokušala dići originalnu foliju, ali za sad nakon namještanja je ok - to mi je radila i Orzly Fusion Bumper Case koji je solidnija zaštita, ali dosta nezgrapnija i veća. Vidjet ću kroz upotrebu koja će ostati.....

http://www.ebay.com/itm/381713585004

1 0 hvala 0
14 godina
mirkec1 kaže...

Jel ulazi šta prašine ?

8 godina
neaktivan
Prekratko je na mobu da bi znao. Javim s vremenom.
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

Uzeo njihovi originalnu Ebony Wood maskicu i mogu reci da mi je mobitel sada jedno 5x zgodniji, elegantniji i manje sklizavi. Jako sam zadovoljan maskciom koja suepr izgleda i ima bas odlican osjecaj u ruci. uz to stvarno je full tanka i ni ne osjetis doslovno da imas maskicu. Uz to sam si i uzeo njihove V2 sluske koje su takoder super. Odlican bass i srednji tonovi, visoki su malo tisi i mutni ali ostalo je super. Vrlo zadovoljan kupnjom ^^

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Jel zna netko kako ugasiti automatsko slikanje prednje kamere? Namjestim se za slikanje i on meni odbrojava tri sekunde iako nisam nista stisnuo? Jel' ima netko jos takav slucaj.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
NoOne1 kaže...

Jel zna netko kako ugasiti automatsko slikanje prednje kamere? Namjestim se za slikanje i on meni odbrojava tri sekunde iako nisam nista stisnuo? Jel' ima netko jos takav slucaj.

kad otvoris kameru gornji desni kut imas ikonicu za "smile detect", iskljuci to ili se prestani smijat :D

8 godina
neaktivan
Pozdrav, javljam da je rijesen moj problem sa mobitelom koji se nicim izazvan sam gasio.
Ovaj tjedan sam im poslao mob, javili su mi da su promijenili maticnu plocu i u utorak mi dolazi doma.

Stvarno su brzi, u utorak su dobili mob a vec u cetvrtak mi je poslan. Svaka pohvala i za customer support.

Uglavnom, jako pozitivno iskustvo rjesavanja problema.

9 0 hvala 1
17 godina
Da, support im je izgleda ok. Kad sam pokrenuo postupak povrata nisu pravili dramu oko toga.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Kolegi je iso na zamjenu ekrana jer je pao i puko, 97€ isto jako brzo doso nazad.
Samo kad se sjetim MOBISA i Galaxy S2 i 45 dana, jaooo i na kraju rekli ja kriv treba platit.
Reko vratite nazad, poslo u EUROPATRADE o svom trosku jer u mobis je iso preko HT, popravili mob sve pod garancijom. -.-
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
8 godina
OnePlus 3

Mali offtopic pošto se tiče 3T, ali ima indirektne veze s 3:

Kaže CEO Carl Pei da je skladište rasprodano, ostalo je još primjeraka u Hong Kongu i Velikoj Britaniji. Nije naveo hoće li obnavljati zalihe - a vjerojatno neće.

Posljednji put se to dogodilo s 3... kada je došao 3T.

MY BODY IS READY, dajte peticu :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
robogo kaže...

MY BODY IS READY, dajte peticu :D

Ma meni je ovaj 3T vrh i mislim da ga nema potrebe mijenjat. Brzo, glatko, fluidno. Ne želim ga mijenjat za keramiku, duo cameru, sd835 i 8GB, iovako je jeben i može trajati par godine. Mislim da se neisplati prelazi sa 3T na njega, jedino za one koji uopće do sad nisu imali 1+ ili netko sa prošlih slabijih modela. Eee, da zaboravih spomenut Dash Charge  Sve pohvale općenito za 1+ 

17 godina
Dash charge je super ali kad trebaš još punjač za auto, jedan za posao... Skup sport. :) Bolje da su se držali standarda pa bi izbor bio puno veći.
10 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pa puniš ga sa bilo kojim punjačem, ne mora biti Dash.

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
OnePlus 3

Evo ja naručio svoj primjerak OnePlus 3T u srijedu, poslali ga u četvrtak. Sad mi je žao što sam odabrao free shipping jer piše da stiže otprilike 09.05 :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.4.2017 9:45 (kajropraktik).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Nebrini u ponedjeljak ili utorak je kod tebe ;)
16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Jel dobijete obavijest na uredaju da ima novih ažuriranja? Ja ne znam jesam mozda jednom dobio do sada, svaki puta moram ručno provjeravat...

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
OnePlus 3

ja sam zasad 2 azuriranja koja su bila dobio obavijesti.

Zanima me isplati li se updejtati na ovu novu open betu koja je jucer/danas izasla za 3T? Jel itko updejtao?

The villian strikes, The world is thorn. A war begins, a Hero is born, The Nemesis sets the sky alight. A Hero's sacrifice sets everything right. - Drake's epitaph
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

samo napomena gamer

"

1. Once you migrate to the Beta path, you will continue to receive Open Beta OTAs. You will NO LONGER receive the regular Official Stable OTAs.
  2. Moving back to the Official OTA path from the Beta path will require a full install and clean flash (FULL WIPE of all data and cache)"

ovdje imaš topic pa vidi da li ti smetaju bugovi koji su prisutni 

https://forums.oneplus.net/threads/oxygenos-open-beta-6-for-the-oneplus-3t.531409/

8 godina
neaktivan
Skuvalo se izgleda, ostaje nam da se strpimo još mjesec dva,
http://www.techradar.com/news/phone-and-communications/mobile-phones/oneplus-4-1323943

0 0 hvala 0
11 godina
OnePlus 3

Da li je netko naletio na Oneplus forumu vrijeme izbacivanja novog službenog update-a gdje će se promjeniti launcher i puno drugih stvari a koji je sada u Open Beta 6 za OP3 i Open Beta 15 za OP3?

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
OnePlus 3

Od kako sam preuzeo najnoviji update prednja kamera mi uzasno osvijetljena. Ima li jos netko slican problem, ili rijesenje. Nevjerovatno mi je glupo da kamera ima tako lose opcije, da se ne moze manualno podesavati prednja kamera a i opcije straznje su vrlo ogranicene...

0 0 hvala 0
14 godina

I mene zainma ista stvar. Još kada bi barem napravili notification badge-ove, to mi jedino fali u stock launcheru, da ne moram imat instalirati nikakvu aplikaciju koja to radi :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice