OnePlus 3

poruka: 1.964
|
čitano: 403.945
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: OnePlus 3
Toxx kaže...

Evo, dobio i ja napokon svoj OP3.

Uređaj je odličan, došao je na verzici 3.2.2. i nema ni jedan od navedenih bugova  na raznim forumima.

Kamera je ok ali očekivao sam možda malo više (nemam baš dojam da je bolja od one na LG g2 koji sam dugo koristio), baterija je odlična, a AMOLED i senzor otiska prsta su nešto fenomenalno :) 

Kako završi sa DHL,jesi li dobio svoj uređaj??

I ako može neko da mi kaže kako na najbezbolniji način da uradim update 3.2.1 na 3.2.4 a da spasim sve wifi šifre.Zaobišao bih google restore,hvala.

Mobitel mi je rootovan a verzija je 3.2.1 HVALA

A ne bih se bunio ni na ukazan link za ovo navedeno :-)

17 godina
neaktivan
e.peace kaže...

I ako može neko da mi kaže kako na najbezbolniji način da uradim update 3.2.1 na 3.2.4 a da spasim sve wifi šifre.Zaobišao bih google restore,hvala.

WiFi Key Recovery

Txt. datoteku spremiš na cloud ili na PC.

11 godina
OnePlus 3

Ovaj OP3 mi se sve vise svidja, a nakon 10-tak dana stekao sam i nekakav dojam o njemu.

Prije njega sam koristio Samsung Galaxy S7 Edge koji nije nista bolji mob.

Ima ekran vece rezolucije, ali to se ne primjeti, ima mrvicu bolju bateriju (mozda pola sata SOT vise), a OP3 se brze puni tako da mi trajanje baterije nije neki problem ako ju za pola sata napunim koliko mi treba za cijeli dan koristenja.

Sto se brzine tice ja ne vidim razliku iako neki testovi kazu dje OP3 brzi tako da je to kao i ekran irelevantno.

Sto se izrade i dizajna tice oba su prekrasna i takodjer nema neke bitne razlike...cisto subjektivno kome se sto svidja.

Ono sto se meni na Galaxy S7 Edge ne svidja je zakrivljeni ekran...totalno bzvz i vise mi odgovara ravan ekran.

Sto se kamere tice tu mi je OP3 definitivno bolji, fotke su sa puno vise detalja, nocne pogotovo i jedino bih Samsungu dao prednost sto se tice videa i to prvenstveno stabilizacije i zvuka, ali generalno vise mi odgovara kamera na OP3.

Nadam se da ce Galaxy S8 zadrzati sve dobro od S7 i unaprijediti kameru koja je definitivno korak nazad.

0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
OnePlus 3

Jel netko instalirao zadnji update 3.2.4? Čitao sam da nosi neke bugove sa sobom pa odgađam instaliranje već desetak dana

jaska jaska jaskaja
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Ja sam na 3.2.4 od kada sam mob kupio. Znaci vec nekih 10ak dan sam na njemu i neman nikakvih problema niti zamjerki :)
13 godina
neaktivan
e.peace kaže...
Toxx kaže...

Evo, dobio i ja napokon svoj OP3.

Uređaj je odličan, došao je na verzici 3.2.2. i nema ni jedan od navedenih bugova  na raznim forumima.

Kamera je ok ali očekivao sam možda malo više (nemam baš dojam da je bolja od one na LG g2 koji sam dugo koristio), baterija je odlična, a AMOLED i senzor otiska prsta su nešto fenomenalno :) 

Kako završi sa DHL,jesi li dobio svoj uređaj??

DHL je iznenada našao moj uređaj u Zagrebu jedan dan nakon što sam slučaj prijavio PayPal-u. Bilo kako bilo mobitel je tu i super je.

Uz to jučer mi je došla i Nillkin TPU maska i jako je dobra. Maska je jako tanka i ne štiti baš ekran, ali pokriva aluminij (štiti od ogrebotina) , mobitel s njom nije sklizak (iako ni bez nje nije nešto posebno sklizak kao što u svim recenzijama navode) i štiti kameru (ima mali gumeni rub oko kamere tako da kamera sad više nije najizloženija točka na poleđini)

17 godina
neaktivan
KRISTIJANJE kaže...

Jel netko instalirao zadnji update 3.2.4? Čitao sam da nosi neke bugove sa sobom pa odgađam instaliranje već desetak dana

Mobitel došao sa 3.2.1,OTA 3.2.4,preko recovery-a factory reset i apsolutno nikakvih problema.

LTE u redu,notifikacije dolaze,nema battery drain-a,SOT od 5-6 sati,ekran nema žutih fleka što su neki prijavljivali.

11 godina
Toxx kaže...

Uz to jučer mi je došla i Nillkin TPU maska i jako je dobra. Maska je jako tanka i ne štiti baš ekran, ali pokriva aluminij (štiti od ogrebotina) , mobitel s njom nije sklizak (iako ni bez nje nije nešto posebno sklizak kao što u svim recenzijama navode) i štiti kameru (ima mali gumeni rub oko kamere tako da kamera sad više nije najizloženija točka na poleđini)

Dosao je i meni Nillkin, ista ta maska...ta maska je cisti minimalizam, gotovo da se i ne primjeti, a najgenijalnija stvar na njoj je bocni grip koji onemogucava klizanje iz ruke...jedino je problem ekran koji si dobro primjetio da nije najadekvatnije zasticen.

Uz tu masku imam od pocetka Orzly koja bolje stiti mob, ali se i vise primjeti iako je isto potpuno prozirna i za malu cijenu (oko 5$ iz UK) nudi odlicnu zastitu za sve...ekran, kameru i rubove.

Iduci tjedan mi dolazi jos i Spigen potpuno prozirni pa napisem dojmove i za njega.

Evo par slika Nillkina na mojem OP3...uz neko kaljeno staklo naprijed bi bila dovoljna zastita jer bez njega mislim da nebi ekran dovoljno zastitila kod pada...inace jako lijepa i dobro napravljena maska.

16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Jel dolazi kaljeno staklo stavljeno u fabrici na OP3. Znam da kad sam uzeo OP2 da je došlo na njemu i da je bilo stavljeno od strane OP?

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
OnePlus 3

Ne, samo obicna folija.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stigao i moj OP3. Telefon je odlican. Kvaliteta izrade je vrhunska. Ekran je jako dobar s obzirom koliko su ga neki kudili. Nisam ga puno koristio ali primjetim da baterija mu nije najjaca strana. Doze radi dobro i preko noci ode 2% baterije ali u radu se topi. Dosao je sa 3.1.3 verzijom i ponudio mi je na 3.1.4 ali citam da je ta verzija jos bugovitija. I sad mi se onelauncher zaglavi svako malo. Jel iko probao ovaj 3.5 verziju kakva je baterija na njoj i da li ima kineskog bloatwarea?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ma odradi odmah update na najnoviju verziju, nemoj se misliti, meni radi odlično.
One launcher ne koristim, jer sam navikao na Nova Launcher, i Action Launcher 3.

3.5 verziju nisam probao, jer mi se neda rootat uređaj, i ponovo sve raditi, jer ovaj OOS stvarno jako dobro radi, i stvarno nemam potrebe za tim. Čekati ću službeni update.
15 godina
neaktivan
malina22 kaže...
.....i da li ima kineskog bloatwarea?

Ali bude bloatware na njemu? - Nisam to znao.

11 godina
kvaju kaže...
Ma odradi odmah update na najnoviju verziju, nemoj se misliti, meni radi odlično.
One launcher ne koristim, jer sam navikao na Nova Launcher, i Action Launcher 3.

3.5 verziju nisam probao, jer mi se neda rootat uređaj, i ponovo sve raditi, jer ovaj OOS stvarno jako dobro radi, i stvarno nemam potrebe za tim. Čekati ću službeni update.

Potpis, nikakvih problema nisam primjetio.

Baterija je na razini Galaxy S7 i meni je to OK, izdrzi mi cijeli dan i pred spavanje bude na oko 40% uz nekih 2-3 sata SOT koliki mi je dnevni prosjek.

Opcenito nemam nikakve zamjerke na mob, sve je daleko iznad ocekivanja.

Malina, odakle ti je stigao...preko koga si kupio, Oneplus, Honorbuy...?

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.9.2016 23:47 (ocean77).
16 godina
neaktivan
Kupio sam od OnePlus...stim da sam ga narucio 3.08 a dostavili ga 26.08 al mene nije bilo kuci pa ga sestra preuzela.
9 godina
neaktivan
Ljudi može pomoć, op 3 sam kupio prije dva mjeseca i prvi put kad sam ga stavio na punjač mob se nije punio, ali adapter sa nekim drugim kabelom radi normalno ali ne puni dash charging nego obično koje je duplo sporije, isto tako originalni kabel radi na drugom adapteru normalno, ne znam sta da radim sve sam pokušao ali nema pomoći, ne mogu virovat da samo u kombinaciji sa originalnim adapterom i kabelom ne puni mob. I da reklamira sam ovo sve, oni mi uvažili garanciju i poslali novi punjač u roku 3 dana stigao, ali opet ista stvar, vjerovatno je onda nešto do mobitela ali neman volje opet to sve reklamirat i onda im još poslat mobitel, tko zna kad će ga vratit, ako ima neko neku ideju sta bi mogao pokušat učinit da to riješim bio bih zahvalan.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ja bi i dalje išao sve reklamirati, nedostaje ti jedna od glavnih osobina ovog mob-a DASH charge.
Strpi se sa mobitelom, ako ostaneš bez njega neko vrijeme, jer vjerovatno ti je možda nešto sa USB C utorom, bolje na vrijeme to rješavati.

Tako bi bar ja radio. Dash chage je zakon zigi
14 godina
Zigi85 kaže...
Ljudi može pomoć, op 3 sam kupio prije dva mjeseca i prvi put kad sam ga stavio na punjač mob se nije punio, ali adapter sa nekim drugim kabelom radi normalno ali ne puni dash charging nego obično koje je duplo sporije, isto tako originalni kabel radi na drugom adapteru normalno, ne znam sta da radim sve sam pokušao ali nema pomoći, ne mogu virovat da samo u kombinaciji sa originalnim adapterom i kabelom ne puni mob. I da reklamira sam ovo sve, oni mi uvažili garanciju i poslali novi punjač u roku 3 dana stigao, ali opet ista stvar, vjerovatno je onda nešto do mobitela ali neman volje opet to sve reklamirat i onda im još poslat mobitel, tko zna kad će ga vratit, ako ima neko neku ideju sta bi mogao pokušat učinit da to riješim bio bih zahvalan.

Možda ga treba upaliti u postavkama baterije? 

Tako je na S7 pa nagađam što bi moglo biti...

9 godina
neaktivan
Nema u postavkama baterije takva opcija, mob se s original punjacom puni brzo tj. Dash charging a s nekim drugim punjačem je standardno punjenje koje je duplo sporije
14 godina
OnePlus 3

Pozz grupi..

Pošto,planiram kupiti OP3,a dijetetu nsamjeravam dat svoj OPO,zanima me da li ce štetiti jedinici kod punjenja,ako u adapter od trojke uštekam stari kabel od jedinice..?
Hvala na odgovorima..

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina

nece, stari kabel od jedinice ce prenositi jednaku kolicinu energije,  jer nepodrzava dash.

13 godina
neaktivan
Ja sam probao punit slijedeće telefone na Dash charge: (Oneplus one,Xiaomi redmi note4G,LG G2) pa čak i power bank (Xiaomi 10400mAh) i nije bilo nikakvih problema 👍

1 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3

Hvala na odgovorima....

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
OnePlus 3

Ekipa, jedno pitanje koje, ispravite me ako griješim, nisam još vidio.

Kako vam odgovara veličina samog moba ? Nisam imao još prilike imati 5.5" ekran, te kolko god mu to bila prednost meni je ujedno i najveća prepreka. Važem se već jako dugo samo radi te stvari jer se ne želim dovesti u situaciju da mi ne stane u džep pa da nemam kud s njim, ili da moram kupovati kojekakve torbice, pederuše i sl. Ergonomija mi je jako bitan faktor.

Kome se da, može ostaviti komentar ili glasati, pa da čujem dojmove iz prve ruke, od ljudi koji ga već koriste :)

11 Odgovara mi
2 Ne odgovara mi
Nisam dovoljno bogat da kupujem jeftine stvari
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
OnePlus 3

Imaj i na umu da je OnePlus 3 nešto duži/višlji od drugih mobitela sa 5.5 ekranom...

Pucaaaajjjj :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
bNeo kaže...

Imaj i na umu da je OnePlus 3 nešto duži/višlji od drugih mobitela sa 5.5 ekranom...

Pa to me i najviše brine. Po svemu ostalom, mob mi je fenomenalan, ali taj dio pokušavam prožvakati već dulje vrijeme. Neki dan sam držao u ruci iPhone 6 Plus i stavim ga u džep od traperica (prednji) i nemoš normalno sjest. A kolko vidim, ta dva moba su tu negdje. Samo radi toga sam ozbiljno počeo razmišljati o Xiaomi Mi 5 ili 5s kad izađe.

15 godina
Sickness kaže...

Ekipa, jedno pitanje koje, ispravite me ako griješim, nisam još vidio.

Kako vam odgovara veličina samog moba ? Nisam imao još prilike imati 5.5" ekran, te kolko god mu to bila prednost meni je ujedno i najveća prepreka. Važem se već jako dugo samo radi te stvari jer se ne želim dovesti u situaciju da mi ne stane u džep pa da nemam kud s njim, ili da moram kupovati kojekakve torbice, pederuše i sl. Ergonomija mi je jako bitan faktor.

Kome se da, može ostaviti komentar ili glasati, pa da čujem dojmove iz prve ruke, od ljudi koji ga već koriste :)

nemam 1+3, imam jedinicu, i do sad nisam imao problema da mi nije stao u neki džep, bilo to hlače ili što drugo, ne koristim nikakve maskice na njemu, samo tempered glass

a trojka je po veličini tu negdje, možda malo veća, ali to je zanemariva razlika 

tako da ćeš se na to brzo priviknuti

battlelog: dev0lver - war thunder: dev0lver
15 godina
Pa nemoues druge pitat kako je kad sjednu jer nisu iste grade, nit kila imaju isto, i na kraju visine....meni s 193 cm nije isto kao i nekom od 170 cm il manje cak....ili vise.... provozas se do nekog ko ga ima ako mozes i probas....najbolje....
VenAtoR#2231
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
jocommb kaže...
Pa nemoues druge pitat kako je kad sjednu jer nisu iste grade, nit kila imaju isto, i na kraju visine....meni s 193 cm nije isto kao i nekom od 170 cm il manje cak....ili vise.... provozas se do nekog ko ga ima ako mozes i probas....najbolje....

Je, u pravu si, ali nije naglasak bio samo na sjedenju, već i općenito o samoj ergonomiji. Možeš ti imat i 3m ali to ne znači da imaš velike prste. Zato i jesam pitao da malo prokomentirate svoja iskustva, ili da glasujete. Evo ovim putem pitam sve prisutne da li ima netko iz Krapinsko-Zagorske županije da je voljan otić na pivu i usput mi pokazat malo mob ? Mogu i prihvatiti West Gate i Arenu.

16 godina
neaktivan
OnePlus 3

Pa vrlo je jednostavno, uzmi bilo koji telefon, valjda imaš poznanika koji imaju tu velicinu dijagonale. Ako ti oni ne odgovaraju onda ti nece ni ovaj. Meni lično 5.5 je najbolja veličina.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice