Microsoft Lumia 640
- poruka: 41
- |
- čitano: 30.772
- |
- moderatori:
DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
i koshta 220 Ojra,pa ti uzivaj na 2G za te pare..
a kvragu,od 950 ja vidim 650..
dali ste mi ideju....probao s jednom sim,pokrenuo se bez problema
dali ste mi ideju....probao s jednom sim,pokrenuo se bez problema
eto,i ćorava koka,kao ja nakljuca koje zrno...
drago mi je da si uspio..
s jednim detaljem koji nisam spomenuo.. naime,oba SIM-a su mi od O2 operatera...mozda tu ne bu problema..
Sav sretan instaliram ga jučer,sve 5,rekoh sam sebi da je nemoguće da sve radi....upalim video-ekran počne neprestano blicat,da imam epilepsiju izbilo bi me iz cipela.
E *ebiga,zao mi je..Ja sam pozakucavao oba sim-a u smurtfoun,ukljucio i ZASAD sve radi korektno,naravno na 8.1..nis ne budem radio dok joj ne uglavim SD onaj od 128gb..Oba sim-a isti operater..
Surfanje, mail, face, a pogotovo instagram- fluidno!
Plus integracija sa OneNote itd.
Par zamkeraka oko nedostatka app, ali ionako su to uglavnom igre. Važna mi je sigurnost, a to je gotovo isto kao i kod iphona (imao 3 god)
pozdrav imam microsoft lumia 640 ds na win 8.1 update 2 radi super oko godinu dana,dal da instal. win10 il ne il dal mogu opet vratit na ovaj ak mi se nebude svido win 10
i 4g ovaj mob nepodrzava jeltak?
Koliko znam, L640 DS ne podrzava LTE, samo SS podrzava LTE (sa jednom SIMM karticom).
Mozes sluzbeno staviti Win10, trajat ce malo duze, jer imas par nadogradnji.
Kad se sve nadogradi, napravi hard reset i vrati backup sa clouda, i sve ce ti raditi fino.
Ako ti se ne svidi, sa WDRT-om mozes vratiti natrag na WP8:
https://support.microsoft.com/en-us/help/12379/windows-10-mobile-device-recovery-tool-faq
prešo sam na 10-ku sa 8.1 na lumia 640 xl,prije samslike sa mobitela strimo na tv preko lumia play to i sad na desetki nemogu,recite mi kako da to opet i s čime upogonim
evo na