Mob do 2000 kn

poruka: 3
|
čitano: 1.425
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Mob do 2000 kn

ja namjeravam uzeti neki mob sad negdje za mjesec dana i zanima me koji je mob najbolji za 2000kn...meni je za oko zapala motorola defy jer je mob stvarno super...

e da i namjeravam uzet s njuskala jer se ne isplati kupit u dućanu kad na njuskalu ima s garancijom i svim a da kosta manje...

nemoj biti EMo,da te nebi lemo!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Mob do 2000 kn
macan321 kaže...

ja namjeravam uzeti neki mob sad negdje za mjesec dana i zanima me koji je mob najbolji za 2000kn...meni je za oko zapala motorola defy jer je mob stvarno super...

e da i namjeravam uzet s njuskala jer se ne isplati kupit u dućanu kad na njuskalu ima s garancijom i svim a da kosta manje...

Ma za te novce se već da uloviti i Galaxy S.

Osim toga pogledaj si još HTC-ove na androidu, npr. Desire.

I Defy je svakako super mob, ali eto meni je ružan.

ako pak voliš malo eksperimentirati, možeš uzeti Samsunga Omniu 7 i8700 s WP7 za te novce, cjene su stvarno super za tako dobar mobitel.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
15 godina
neaktivan
Re: Mob do 2000 kn
macan321 kaže...

Prodam ti ja Sony ericsson T630. Za 2000 kn ne mozes bolje ;D

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice